Hem » Våra tjänster » Fastighetsförvaltning » Fastighetsförvaltning i Uppsala

Fastighetsförvaltning i Uppsala

Vänd dig till oss på Nabo om du har behov av hjälp med fastighetsförvaltning i Uppsala. Vi är specialister på bostadsrättsföreningar och erbjuder allt från rådgivning kring beslut som får stora ekonomiska konsekvenser till den löpande skötseln av fastigheten.

Fastighetsförvaltning i Uppsala är en trygghet för styrelsen

Det är mycket arbete med att förvalta en brf. Ofta kräver det ingående kunskaper om sådant som hur man bedömer en fastighets framtida behov av renovering och de lagar och regler som gäller redovisning i en brf. Med fastighetsförvaltning i Uppsala får ni hjälp med det som kan kännas betungande. Nabo har experter på områden som:

 • Teknisk förvaltning
 • Fastighetens ekonomiska förvaltning
 • Fastighetsservice
 • Fastighetsjuridik och avtalsrätt

Ekonomisk förvaltning

Om ni tar hjälp av Nabo med ekonomisk fastighetsförvaltning i Uppsala minskar styrelsens arbetsbörda. Vi kan bland annat ta på oss ansvar för:

 • Löpande bokföring
 • All hantering kring hyror och avgifter
 • Attestering av leverantörsfakturor
 • Deklarationer och redovisningar

Med ekonomisk förvaltning från Nabo får ni också tillgång till experter som kan ger råd i frågor som rör ekonomin i bostadsrättsföreningen. Det kan till exempel handla om hur ni på bästa sätt finansierar ett stambyte eller en fasadrenovering.

Teknisk förvaltning

En fastighet har alltid tekniska installationer som gör den beboelig. Det handlar till exempel om system för avlopp, värme och ventilation och eventuell hiss. Teknisk förvaltning i Uppsala innebär att dessa system får den omsorg de behöver för att driften ska kunna säkras. Teknisk förvaltning i en brf i Uppsala handlar också om att se till så att det alltid finns en uppdaterad underhållsplan för fastigheten. Då ser styrelsen i god tid när det är dags för större projekt inom underhåll och kan vidta de åtgärder som behövs.

Fastighetsservice

Att anlita Nabo för fastighetsskötsel i Uppsala innebär att ni alltid har tillgång till en expert på just er fastighet, om något skulle hända. En fastighetsskötare arbetar dessutom förebyggande, för att ni inte ska få problem på grund av att något är eftersatt. Översyn sker löpande och många mindre problem tas om hand direkt, innan det hinner utvecklas till något mer allvarligt.

Fastighetsjuridik och avtalsrätt

Oavsett vilket juridiskt område som berör en fastighet och verksamheten i den som ni behöver hjälp med kan ni få kontakt med en kunnig jurist i Uppsala genom Nabo.

Med Nabo får ni tillgång till en digital kundportal

Tar ni hjälp av Nabo för fastighetsförvaltning i Uppsala får ni tillgång till kraftfulla digitala verktyg som gör det enklare att följa och delta i arbetet med förvaltningen. Det gör arbetet mer tidseffektivt.

Därför ska du välja Nabo

Proffsigt

Få ett team av engagerade experter som ger snabba svar och löser problemen

Tidseffektivt

Minska arbetsbördan och frigör tid med enkla digitala lösningar

Långsiktigt och transparent

Säkerställ kontinuitet genom samlad dokumentation och kommunikation i kundportalen

Så tycker kunderna

Redan idag har vi 3 100 kunder runt om i Sverige. Här är vad några av dem säger om oss.

01/01

  Effektivt och användarvänligt

  “Nabo har skapat en produkt som är effektiv och användarvänlig. Styrelseverktyget bidrar till den kultur vi har i föreningen där alla hjälper till.”

  Thomas, Advokat:
  Åldermannen 100, Stockholm

  Det bästa med Nabo är kundportalen

  “Det bästa med Nabo är kundportalen, det är enkelt att få överblick av ekonomin. När jag loggar in får jag direkt koll på betalningar och fakturor. Det är också bra att vi kan ladda upp våra styrelsemötesprotokoll. Samarbetet har alltid fungerat bra och tycker att vi har en bra kontakt.”

  Andranik Safaryan, Egenföretagare: Mörsaren, Uppsala

  Kompetens och bred kunskap från en och samma förvaltare

  “Sen vi gick över till Nabo har förvaltningen av vår förening hela tiden gått framåt i positiv anda. Vi är väldigt nöjda med vår kontaktperson och tjänsterna som de erbjuder. Jag skulle rekommendera Nabo till föreningar som vill ha kompetens och bred kunskap från en och samma förvaltare.”

  Jan, Bygglärare: Hemmet 14, Stockholm

  System som alltid har fungerat

  “Vi har i 15 år varit otroligt nöjda med Nabo och den kompetens medarbetarna besitter. Kundportalen är ett oerhört bra system som alltid har fungerat. Jag rekommenderar Nabo till andra flera gånger om året – på grund av den personliga servicen och ett mycket bra system.”

  Dick Kjellberg, Smeden 2, Stockholm

  Tillmötesgående och serviceinriktade

  “Nabo är enkla och pragmatiska att ha att göra med och vi har förlängt avtalet eftersom vi är nöjda med utvecklingen. Som kunder får vi tillgång till både bra system och brett tjänsteinnehåll. Medarbetarna har alltid varit mycket tillmötesgående och serviceinriktade. Jag rekommenderar Nabo till andra bostadsrättsföreningar med liknande behov.”

