Hem » Webinar » Revision i bostadsrättsföreningen

Revision i bostadsrättsföreningen

Välkommen till kostnadsfritt webinar om Revision i brf:en där du får koll på vad som ingår i en bra revision och hur det går till.

Revisorns uppdrag i en bostadsrättsförening är att granska föreningen och säkerställa att styrelsearbetet går rätt till. ​​​Välkommen till kostnadsfritt webinar om Revision i brf:en med Nabos ekonom Jonas Gustavsson, och revisorerna Joakim Häll och Adnin Ali från Borevision. 

Vad innebär revision och varför är det viktigt? Under webinaret går vi igenom vad som ingår i en bra revision och hur det går till. Ni får ta del av tips och råd inför val av revisor. 

En bostadsrättsförening ska alltid ha minst en revisor. Revisorn fungerar som en kontrollperson och håller koll på föreningens ekonomi och att styrelsearbetet går rätt till.

Relaterad media

  • Få koll på stadgarna i din brf med bitr. jurist Douglas

    Få koll på stadgarna i din brf med bitr. jurist Douglas

    Därför är det viktigt med tydliga stadgar i din bostadsrättsförening. Har din förening uppdaterade stadgar? Lagen om ekonomiska föreningar ändras regelbundet och har din förening inte uppdaterat stadgarna efter 2016 behöver det antagligen göras. Välkommen att registrera dig för webinaret med vår Biträdande jurist, Douglas von Perner. Han hjälper föreningar med allt kring stadgar och…

  • Finansiering i brf:en

    Finansiering i brf:en

    Unik möjlighet för dig att få höra både bankens och förvaltarens perspektiv på finansiering i bostadsrättsföreningar. Välkommen på webinar om finansiering i brf:er. Presenterad av Jonas Gustavsson, Affärsområdeschef ekonomisk förvaltning på Nabo och Jörgen Burman, Kundansvarig i Brf gruppen på Nordea. Detta är en unik möjlighet för dig att få höra både bankens och förvaltarens…

Prata med oss!

Om du vill komma i kontakt med Nabo så hittar du enkelt alla kontaktuppgifter på vår kontaktsida.