Hem » Om Nabo

Om Nabo

Vi formar framtidens fastighetsförvaltning!

Vi arbetar hårt för att du ska lyckas i bostadsrättsföreningen. Vi arbetar nära dig. Vi använder kraften från alla våra 300 experter och alla våra 3100 bostadsrättsföreningar för att underlätta för dig att fatta beslut.

Vi vårdar och använder vår data i våra egenutvecklade system för att analysera och förstå hur de som är allra bäst gör och guidar dig till att göra detsamma. Tillsammans skapar vi kraft att tillsammans bli bättre.

Vi på Nabo har bestämt oss! Vi ställer oss på Sveriges 28 000 bostadsrättsföreningars sida och arbetar smartare för att skapa bättre ekonomi, tryggare fastigheter och bättre boendekvalitet för alla oss 2 miljoner svenskar som bor i bostadsrätt!

Tillsammans formar vi framtidens fastighetsförvaltning!

Vi förenklar boendet

Vi digitaliserar förvaltningen med smarta funktioner och genom att förenkla det som tar tid både för oss själva och våra kunder. Vi utvecklar också tjänster som förenklar vardagen för de boende.

Vi utgår från kunden

Vi vill få alla kunder att bli ambassadörer och sprida budskapet att man alltid får snabb och professionell hjälp oavsett om det är via en personlig kontakt eller vår plattform.

Vi vågar utmana och tänka nytt

Vi är utmanaren som förändrar en hel bransch och formar framtidens förvaltning. För att lyckas med det krävs det att vi förändrar befintliga beteenden, vågar ta egna initiativ och göra saker ingen tidigare har gjort.

Vi är ett team

Vi tror att samarbete och att sätta laget framför jaget är nyckeln till framgång. Vi bidrar alla till att ha kul på jobbet och uppnå bättre resultat genom att visa varandra respekt samtidigt som vi är prestigelösa och konstruktiva.

Fakta om Nabo

  • Nabo grundades i september 2019 efter en hopslagning av ett mjukvaruföretag med tre mindre fastighetsförvaltningsföretag
  • Nabo är den fjärde största aktören inom fastighetsförvaltningsbranschen i Sverige, och är den aktör som växer snabbast
  • Nabos mission är att erbjuda enkel och effektiv fastighetsförvaltning genom att kombinera den senaste teknologin med ett erfaret team av experter.
  • Nabo är en del av Odevo, en ledande internationell aktör som utmanar den traditionella branschen för förvaltning av fastigheter och bostäder. Odevogruppen har etablerat sig på fyra marknader och är idag verksam i Sverige, Finland, Storbritannien och USA
  • Nabo har 300+ anställda som är experter inom fastigheter, finans och redovisning och juridik
  • Nabo har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Söderhamn

Fakta om Nabo

Ledande digital plattform förenklar styrelsearbetet

Nabo är framförallt känd för sin digitala plattform som utvecklats specifikt för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Den ger en utmärkt överblick över det som är viktigast för våra kunder, såsom fakturor, avier, beslutshistorik, tekniska ärenden och skadeärenden, och finns tillgänglig dygnet runt. Vår plattform gör styrelsearbetet effektivt, enkelt och samlar allt på en plats.

Personliga förvaltare och branschledande experter vägleder och skapar trygghet

Oavsett om du i styrelsen har lite eller mycket erfarenhet av fastighetsägande, så är det viktigt att kunna få hjälp och stöd av en kunnig förvaltare om du har frågor eller om problem uppstår. Med Nabo får ni en personlig förvaltare som arbetar proaktivt och nära er, så att ni kan känna er trygga med att uppfylla alla myndighetskrav och att fastigheten håller ett gott skick.

Er personliga förvaltare skapar trygghet och blir ett komplement till den digitala plattformen. De är lätta att komma i kontakt med om ni har frågor och funderingar, enklast genom att skapa ett ärende i den digitala portalen, men också via telefon till er förvaltare under telefontider, så att ingenting faller mellan stolarna.

Heltäckande tjänster inom fastighetsförvaltning skapar positiva synergieffekter som gynnar er förening

Förutom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning och juridiska tjänster erbjuder Nabo ett stort antal tilläggstjänster som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare kan tänkas vilja ha. Det rör sig bl.a. om räntekonton som ger konkreta pengar, ramavtal med leverantörer som Fortum och Telia, hjälp med planerat underhåll, projektledning när ombyggnationer och stambyten blir aktuella, och mycket mer. På så sätt erbjuder Nabo en helhetslösning som förenar många aspekter av fastighetsägandet, så att styrelserna kan känna sig trygga med att få det bästa erbjudandet för sina föreningar.

Tjänster baserade på lång erfarenhet

1979


Ekonomisk förvaltning i Uppsala grundas

1995


Rådrum grundas

2001


Conzignus Hem och Fastighet grundas

2004


Valvet förvaltning grundas

2005


Portalen ser dagens ljus

2014


1000 kunder

2018


1500 kunder

2019


Nytt varumärke

Nytt gränssnitt

1600 kunder

2020


BoNea, Akevo och Örehus ansluter sig till Nabo

2021


Fyra förvaltare ansluter sig. Däribland Husjuristerna och MGC

Medarbetare att dela glädje med