Hem » Webinar » Budget i bostadsrättsföreningen

Budget i bostadsrättsföreningen

Vilka olika budgetmetoder finns det? Tips och råd kring budgetarbetet 2022 – hur bör man tänka just i år?

Välkommen till webinar om budget i bostadsrättsföreningen. En budget i en är ett bra verktyg för att hålla koll på föreningens löpande kostnader. Med hjälpa av föreningens ekonomiska förvaltare kan man ta fram ett utkast till en budget, där styrelsen sedan kan planera kommande års intäkter och kostnader för att se hur de påverkar ert resultat.

Under webinaret får du även tips och råd kring hur du bör tänka inför budgetarbetet när marknadsläget ser ut som det gör, med stigande inflation, räntekostnader och ökade underhållskostnader. 

Under webinaret kommer vi prata mer om: 
Varför brf:er ska ha en budget och måste man det?
Hur använder man sig av budgetar?
Vilka olika budgetmetoder finns det?
Tips och råd kring budgetarbetet 2022- hur bör man tänka just i år?

Budgeten i en brf kan hjälpa till att besvara frågor om när det är dags att lägga om föreningens lån för att sänka kostnader, om justering av undercentralen kan sänka fjärrvärmekostnaden och andra frågor om åtgärde som kan förbättra föreningens ekonomi. 
Anmäl dig nedan.

Relaterad media

  • Få koll på stadgarna i din brf med bitr. jurist Douglas

    Få koll på stadgarna i din brf med bitr. jurist Douglas

    Därför är det viktigt med tydliga stadgar i din bostadsrättsförening. Har din förening uppdaterade stadgar? Lagen om ekonomiska föreningar ändras regelbundet och har din förening inte uppdaterat stadgarna efter 2016 behöver det antagligen göras. Välkommen att registrera dig för webinaret med vår Biträdande jurist, Douglas von Perner. Han hjälper föreningar med allt kring stadgar och…

  • Finansiering i brf:en

    Finansiering i brf:en

    Unik möjlighet för dig att få höra både bankens och förvaltarens perspektiv på finansiering i bostadsrättsföreningar. Välkommen på webinar om finansiering i brf:er. Presenterad av Jonas Gustavsson, Affärsområdeschef ekonomisk förvaltning på Nabo och Jörgen Burman, Kundansvarig i Brf gruppen på Nordea. Detta är en unik möjlighet för dig att få höra både bankens och förvaltarens…

Prata med oss!

Om du vill komma i kontakt med Nabo så hittar du enkelt alla kontaktuppgifter på vår kontaktsida.