Hem » Våra tjänster » Kund på Nabo betyder förmåner.

Nabo Förmån: Sänk kostnaderna i din BRF med vår gemensamma köpkraft

Som kund hos Nabo är du ansluten till ett nätverk av över 3 400 föreningar. Det ger dig och din bostadsrättsförening delad kraft för att höja intäkterna och sänka kostnaderna. Tillsammans skapar vi köpkraft.

Vi sänker kostnader genom att samla våra kunder och gemensamt driva upphandlingar mot leverantörer, något som är svårt att genomföra som enskild BRF. Du får också unik tillgång till marknadsledande ränta, lån, försäkring, leverantörer och erbjudanden.

På Nabo vinner du på att vara en i mängden!

Kund på Nabo betyder förmåner

Med kraften från våra 3 400 kunder förhandlar vi fram fördelaktiga avtal till riktigt bra priser.
Vi hjälper er att sänka kostnader för underhåll av fastigheten, lån, försäkring, el, bredband, TV och mycket mer.

Nabo Förmån sänker dina kostnader

17Mkr

17 miljoner kronor i avkastning till våra kunder från räntekontot 2023.

40%

Genomsnittlig rabatt med smart upphandling våren 2024 för stamspolning och OVK.

1,5Mkr

Totalt sänka kostnader för våra kunder genom Smart upphandling våren 2024 för stamspolning och OVK.

1,59

Procentenheter skillnad mellan högsta och lägsta ränteerbjudanden kvartal 2 2024.

X%

Lägre kostnad för försäkring genom vår försäkringsupphandling kvartal 2 2024.

Smart upphandling

Vi sänker kostnader genom att samla våra kunder och gemensamt driva upphandlingar mot leverantörer, något som är svårt att genomföra som enskild BRF. Tillsammans får vi både bättre avtal och högre kvalitet, vilket gynnar alla våra anslutna bostadsrättsföreningar.

Besparing till våra kunder:

0

Låneupphandling

Vi gör det enkelt för din BRF att få de bästa låneräntorna och spara pengar.

Som en stor aktör på marknaden har vi stark förhandlingskraft gentemot bankerna och kan säkerställa att din BRF får ett riktigt bra ränteerbjudande. Säg hejdå till bristande transparens – med Nabo Låneförmedling kan du enkelt jämföra ränteofferter direkt i vår digitala portal.

Besparing till våra kunder:

0

Försäkring

Skydda din BRF med en skräddarsydd och marknadsledande försäkring! Säkerställ att din förening har rätt försäkring till rätt pris, få hjälp att förhandla med försäkringsbolag och få tillgång till rådgivare när en skada har skett – allt utan kostnad för dig som är Nabokund.

Möjliggör att få ta del av det mest fördelaktiga försäkringserbjudandet för din BRF vid ett upphandlingstillfälle per år, utan att du som sitter i styrelsen behöver göra någonting.

Besparing till våra kunder:

0

El

Tillsammans med Fortum har Nabo tagit fram ett förmånligt elavtal speciellt anpassat för fastigheter och BRF:er. Detta ramavtal riktar sig till dig som är kund hos Nabo och inkluderar portföljförvaltning som sprider ut riskerna och sänker elpriset över tid. Genom att noggrant analysera marknadens tjänsteutbud och våra kunders behov, säkerställer vi att vi alltid levererar de mest fördelaktiga lösningarna.

Besparing till våra kunder:

0

Bredband

Tillsammans med Telia kan vi nu erbjuda dig som kund hos Nabo extra bra priser på snabbt och stabilt bredband, samt ett brett tv-utbud inklusive Telia Play. Genom att ständigt analysera marknadens tjänsteutbud och våra kunders behov tar Nabo en aktiv roll i att leverera de bästa tjänsterna.

Besparing till våra kunder:

0

Utvalda leverantörer

På Nabo gör vi det enkelt för din förening att hitta kunniga och pålitliga leverantörer genom vårt stora nätverk. Med samarbetsavtal både nationellt och regionalt, erbjuder vi trygghet, kvalitet och bra villkor. Tillsammans förhandlar vi fram bästa pris och leverantör för era behov.

Besparing till våra kunder:

0

Prata med oss!

Om du vill komma i kontakt med Nabo så hittar du enkelt alla kontaktuppgifter på vår kontaktsida.