Hem » Webinar » Rättvisande avgifter

Rättvisande avgifter

Så sätter du rätt avgift i din förening med Jonas Gustavsson, gruppchef för ekonomisk förvaltning.

Att sätta rättvisa avgifter är viktigt för en förening och dess medlemmar. Avgifter som sätts ska vara för föreningens bästa och den ska vara nog för att trygga fastighetens välstånd, såväl nu som i framtiden.  

För att avgiften inte ska gynna eller missgynna varken nuvarande eller framtida medlemmar bör de beräknas på både kort och lång sikt. Samtidigt är det viktigt att medlemmar känner att avgiften de betalar är rimlig. Därför är det viktigt att du i styrelsen har ett bra underlag för de avgifter som sätts. 

Rättvisa avgifter är alltså centralt i en bostadsrättsförening, men kan upplevas svårt eller omständigt att beräkna.  Ta hjälp av Jonas som har full koll på vad man ska ta hänsyn till i beräkningen.

Du kan se webinaret i efterhand här ovan och få tillgång till Jonas presentation nedan.

Relaterad media

  • Få koll på stadgarna i din brf med bitr. jurist Douglas

    Få koll på stadgarna i din brf med bitr. jurist Douglas

    Därför är det viktigt med tydliga stadgar i din bostadsrättsförening. Har din förening uppdaterade stadgar? Lagen om ekonomiska föreningar ändras regelbundet och har din förening inte uppdaterat stadgarna efter 2016 behöver det antagligen göras. Välkommen att registrera dig för webinaret med vår Biträdande jurist, Douglas von Perner. Han hjälper föreningar med allt kring stadgar och…

  • Finansiering i brf:en

    Finansiering i brf:en

    Unik möjlighet för dig att få höra både bankens och förvaltarens perspektiv på finansiering i bostadsrättsföreningar. Välkommen på webinar om finansiering i brf:er. Presenterad av Jonas Gustavsson, Affärsområdeschef ekonomisk förvaltning på Nabo och Jörgen Burman, Kundansvarig i Brf gruppen på Nordea. Detta är en unik möjlighet för dig att få höra både bankens och förvaltarens…

Prata med oss!

Om du vill komma i kontakt med Nabo så hittar du enkelt alla kontaktuppgifter på vår kontaktsida.