Hem » Webinar » Grundläggande juridik för brf:er och fastighetsägare

Grundläggande juridik för brf:er och fastighetsägare

Vad ska man ha koll på som styrelsemedlem och vem ansvarar för vad i en förening? Det är många situationer som kan uppstå i en brf som behöver juridisk vägledning.

Vad ska man ha koll på som styrelsemedlem och vem ansvarar för vad i en förening? Det är många situationer som kan uppstå i en brf som behöver juridisk vägledning. 

Välkommen på kostnadsfritt webinar med Nabos jurister Caroline Tillander och Henning Rönström. ​​​​​​​Webinaret passar både nya och gamla styrelsemedlemmar som vill lära sig mer. 

Under webinaret kommer vi bland annat att gå igenom:

 • Vilka arbetsuppgifter och ansvar ni i styrelsen har 
 • Lagar och regler ni i styrelsen bör känna till
 • Stadgarnas betydelse
 • När man ska ta hjälp av en jurist

Under webinaret svarar Henning och Caroline på frågorna från deltagarna. Du kan se hela webinaret via länken ovan.

Relaterad media

 • Få koll på stadgarna i din brf med bitr. jurist Douglas

  Få koll på stadgarna i din brf med bitr. jurist Douglas

  Därför är det viktigt med tydliga stadgar i din bostadsrättsförening. Har din förening uppdaterade stadgar? Lagen om ekonomiska föreningar ändras regelbundet och har din förening inte uppdaterat stadgarna efter 2016 behöver det antagligen göras. Välkommen att registrera dig för webinaret med vår Biträdande jurist, Douglas von Perner. Han hjälper föreningar med allt kring stadgar och…

 • Finansiering i brf:en

  Finansiering i brf:en

  Unik möjlighet för dig att få höra både bankens och förvaltarens perspektiv på finansiering i bostadsrättsföreningar. Välkommen på webinar om finansiering i brf:er. Presenterad av Jonas Gustavsson, Affärsområdeschef ekonomisk förvaltning på Nabo och Jörgen Burman, Kundansvarig i Brf gruppen på Nordea. Detta är en unik möjlighet för dig att få höra både bankens och förvaltarens…

Prata med oss!

Om du vill komma i kontakt med Nabo så hittar du enkelt alla kontaktuppgifter på vår kontaktsida.