Logga in

Bostadsrättsföreningens bästa vän

Drift och optimering

Med Nabo får du regelbunden tillsyn, skötsel och underhåll av fastighetens värme- och ventilationssystem. Vi jobbar med fokus på optimering av energiförbrukningen så den blir så kostnadseffektiv som möjligt. 

Få en prisindikation för driftavtal
Ekonomisk förvaltning Teknisk förvaltning Juridik

Vad innehåller ett driftavtal?

Nabos drifttekniker utför protokollförda funktionsprover på utrustningen i en undercentral samt ventilationssystem. Vi övervakar systemen, hanterar eventuella larm och utför filterbyten med mera.

Detta ingår i drift och optimering med Nabo
Tillsyn och skötsel

Vi sköter fastighetens ventilation och värmesystem så systemet håller längre och för att undvika driftstopp. Du får felavhjälpande underhåll, felsökningar och protokollförda funktionsprover.

Planering och åtgärd

Våra tekniker agerar proaktivt och kommer med löpande åtgärdsförslag så du hinner byta ut nödvändiga delar så du slipper stora kostnader. Dessutom får du erfarna energikonsulter som hjälper dig minska förbrukningen och därmed sänka kostnaderna.

Digital övervakning

Vi övervakar fastighetens systemanläggningar digitalt för att ha kontinuerlig kontroll. Vi hanterar eventuella systemlarm genom fjärrstyrning av anläggningen och kan agera snabbt om problem uppstår. 

Optimera din förenings energiförbrukning, teckna driftavtal med Nabo

Kontakta våra drifttekniker och få en prisindikation för driftavtal med Nabo. Få ökad livslängd på föreningens systemanläggningar och minska energikostnader.

Få en prisindikation
Upptäck fler tjänster inom teknisk förvaltning
Fastighetsförvaltning

Nabo erbjuder heltäckande fastighetsförvaltning och personlig rådgivning för bostadsrättsföreningar: ekonomisk och teknisk förvaltning samt juridik. Läs mer

Fastighetsskötsel

Med Nabo får du löpande tillsyn av fastigheten och säkerställer att all teknik fungerar. Få åtgärdsförslag vid fel och brister, en unik felanmälan för såväl allmänna ytor som lägenheter inkl. jouranslutning. Läs mer

Projektledning

Få en erfaren projektledare till stambyten, påbyggnader eller andra renoveringar i fastigheten. Nabos projektledare hjälper dig driva projektet från start till slut. Läs mer

Nabos tjänster inom teknisk förvaltning är anpassade efter din fastighets behov. Med oss kan du få hjälp med löpande tillsyn av fastigheten, större projekt som stambyten eller få tillgång till specialister inom brandsäkerhet, tvättstugor och mera. 

Upptäck alla tjänster här
I stolt samarbete med Fortum

Smart & tryggt elavtal för dig som kund hos Nabo

SÄNK DIN FASTIGHETS ELKOSTNADER
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies