Hem » Våra tjänster » Smart upphandling » Stamspolning

Ta del av en unik upphandling för stamspolning

Många av våra kunder står enligt underhållsplan inför att göra en stamspolning i år. Därför kraftsamlar vi nu och driver en gemensam upphandling för stamspolning åt våra kunder.

Anslut er idag och ta del av erbjudandet. Din bostadsrättsförening har möjlighet att dra fördel av vår förhandlingsstyrka för att få en stamspolning med hög kvalitet till ett förmånligt pris.

OBS! Denna upphandling är tidsbegränsad och stängde den 10 april. Det är inte bindande att anmäla intresse, utan du får en offert per mejl när upphandlingen är klar (senast 15 april) som du kan tacka ja eller nej till.

Erbjudandet gäller för föreningar i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala.

Så fungerar det

Efter den 10 april kommer erbjudandet med pris presenteras för er. Tackar ni ja kommer leverantören höra av sig till er för tidsbokning.

Anmäl intresse för stamspolning idag

Det är jag som driver upphandlingen, om ni har frågor eller funderingar om denna eller kommande upphandlingar kan ni kontakta mig på mejladressen nedan.

Så fort vi förhandlat klart, får du en notis. Så enkelt!

Joel Hybertsen
Upphandlingsansvarig
joel.hybertsen@nabo.se

Vänligen fyll i alla fält.
Vänligen fyll i alla fält.
Vänligen fyll i alla fält.
Vänligen fyll i alla fält.
Vänligen fyll i alla fält.
Vänligen fyll i alla fält.
Tack för din förfrågan! Vi återkommer med prisförslag för din förening senast 15 april.

Frågor och svar om stamspolning

Varför stamspola?

Rör och avlopp används dagligen i kök och badrum, och över tid byggs avlagringar och beläggningar upp från bl.a. matrester och hygienprodukter, som man behöver få bort med hjälp av en stamspolning för att undvika stopp. Du undviker kostsamma fel och skador på rören och förlänger deras livslängd genom att regelbundet genomföra stamspolningar. Det är hög tid för en stamspolning om vattnet inte rinner undan som det ska, det svämmar över eller om det har börjat lukta eller låta märkligt.

Hur ofta bör man stamspola?

Stamspolning bör göras vart 3-5 år.

Vilka villkor och garantier gäller för stamspolningen?

Vår leverantör uppger följande villkor och garantier för stamspolningen:

  • 2 års garanti mot stopp i påstickledning från kök ut till stamledning, omfattar ej vattenlås. 4 år lämnas på slamstopp stående köksstammar. Observera att ingen garanti lämnas för restauranger. Garanti gäller endast om leverantören kontaktas först för eventuella åtgärder. Vi reserverar oss för felaktigheter i ledningssystem, lös rost, trasiga ledningar, samt hårda beläggningar och spackel, betong. Felanvändning av avlopp, stopp i vattenlås eller golvbrunnar.
  • För entreprenaden gäller Slam 21.
  • Efter utförd stamspolning lämnas en rapport om eventuella fel och brister som upptäckts vid spolningen, samt vad som åtgärdats i respektive lägenhet. Även förslag på framtida spolintervaller lämnas.
  • Okulär besiktning av samtliga vattenlås, packningar, golvanslutningar och övergångskopplingar görs i varje lägenhet. Om teknikern anser att behov av byte föreligger p.g.a. exempelvis risk för läckage samt för att kunna lämna garantier kommer detta att utföras. Byten märks upp med lägenhetsnummer och adress till beställaren. Förbrukningsmaterial och material som byts ut ingår inte.
  • Ledningssystem källare, städ, UC, förråd, soprum, etc. utöver lokaler samt extra badrum tillkommer 190 kr per spolpunkt (om detta ej nämns i offert).
  • Demontering och spolning av vattenlås i gjutjärn ingår ej i anbudet.
  • Ansvar tas ej för hårda belägg som inte är spolbara – Till detta hör belägg såsom rost, kalk, spackel, betong, kattsand m.m. I garantin ingår inte skador såsom vattenskador som orsakats av felaktigheter i byggmaterial, trasiga rör eller fel i konstruktionen.

Du vinner på att bli en i mängden

Som ansluten till Nabo har du direkt tillgång till fördelarna av att vi är många. Och att fler ansluter. Se bara till vårt räntekonto vi erbjuder dig som kund på Nabo.

Detta hade inte varit möjligt om du inte hade anslutit dig till Nabo. Nu erbjuder vi ytterligare förmåner.

På Nabo vinner du på att vara en i mängden!

Så mycket har vi sparat till våra kunder genom kraften av många.

Varför du inte vill missa nästa smarta upphandling.

Tillsammans skapar vi köpkraft

Vi förhandlar med aktuella leverantörer för många föreningar samtidigt. Det skapar köpkraft. Det är smart upphandling.

Nabo driver upphandlingen

Nabo skapar köpkraft genom att samla våra kunder och gemensamt driva upphandlingar med entreprenörer och leverantörer.

Anpassning efter dina behov

Vi identifierar dina behov i underhållsplanen och driver sedan upphandlingar där du som kund får möjligheten att ansluta till upphandlingen och ta del av förmånliga priser och kvalitativa lösningar.

Delad kundkraft som ger köpkraft.

Som kund på Nabo är du ansluten till ett nätverk av 3 100 bostadsrättsföreningar, fastigheter, och 120 000 bostadsrättsägare på Nabo.

Det ger dig och din förening delad kraft för att höja dina intäkter och sänka dina kostnader. Tillsammans skapar vi köpkraft.

På Nabo vinner du på att vara en i mängden.

Fördelar för dig som kund hos Nabo

Som ansluten får du direkt tillgång till delad köpkraft för att öka det underliggande värdet på din BRF och fastighet

Du får unik tillgång till marknadsledande ränta, lån, försäkring, leverantörerna och erbjudanden

Du får direkt uppdatering inför kommande upphandlingar – allt för att ge till de bästa förutsättningarna för din ekonomi

För dig som ansluten kund hos Nabo

Nabo Försäkring

Skydda din BRF med skräddarsydd och marknadsledande försäkring

Smart upphandling

Vi skapar köpkraft genom att samla våra kunder och gemensamt driva upphandlingar med entreprenörer och leverantörer.

Anslutna partners

Genom att ständigt analysera marknadens tjänsteutbud kopplat till våra kunders behov tar Nabo en aktiv roll i att ta fram de bästa tjänsteutbuden för våra kunder.

Anslutna leverantörer

Tillsammans förhandlar vi fram bästa pris och leverantör för era behov

Prata med oss!

Om du vill komma i kontakt med Nabo så hittar du enkelt alla kontaktuppgifter på vår kontaktsida.