Nabo Låneförmedling.

Vi gör det enkelt för dig att få de bästa låneräntorna.

I en tid av stigande räntor och höga driftkostnader är det viktigt att få din BRF:s ekonomi i bästa skick. Som styrelseledamot i en bostadsrättsförening vet du hur svårt det kan vara att hålla koll på lånehanteringen – med räntor som ändras hela tiden och banker som gör det svårt att få den bästa affären. Du vill inte slösa tid eller pengar på att leta efter det du behöver.

Dra nytta av kraften av våra tusentals kunder, som tillsammans gör att vi kan förhandla fram förmånliga låneerbjudanden.

Enkel och smidig process för att få ränteoffert från flera banker

Tillgång till vårt oberoende expertteam som hjälper er med hela processen

Få bättre förhandlingsstyrka när du gör affärer med banker

Nabo Lån: Bas

För er som vill ha vår hjälp med att skicka offertförfrågan till valda banker, men utan förhandling med bankerna. Som Kund på Nabo ingår Nabo Lån: Bas i er förvaltningskostnad om du valt att aktivera tjänsten. Tjänsten möjliggör att ni kan ta in ränteerbjudanden från fler banker.

Nabo Lån: Engångsupphandling

För er som vill ha hjälp med ränteförhandling mot bankerna så är detta för dig. Få hjälp av vårt låneteam med att förhandla fram det bästa ränteerbjudandet.

Med kraften av många skapar vi köpkraft.

Nabo Lån: Engångsupphandling

Vi gör det enkelt för dig att få de bästa låneräntorna och spara pengar för din BRF.

Har du en bostadsrättsförening med begränsade resurser? Kämpar du för att hitta de bästa lånevillkoren och räntorna på marknaden? Oroa dig inte längre! Nabo Lån: Engångsupphandling är här för att förenkla din lånehanteringsprocess. 

En tjänst som lämpar sig bäst för föreningar med över 5 miljoner kr i lån, och med minst 10 lägenheter

Få tillgång till en låneexpert med lång erfarenhet att förhandla med banker

Tillgång till oberoende lånerådgivare

Spara mellan 0,1-0,3 % per år*

En tilläggstjänst för dig som kund på Nabo

5 steg för att sänka dina lån

Steg 1

Kontakta våra rådgivare genom att fylla i formulär

Steg 2

Rådgivare tar kontakt med dig för avtalssignering

Steg 3

Upphandling påbörjas

Steg 4

Upphandling presenteras

Steg 5

Upphandling slutförs

Nabo Lån: Bas

Vi gör arbetet åt dig så att du kan få de bästa räntorna från bankerna.

Nabo Lån: Bas är här för att hjälpa dig att få ut det mesta av dina förvaltningskostnader! Med vår tjänst kan du dra full nytta av att välja dina egna räntor från de banker du litar på – utan allt krångel. Från styrelseledamöter i bostadsrättsföreningar till vanliga köpare – vår unika tjänst ger dig den ekonomiska makten tillbaka i dina händer.

Du kan känna dig trygg när du fattar beslut. Vi skickar nämligen bara offertförfrågningar till utvalda banker för din räkning – så du behöver inte förhandla med potentiella långivare. Med Nabo Lån: Bas får du dessutom tillgång till fler bankerbjudanden än någonsin tidigare när det gäller att säkra bästa möjliga ränta.

Tjänsten ingår i förvaltningsavgiften för er som kund hos oss.

Du behöver inte kontakta bankerna själv, det gör vi!

Tillgång till 3 banker med en enda förfrågan. Enkelt!

Sveriges ledande fastighetsförvaltning för din BRF.

Nabo erbjuder all expertis du behöver för din BRF, bara ett knapptryck bort. Med Nabo vid din sida har du med dig över 300 experter på ekonomisk, teknisk och juridisk förvaltning. Vi förvaltar över 3100 bostadsrättsföreningar med över 120 000 lägenheter över hela Sverige – och varje år blir vi fler och fler. Vi är odiskutabelt Sveriges modernaste och mest kunniga förvaltare. Vi är på din sida och har bestämt oss för att göra skillnad! Det är smartare fastighetsförvaltning, helt enkelt.

Ledande digital plattform

Ta del av bästa erbjudanden på marknaden genom kundkraften

Enkelt att byta till Nabo

Dedikerat Nykundsteam

Expertis för allt din BRF behöver. Från ekonomer, tekniker, och jurister.

BRF_infor_budget_2024

Hos oss blir du en i mängden.

Och det vinner du på!

Hos oss på Nabo blir du en i mängden. En stark mängd utav 3100 bostadsrättsföreningar och fastigheter, 120 00 bostadsrättsägare och över 300 experter. Du ansluter dig till ett nätverk där Nabo kopplar ihop kunder och leverantörer. Tillsammans skapar det köpkraft.

Allt för att du ska få bättre ekonomi, tryggare fastigheter och högsta boendekvalitet.

På Nabo vinner du på att vara en i mängden!

Få bästa räntan, lånen, försäkringen, leverantörerna och tjänsterna

Ta del av bästa erbjudanden på marknaden genom kundkraften

Få tillgång till branschens vassaste experter  

Är du intresserad av Nabo Låneförmedling?

Fyll i intresseanmälan här så kontaktar vi dig.

Något gick snett – försök igen.
Tack för din förfrågan! Vi återkommer inom kort.

Så tycker kunderna

Redan idag har vi 3 100 kunder runt om i Sverige. Här är vad några av dem säger om oss.

01/01

  Effektivt och användarvänligt

  “Nabo har skapat en produkt som är effektiv och användarvänlig. Styrelseverktyget bidrar till den kultur vi har i föreningen där alla hjälper till.”

  Thomas, Advokat:
  Åldermannen 100, Stockholm

  Det bästa med Nabo är kundportalen

  “Det bästa med Nabo är kundportalen, det är enkelt att få överblick av ekonomin. När jag loggar in får jag direkt koll på betalningar och fakturor. Det är också bra att vi kan ladda upp våra styrelsemötesprotokoll. Samarbetet har alltid fungerat bra och tycker att vi har en bra kontakt.”

  Andranik Safaryan, Egenföretagare: Mörsaren, Uppsala

  Kompetens och bred kunskap från en och samma förvaltare

  “Sen vi gick över till Nabo har förvaltningen av vår förening hela tiden gått framåt i positiv anda. Vi är väldigt nöjda med vår kontaktperson och tjänsterna som de erbjuder. Jag skulle rekommendera Nabo till föreningar som vill ha kompetens och bred kunskap från en och samma förvaltare.”

  Jan, Bygglärare: Hemmet 14, Stockholm

  System som alltid har fungerat

  “Vi har i 15 år varit otroligt nöjda med Nabo och den kompetens medarbetarna besitter. Kundportalen är ett oerhört bra system som alltid har fungerat. Jag rekommenderar Nabo till andra flera gånger om året – på grund av den personliga servicen och ett mycket bra system.”

  Dick Kjellberg, Smeden 2, Stockholm

  Tillmötesgående och serviceinriktade

  “Nabo är enkla och pragmatiska att ha att göra med och vi har förlängt avtalet eftersom vi är nöjda med utvecklingen. Som kunder får vi tillgång till både bra system och brett tjänsteinnehåll. Medarbetarna har alltid varit mycket tillmötesgående och serviceinriktade. Jag rekommenderar Nabo till andra bostadsrättsföreningar med liknande behov.”

  Kenneth, pensionär: Näktergalen 27, Stockholm

  Kunskap och erfarenhet

  “Vår förening har varit kund hos Nabo sen 90-talet och under alla dessa år har vi aldrig haft anledning att byta. Baserat på mina erfarenheter kan jag definitivt rekommendera Nabo. Jag tycker de samarbetar väl för att alltid ge snabba besked och det finns en kunskap och erfarenhet som gör att det fungerar väldigt smärtfritt för oss som förening.”

  Björn Nilsson, pensionär: Fajansen 8, Stockholm

  Jättebra stöd både administrativt och juridiskt

  “Det bästa med Nabo är bemötandet och all hjälp man får. Styrelserollen var ny för mig och jag fick ett jättebra stöd både administrativt och juridiskt. Jag rekommenderar Nabo för deras tjänster och förmåga att lösa allt internt. Det känns tryggt att allt finns under samma tak och dessutom är kundportalen bra för att få information kring vad som är aktuellt.”

  Mia Gustafsson, Redovisningsansvarig: Fabrikshuset, Värmdö

  Snabba svar i portalen

  “Vi i föreningen tog in många offerter inför bytet av förvaltare och valde Nabo dels baserat på vitsord och dels för att vi var noggranna med att den förvaltaren vi bytte till inte skulle innebära mer jobb för oss i styrelsen. Övergången till Nabo gick över förväntan, det var inte så mycket vi behövde göra själva. Jag kan absolut rekommendera Nabo till andra brf:er, man får svar fort och i portalen kan jag enkelt se vad de andra i styrelsen gör.”

  Svante Lundin, Ordförande: Stenbrottet 3, Stockholm

  Jag kan göra mycket själv i portalen

  “Vi i föreningen har valt att ha både ekonomisk och teknisk förvaltning hos Nabo. Det är bekvämt att ha det samlat och jag upplever att man får raska svar. Det blev en omställning att få en kundportal men vi är positiva till den insyn vi får och att vi slipper att alltid behöva ringa eller maila för information. I portalen kan jag göra mycket själv utan att för den sakens skull tappa den personliga kontakten. Som samarbetet utvecklar sig ser jag vidare väldigt stor potential hos Nabo.”

  Thomas, Ordförande: Solna Blomgården, Stockholm

  Kundplattformen är riktigt bra

  “Kundplattformen är riktigt bra och genom den får vi en bra överblick på allt som berör vår brf och informationen är lättåtkomlig. Vi har en mycket bra kontaktperson – serviceinriktad och kunnig vilket inger förtroende. Vi får mycket för pengarna och jag kan varmt rekommendera Nabo till andra bostadsrättsföreningar.”

  Karl-Gunnar, Pensionär: Fältspaten, Uppsala

  Det är enkelt att byta till Nabo

  Vi gör det enkelt att byta förvaltare! Från uppsägning av avtal till ett eget Nykundsteam.

  1

  Säg upp befintligt avtal

  Glöm inte att ha koll på uppsägningstiden så att det inte förlängs automatiskt.

  2

  Tillsammans hanterar vi hela bytet

  Slipp pappersarbete och kommunikation med er nuvarande förvaltare – med en fullmakt sköter vi det åt er.

  3

  Få ett eget team!

  Vårt Nykundsteam hjälper er att komma igång och finns tillhands så länge som det behövs.

  Prata med oss!

  Om du vill komma i kontakt med Nabo så hittar du enkelt alla kontaktuppgifter på vår kontaktsida.