Hem » Ledning

Ledning på Nabo

Ledningen på Nabo består av personer från såväl fastighets- och förvaltningsbranschen som från andra branscher. Det tror vi är viktigt för att kunna forma framtidens förvaltning.

Fredrik Fexe

VD

Fredrik har arbetat hela sin karriär i tjänstesektorn och digitalisering har varit en ledstång i alla verksamheter. Han kommer senast från rollen som Vice VD på Business Sweden som är näringslivets och regeringens internationella managementkonsulter med 450 konsulter på 43 kontor över hela världen.

fredrik.fexe@nabo.se

Mattias Hellstrand

Affärsområdeschef Ekonomisk förvaltning

Mattias kommer närmast från rollen som Strategy & Value Creation Director med Sverige som fokusområde på Nabos moderbolag Odevo. Han var dessförinnan managementkonsult på McKinsey & Company i 6 år och ledde nationella och internationella team med fokus på strategi, digital affärsutveckling och förändringsarbete. Mattias är utbildad på Handelshögskolan i Stockholm med kandidat- och masterexamen inom Redovisning & Finansiering.  

mattias.hellstrand@nabo.se

Robin Olsen

Affärsområdeschef Teknisk förvaltning

Robin har lång erfarenhet från fastighetsförvaltning och kommer senast från rollen som verksamhetschef på Fastighetsägarna. Dessförinnan har han haft flertalet ledande roller på HSB, bl.a. som driftchef med fokus på teknisk fastighetsservice.

robin.olsen@nabo.se


Carl Thorfinn

Affärsområdeschef Juridik

Carl har en jur. kand. från Lunds Universitet där han även var AF Bostäders bostadsombudsman under ett år. Därefter har Carl arbetat på myndighet och på internationella byråer, tagit en executive MBA examen från Handelshögskolan i Stockholm samt arbetat som bolagsjurist i olika svenska börsföretag. Senast kommer Carl från Fastighetsägarna Service där han under drygt fem år har varit chefsjurist och affärsområdeschef med ett trettiotal fastighetsjurister.

carl.thorfinn@nabo.se

Jesper Hedefalk

Försäljningschef

Jesper började sin karriär som elektriker och har arbetat i bygg- och fastighetsbranschen i hela sitt yrkesverksamma liv. Jesper kommer senast från HSB där han hade jobbat som områdeschef inom energi och fastighetsteknik och utvecklat HSBs Drift och Energitjänsteutbud. Han har dessutom erfarenhet av affärsutveckling och försäljning av fastighetsrelaterade tjänster. Jesper började som verksamhetschef för fastighetsservice och felanmälan på Nabo redan 2019 och trädde in i rollen som säljchef januari 2021. 

jesper.hedefalk@nabo.se

Andreas Wissén Berglind

Marknadschef

Andreas har gedigen erfarenhet från att bygga och skala techbolag i Sverige, Tyskland och Storbritannien med fokus på global expansion. Andreas senaste anställning var som marknadschef på den London-baserade inköps- och upphandlingsplattformen DeepStream Technologies, där han var med och utvecklade bolaget till en ledande aktör med globala kunder som Northvolt och Maersk. Dessförinnan jobbade han med marknadsföring på det Berlinbaserade techbolaget Mimi Hearing Technologies där han tog bolaget till internationella marknader.

andreas.berglind@nabo.se

Gustav Flink

CFO

Gustav har en bakgrund från KPMG och Transaction Services, där han arbetade med rådgivning till riskkapitalbolag i samband med företagsförvärv. 

Gustav har en kandidatexamen från Handelshögskolan i Stockholm. 

gustav.flink@nabo.se

Madeleine Robinson Rundgren

HR-chef

Madeleine har lång och bred erfarenhet inom strategiskt, operativt och verksamhetsnära Human Resources från personalintensiva tjänsteföretag. Hon kommer senast från detaljhandelsföretaget Rusta, som gjort en enorm tillväxtresa i Sverige och Europa. Före det har hon arbetat som HR Chef Metria och Avega, HR Business Partner på If Skadeförsäkringar, samt med rekrytering på K2 Search och Proffice och som konsultchef på managementkonsultbolaget Connecta.


madeleine.rundgren@nabo.se

Fakta om Nabo

Ledande digital plattform förenklar styrelsearbetet

Nabo är framförallt känd för sin digitala plattform som utvecklats specifikt för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Den ger en utmärkt överblick över det som är viktigast för våra kunder, såsom fakturor, avier, beslutshistorik, tekniska ärenden och skadeärenden, och finns tillgänglig dygnet runt. Vår plattform gör styrelsearbetet effektivt, enkelt och samlar allt på en plats.

Personliga förvaltare och branschledande experter vägleder och skapar trygghet

Oavsett om du i styrelsen har lite eller mycket erfarenhet av fastighetsägande, så är det viktigt att kunna få hjälp och stöd av en kunnig förvaltare om du har frågor eller om problem uppstår. Med Nabo får ni en personlig förvaltare som arbetar proaktivt och nära er, så att ni kan känna er trygga med att uppfylla alla myndighetskrav och att fastigheten håller ett gott skick.

Er personliga förvaltare skapar trygghet och blir ett komplement till den digitala plattformen. De är lätta att komma i kontakt med om ni har frågor och funderingar, enklast genom att skapa ett ärende i den digitala portalen, men också via telefon till er förvaltare under telefontider, så att ingenting faller mellan stolarna.

Heltäckande tjänster inom fastighetsförvaltning skapar positiva synergieffekter som gynnar er förening

Förutom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning och juridiska tjänster erbjuder Nabo ett stort antal tilläggstjänster som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare kan tänkas vilja ha. Det rör sig bl.a. om räntekonton som ger konkreta pengar, ramavtal med leverantörer som Fortum och Telia, hjälp med planerat underhåll, projektledning när ombyggnationer och stambyten blir aktuella, och mycket mer. På så sätt erbjuder Nabo en helhetslösning som förenar många aspekter av fastighetsägandet, så att styrelserna kan känna sig trygga med att få det bästa erbjudandet för sina föreningar.