Logga in

Energirapport

Ska din bostadsrättsförening se över energianvändningen? Nabo kan hjälpa er att kartlägga er genomsnittliga energianvändning och ge er rekommendationer om hur ni kan effektivisera för att spara pengar.

Begär offert
Sänk energikostnaderna med Nabos Energirapport

Nabos Energirapport ger din bostadsrättsförening en överblick över åtgärder som kan effektivisera er energianvändning och sänka era energikostnader. Vi kartlägger de underhåll som krävs i fastigheten, kostnader och tidsintervall för när underhållen bör genomföras.

En Energirapport är en viktig del i fastighetens skötsel och bevarande över tid. Ni får en förteckning över bostadsrättsföreningens största och viktigaste investeringar på energiområdet, så att ni kan säkerställa en god ekonomisk och teknisk drift. 

Hur tar Nabo fram Energirapporten?

Nabo samlar in data om bostadsrättsföreningen och dess energianvändning, och genomför ett platsbesök och går igenom fastighetens tekniska installationer, effekter och drifttider. 

Därefter analyserar Nabos energiexpert den insamlade datan och tar fram unika nyckeltal gällande energianvändningen. Detta mynnar ut i en presentation av åtgärdsförslag och nästa steg under ett möte, där vi också reder ut eventuella oklarheter.

Kundupplevelse

"För oss gäller det att tänka långsiktigt och eftersom höga elpriser är något vi behöver förhålla oss till över en överskådlig framtid gör vi nu vad vi kan för att försöka sänka kostnaderna. Därför tog vi hjälp och gjorde en energiutredning som ledde till att föreningen 150 000 kronor i minskade elkostnader vilket motsvarar en besparing på 24 procent."

- Johnny Östberg, styrelseordförande i Brf Lavetten 16 i Stockholm

Så går Nabos Energirapport till

Thumb baselinedescriptiongreen48dp
Insamling av data & platsbesiktning

Nabos energiexpert samlar in data från föreningen och dess energianvändning, och genomför ett platsbesök.

Thumb longterm
Analys

Energiexperten analyserar den insamlade datan och tar fram nyckeltal för energianvändningen.

Thumb experts
Rådgivning

Energiexperten redovisar energirapporten, presenterar åtgärdsförslag och nästa steg under ett möte.

Vill du ha en Energirapport för din bostadsrättsförening? Fyll i formuläret så återkommer vi med en offert
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies