Hem » Webinar » Rättvisa avgifter i brf:en

Rättvisa avgifter i brf:en

Under webinaret går vi igenom de viktigaste delarna för att sätta föreningens avgift: föreningens driftsekonomi, finansiering och dolda tillgångar. 

Att sätta en rättvis avgift i bostadsrättsföreningen är viktigt och skapar en rättvisa i finansieringen av underhållet över tid för både dagens medlemmar och kommande medlemmar. För att avgiften inte ska gynna eller missgynna varken nuvarande eller framtida medlemmar bör de beräknas på både kort och lång sikt. Därför det är viktigt att ni i styrelsen har ett bra underlag för de avgifter som sätts.

Under webinaret går vi igenom de olika delarna som är viktiga för att beräkna avgiften. Vi kommer prata om föreningens driftsekonomi, finansiering och dolda tillgångar. Välkommen till webinaret om Rättvisa avgifter i brf:en, med Jonas Gustavsson, ekonomisk förvaltare på Nabo.

Relaterad media

  • Få koll på stadgarna i din brf med bitr. jurist Douglas

    Få koll på stadgarna i din brf med bitr. jurist Douglas

    Därför är det viktigt med tydliga stadgar i din bostadsrättsförening. Har din förening uppdaterade stadgar? Lagen om ekonomiska föreningar ändras regelbundet och har din förening inte uppdaterat stadgarna efter 2016 behöver det antagligen göras. Välkommen att registrera dig för webinaret med vår Biträdande jurist, Douglas von Perner. Han hjälper föreningar med allt kring stadgar och…

  • Finansiering i brf:en

    Finansiering i brf:en

    Unik möjlighet för dig att få höra både bankens och förvaltarens perspektiv på finansiering i bostadsrättsföreningar. Välkommen på webinar om finansiering i brf:er. Presenterad av Jonas Gustavsson, Affärsområdeschef ekonomisk förvaltning på Nabo och Jörgen Burman, Kundansvarig i Brf gruppen på Nordea. Detta är en unik möjlighet för dig att få höra både bankens och förvaltarens…

Prata med oss!

Om du vill komma i kontakt med Nabo så hittar du enkelt alla kontaktuppgifter på vår kontaktsida.