Hem » Karriär

Karriär på Nabo

På Nabo jobbar 300 experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra 3 000 kunder.

Var med och forma framtidens förvaltning

Bostaden är den viktigaste och dyraste investeringen vi gör som privatpersoner. Bostäder är också världens största tillgångsslag. Nabo gör det enkelt att engagera sig i sitt boende även om man inte själv är ekonom, jurist och fastighetsingenjör. Varje dag förenklar vi för brf-styrelser, fastighetsägare och de boende så att de får mer tid över till annat.

Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar – och det har vi börjat förändra. Vill du vara med på resan? Upptäck lediga tjänster just nu!

Förvaltning som ligger i tiden

Nabo är den enda aktören i branschen som utvecklat sin egen plattform för förvaltning av bostäder. Den automatiserar rutinarbete och underlättar vardagen för både kunder och våra egna experter inom förvaltning.

För att forma framtidens förvaltning och boendetjänster behöver vi ligga längst fram. Och vi behöver vara modiga och engagerade. På Nabo har du tydliga mål och driver din egen utveckling med stöd av engagerade ledare.

Utöver den personliga utvecklingen hoppas vi att våra dagar tillsammans består av hög trivsel och många härliga skratt. Vårt mål är att tiden på Nabo ska vara din karriärs höjdpunkt.


Vi förenklar boendet

Vi digitaliserar förvaltningen med smarta funktioner och genom att förenkla det som tar tid både för oss själva och våra kunder. Vi utvecklar också tjänster som förenklar vardagen för de boende.

Vi utgår från kunden

Vi vill få alla kunder att bli ambassadörer och sprida budskapet att man alltid får snabb och professionell hjälp oavsett om det är via en personlig kontakt eller vår plattform.

Vi vågar utmana och tänka nytt

Vi är utmanaren som förändrar en hel bransch och formar framtidens förvaltning. För att lyckas med det krävs det att vi förändrar befintliga beteenden, vågar ta egna initiativ och göra saker ingen tidigare har gjort.

Vi är ett team

Vi tror att samarbete och att sätta laget framför jaget är nyckeln till framgång. Vi bidrar alla till att ha kul på jobbet och uppnå bättre resultat genom att visa varandra respekt samtidigt som vi är prestigelösa och konstruktiva.

Fakta om Nabo

Ledande digital plattform förenklar styrelsearbetet

Nabo är framförallt känd för sin digitala plattform som utvecklats specifikt för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Den ger en utmärkt överblick över det som är viktigast för våra kunder, såsom fakturor, avier, beslutshistorik, tekniska ärenden och skadeärenden, och finns tillgänglig dygnet runt. Vår plattform gör styrelsearbetet effektivt, enkelt och samlar allt på en plats.

Personliga förvaltare och branschledande experter vägleder och skapar trygghet

Oavsett om du i styrelsen har lite eller mycket erfarenhet av fastighetsägande, så är det viktigt att kunna få hjälp och stöd av en kunnig förvaltare om du har frågor eller om problem uppstår. Med Nabo får ni en personlig förvaltare som arbetar proaktivt och nära er, så att ni kan känna er trygga med att uppfylla alla myndighetskrav och att fastigheten håller ett gott skick.

Er personliga förvaltare skapar trygghet och blir ett komplement till den digitala plattformen. De är lätta att komma i kontakt med om ni har frågor och funderingar, enklast genom att skapa ett ärende i den digitala portalen, men också via telefon till er förvaltare under telefontider, så att ingenting faller mellan stolarna.

Heltäckande tjänster inom fastighetsförvaltning skapar positiva synergieffekter som gynnar er förening

Förutom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning och juridiska tjänster erbjuder Nabo ett stort antal tilläggstjänster som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare kan tänkas vilja ha. Det rör sig bl.a. om räntekonton som ger konkreta pengar, ramavtal med leverantörer som Fortum och Telia, hjälp med planerat underhåll, projektledning när ombyggnationer och stambyten blir aktuella, och mycket mer. På så sätt erbjuder Nabo en helhetslösning som förenar många aspekter av fastighetsägandet, så att styrelserna kan känna sig trygga med att få det bästa erbjudandet för sina föreningar.

Medarbetare att dela glädje med