  Kenneth, pensionär: Näktergalen 27, Stockholm

  Kunskap och erfarenhet

  “Vår förening har varit kund hos Nabo sen 90-talet och under alla dessa år har vi aldrig haft anledning att byta. Baserat på mina erfarenheter kan jag definitivt rekommendera Nabo. Jag tycker de samarbetar väl för att alltid ge snabba besked och det finns en kunskap och erfarenhet som gör att det fungerar väldigt smärtfritt för oss som förening.”

  Björn Nilsson, pensionär: Fajansen 8, Stockholm

  Jättebra stöd både administrativt och juridiskt

  “Det bästa med Nabo är bemötandet och all hjälp man får. Styrelserollen var ny för mig och jag fick ett jättebra stöd både administrativt och juridiskt. Jag rekommenderar Nabo för deras tjänster och förmåga att lösa allt internt. Det känns tryggt att allt finns under samma tak och dessutom är kundportalen bra för att få information kring vad som är aktuellt.”

  Mia Gustafsson, Redovisningsansvarig: Fabrikshuset, Värmdö

  Snabba svar i portalen

  “Vi i föreningen tog in många offerter inför bytet av förvaltare och valde Nabo dels baserat på vitsord och dels för att vi var noggranna med att den förvaltaren vi bytte till inte skulle innebära mer jobb för oss i styrelsen. Övergången till Nabo gick över förväntan, det var inte så mycket vi behövde göra själva. Jag kan absolut rekommendera Nabo till andra brf:er, man får svar fort och i portalen kan jag enkelt se vad de andra i styrelsen gör.”

  Svante Lundin, Ordförande: Stenbrottet 3, Stockholm

  Jag kan göra mycket själv i portalen

  “Vi i föreningen har valt att ha både ekonomisk och teknisk förvaltning hos Nabo. Det är bekvämt att ha det samlat och jag upplever att man får raska svar. Det blev en omställning att få en kundportal men vi är positiva till den insyn vi får och att vi slipper att alltid behöva ringa eller maila för information. I portalen kan jag göra mycket själv utan att för den sakens skull tappa den personliga kontakten. Som samarbetet utvecklar sig ser jag vidare väldigt stor potential hos Nabo.”

  Thomas, Ordförande: Solna Blomgården, Stockholm

  Kundplattformen är riktigt bra

  “Kundplattformen är riktigt bra och genom den får vi en bra överblick på allt som berör vår brf och informationen är lättåtkomlig. Vi har en mycket bra kontaktperson – serviceinriktad och kunnig vilket inger förtroende. Vi får mycket för pengarna och jag kan varmt rekommendera Nabo till andra bostadsrättsföreningar.”

  Karl-Gunnar, Pensionär: Fältspaten, Uppsala

  Därför ska du välja Nabo i Uppsala

  Ledande digital plattform

  Vår digitala plattform gör styrelsearbetet enkelt och överblickbart

  Lång erfarenhet i Uppsala

  Vi kan marknaden och vet hur bra fastighetsförvaltning fungerar i Uppsala

  Personlig kontakt

  Våra experter inom ekonomi, teknik och juridik hjälper dig

  Det är enkelt att byta till Nabo

  Vi gör det enkelt att byta förvaltare! Från uppsägning av avtal till ett eget uppstartsteam.

  1

  Säg upp befintligt avtal

  Glöm inte att ha koll på uppsägningstiden när ni säger upp ert nuvarande avtal så att det inte förlängs automatiskt.

  2

  Tillsammans hanterar vi bytet

  Slipp pappersarbete och kommunikation med er nuvarande förvaltare – med en fullmakt sköter vi det åt er.

  3

  Få ett eget team!

  Vårt uppstartsteam hjälper er att komma igång och finns tillhands så länge som det behövs.

  Möt våra medarbetare

  Jonas, Ekonomisk förvaltare

  Jonas har många års erfarenhet inom ekonomisk förvaltning av stora och små föreningar. 

  Jonathan, Fastighetstekniker

  Jonathan hjälper med allt inom fastighetens teknik och hjälper boende när det behövs en hantverkare.

  Erica, Uppstart och utbildning

  Erica ser till att du får en enkel och smidig övergång till Nabo.

  Vi ställer oss på alla styrelseledamöter i Sveriges sida!

  Vi på Nabo har bestämt oss! Med Nabo vid din sida har du med dig över 300 experter på ekonomisk, teknisk och juridisk förvaltning.

  Vi arbetar hårt för att du ska lyckas i bostadsrättsföreningen. Vi arbetar nära dig. Vi använder kraften från alla våra experter och över 3100 bostadsrättsföreningar för att underlätta för dig att fatta beslut. Vi vårdar och använder vår data i våra ledande och egenutvecklade plattform för att göra styrelsearbetet smartare, tryggare och enklare. Tillsammans skapar vi kraft att tillsammans bli bättre.

  Vi förvaltar över 3100 bostadsrättsföreningar med över 120 000 lägenheter över hela Sverige – och varje år blir vi fler och fler. Vi är odiskutabelt Sveriges modernaste och mest kunniga förvaltare. Vi är på din sida och har bestämt oss för att göra skillnad!

  Prata med oss!

  Om du vill komma i kontakt med Nabo så hittar du enkelt alla kontaktuppgifter på vår kontaktsida.