Logga in

Bostadsrättsföreningens bästa vän

Kostnadsfri webinarserie om fastighetens teknik och underhåll

Webinarserie för dig som vill förstå grunderna i att ta hand om fastigheten. Läs mer och anmäl dig nedan!

Ekonomisk förvaltning Teknisk förvaltning Juridik
Webinar i denna serie
Myndighetskrav för teknik och fastigheten

07 Maj kl 12-13

Att vara fastighetsägare kommer med ett stort ansvar över inte bara byggnaden, men också för de personer som vistas i fastigheten. Lär dig mer om de myndighetskrav som du som fastighetsägare måste ha koll på i detta webinar.

Läs mer och anmäl dig

Underhållsplan i brf:en

11 Maj kl 10-11

Underhållsplanen är viktigt verktyg som hjälper brf:er och fastighetsägare att underhålla fastigheten samt öka fastighetens värde. Få all info om underhållsplan och dess fördelar i detta webinar.

Läs mer och anmäl dig

Grundläggande om fastighetens teknik och underhåll

27 Apr kl 12-13

Det finns många tekniska delar i fastigheten som kräver löpande tillsyn. Men vilka är styrelsens skyldigheter egentligen?

Läs mer och se webinaret i efterhand

Projektledning för projekt i fastigheten

04 Maj kl 12-13

Planerar din styrelse stambyten eller andra stora renoveringar i fastigheten? Då vill du inte missa detta webinar om projektledning. 

Läs mer och se webinaret i efterhand

Upptäck våra tjänster inom teknisk förvaltning
Fastighetsförvaltning

Nabo erbjuder heltäckande fastighetsförvaltning och personlig rådgivning med proaktivt stöd i den långsiktiga planeringen av underhåll i fastigheten. Läs mer

Projektledning

Få en erfaren projektledare till stambyten, påbyggnader eller andra renoveringar i fastigheten. Nabos projektledare hjälper dig driva projektet från start till slut. Läs mer

Underhållsplan

Få överblick av kommande kostnader och se till att myndighetskrav uppfylls. Med Nabo får du upprättad underhållsplan för kommande 50 år. Läs mer

Nabos tjänster inom teknisk förvaltning är anpassade efter dina behov. Med oss kan du få hjälp med löpande tillsyn av fastigheten, större projekt som stambyten eller få tillgång till specialister inom brandsäkerhet, tvättstugor och mera. 

Upptäck alla tjänster här
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies