Hem » Våra tjänster » Fastighetsförvaltning » Fastighetsförvaltning i Malmö

Trygg fastighetsförvaltning i Malmö

Nabo har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning i Malmö. Vi kombinerar marknadens ledande digitala plattform med personlig service från experter inom ekonomi, teknik och juridik.

Vy över Malmö

Frigör tid med fastighetsförvaltning i Malmö

Fastighetsförvaltning innebär att man upprättar en lista över planerat underhåll som kan diskuteras och revideras under möten mellan en fastighetsförvaltare och en bostadsrättsförening. Skadeärenden och myndighetsbesiktningar som styrelsen i en bostadsrättsförening ansvarar för ingår vanligtvis också i fastighetsförvaltningen.

Fastighetsskötsel, alltså omhändertagande av fastighetens gemensamma utrymmen, är inte en del av fastighetsförvaltning, men Nabo erbjuder även fastighetsskötsel i Malmö. Det finns stora fördelar med att samma aktör sköter både fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel. Förvaltaren får då en bättre helhetssyn, och risken att någonting faller mellan stolarna minskar.

Många nödvändiga moment inom fastighetsförvaltning är krävande och tar en hel del tid i anspråk för styrelsen. Med fastighetsförvaltning i Malmö minskar risken för att fel ska begås och styrelsen får mer tid över till de viktiga frågorna. Professionell fastighetsförvaltning kan innebära många olika saker. Vi kan ta på oss just de uppgifter som ni känner är betungande eller ta på oss ett helhetsansvar. Här är områden där Nabo kan erbjuda expertis:

Ekonomisk förvaltning

Ekonomisk förvaltning i Malmö handlar om att sköta allt det löpande, som hantering av avgifter, attestering av fakturor och se till så att deklarationer och annan rapportering som myndigheter efterfrågar kommer in i tid. Små misstag och förseningar när det gäller ekonomisk förvaltning kan få stora konsekvenser. 

Er förvaltare från Nabo kan också vara er rådgivare inför stora beslut som ekonomin i en bostadsrättsförening. Under överlämningen av den ekonomiska förvaltningen arbetar ett särskilt uppstartsteam på ett effektivt sätt, utifrån vår långa erfarenhet av denna process.

Teknisk förvaltning

Teknisk förvaltning i Malmö innebär att tekniska system löpande ses över så att ni inte får problem med sådant som värme, sanitet eller ventilation. Utan teknisk förvaltning riskerar en fastighet att bli obeboelig. Med teknisk förvaltning i en bostadsrättsförening i Malmö har ni också en uppdaterad och tydlig underhållsplan som ger er framförhållning inför större insatser som byte av fastighetens stammar.

Fastighetsservice

Med en fastighetsförvaltare ses fastigheten över löpande. Det innebär att eventuella problem upptäcks i god tid och att ni har någon som kan fastigheten utan och innan. Det är en person som kan agera när något händer. Det är en stor trygghet att veta att allt alltid är i sin ordning.

Mark- och trädgårdsskötsel

I Malmö erbjuder Nabo mark- och trädgårdsskötsel i egen regi till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi säkerställer att marken och trädgården utanför er fastighet är välvårdad och välmående genom löpande underhåll.

Fastighetsjuridik och avtalsrätt

Genom att anlita Nabo för fastighetsförvaltning i Malmö får ni tillgång till juridisk expertis. Vi samarbetar med ett team av experter inom fastighetsjuridikens olika områden i Malmö. Det kan vara viktigt i samband med avtalsskrivning inför en stor entreprenad eller i tvistemål som rör föreningen.

Med Nabo får ni tillgång till digitala verktyg

Vi på Nabo erbjuder inte bara kunniga människor inom fastighetsförvaltning i Malmö. Vår kundportal är lätt att använda men ger er tillgång till många funktioner som skapar transparens och gör så att ni sparar tid. All dokumentation som rör fastighetens skötsel samlas på ett och samma ställe.

Därför ska du välja Nabo

Proffsigt

Få ett team av engagerade experter som ger snabba svar och löser problemen

Tidseffektivt

Minska arbetsbördan och frigör tid med enkla digitala lösningar

Långsiktigt och transparent

Säkerställ kontinuitet genom samlad dokumentation och kommunikation i kundportalen

Så tycker kunderna

Redan idag har vi 3 100 kunder runt om i Sverige. Här är vad några av dem säger om oss.

01/01

  Effektivt och användarvänligt

  “Nabo har skapat en produkt som är effektiv och användarvänlig. Styrelseverktyget bidrar till den kultur vi har i föreningen där alla hjälper till.”

  Thomas, Advokat:
  Åldermannen 100, Stockholm

  Det bästa med Nabo är kundportalen

  “Det bästa med Nabo är kundportalen, det är enkelt att få överblick av ekonomin. När jag loggar in får jag direkt koll på betalningar och fakturor. Det är också bra att vi kan ladda upp våra styrelsemötesprotokoll. Samarbetet har alltid fungerat bra och tycker att vi har en bra kontakt.”

  Andranik Safaryan, Egenföretagare: Mörsaren, Uppsala

  Kompetens och bred kunskap från en och samma förvaltare

  “Sen vi gick över till Nabo har förvaltningen av vår förening hela tiden gått framåt i positiv anda. Vi är väldigt nöjda med vår kontaktperson och tjänsterna som de erbjuder. Jag skulle rekommendera Nabo till föreningar som vill ha kompetens och bred kunskap från en och samma förvaltare.”

  Jan, Bygglärare: Hemmet 14, Stockholm

  System som alltid har fungerat

  “Vi har i 15 år varit otroligt nöjda med Nabo och den kompetens medarbetarna besitter. Kundportalen är ett oerhört bra system som alltid har fungerat. Jag rekommenderar Nabo till andra flera gånger om året – på grund av den personliga servicen och ett mycket bra system.”

  Dick Kjellberg, Smeden 2, Stockholm

  Tillmötesgående och serviceinriktade

  “Nabo är enkla och pragmatiska att ha att göra med och vi har förlängt avtalet eftersom vi är nöjda med utvecklingen. Som kunder får vi tillgång till både bra system och brett tjänsteinnehåll. Medarbetarna har alltid varit mycket tillmötesgående och serviceinriktade. Jag rekommenderar Nabo till andra bostadsrättsföreningar med liknande behov.”

  Kenneth, pensionär: Näktergalen 27, Stockholm

  Kunskap och erfarenhet

  “Vår förening har varit kund hos Nabo sen 90-talet och under alla dessa år har vi aldrig haft anledning att byta. Baserat på mina erfarenheter kan jag definitivt rekommendera Nabo. Jag tycker de samarbetar väl för att alltid ge snabba besked och det finns en kunskap och erfarenhet som gör att det fungerar väldigt smärtfritt för oss som förening.”

  Björn Nilsson, pensionär: Fajansen 8, Stockholm

  Jättebra stöd både administrativt och juridiskt

  “Det bästa med Nabo är bemötandet och all hjälp man får. Styrelserollen var ny för mig och jag fick ett jättebra stöd både administrativt och juridiskt. Jag rekommenderar Nabo för deras tjänster och förmåga att lösa allt internt. Det känns tryggt att allt finns under samma tak och dessutom är kundportalen bra för att få information kring vad som är aktuellt.”

  Mia Gustafsson, Redovisningsansvarig: Fabrikshuset, Värmdö

  Snabba svar i portalen

  “Vi i föreningen tog in många offerter inför bytet av förvaltare och valde Nabo dels baserat på vitsord och dels för att vi var noggranna med att den förvaltaren vi bytte till inte skulle innebära mer jobb för oss i styrelsen. Övergången till Nabo gick över förväntan, det var inte så mycket vi behövde göra själva. Jag kan absolut rekommendera Nabo till andra brf:er, man får svar fort och i portalen kan jag enkelt se vad de andra i styrelsen gör.”

  Svante Lundin, Ordförande: Stenbrottet 3, Stockholm

  Jag kan göra mycket själv i portalen

  “Vi i föreningen har valt att ha både ekonomisk och teknisk förvaltning hos Nabo. Det är bekvämt att ha det samlat och jag upplever att man får raska svar. Det blev en omställning att få en kundportal men vi är positiva till den insyn vi får och att vi slipper att alltid behöva ringa eller maila för information. I portalen kan jag göra mycket själv utan att för den sakens skull tappa den personliga kontakten. Som samarbetet utvecklar sig ser jag vidare väldigt stor potential hos Nabo.”

  Thomas, Ordförande: Solna Blomgården, Stockholm

  Kundplattformen är riktigt bra

  “Kundplattformen är riktigt bra och genom den får vi en bra överblick på allt som berör vår brf och informationen är lättåtkomlig. Vi har en mycket bra kontaktperson – serviceinriktad och kunnig vilket inger förtroende. Vi får mycket för pengarna och jag kan varmt rekommendera Nabo till andra bostadsrättsföreningar.”

  Karl-Gunnar, Pensionär: Fältspaten, Uppsala

  Därför ska du välja Nabo i Malmö

  Ledande digital plattform

  Vår digitala plattform gör styrelsearbetet enkelt och överblickbart

  Lång erfarenhet i Malmö

  Vi kan marknaden och vet hur bra fastighetsförvaltning fungerar i Malmö

  Personlig kontakt

  Våra experter inom ekonomi, teknik och juridik hjälper dig

  Det är enkelt att byta till Nabo

  Vi gör det enkelt att byta förvaltare! Från uppsägning av avtal till ett eget uppstartsteam.

  1

  Säg upp befintligt avtal

  Glöm inte att ha koll på uppsägningstiden när ni säger upp ert nuvarande avtal så att det inte förlängs automatiskt.

  2

  Tillsammans hanterar vi bytet

  Slipp pappersarbete och kommunikation med er nuvarande förvaltare – med en fullmakt sköter vi det åt er.

  3

  Få ett eget team!

  Vårt uppstartsteam hjälper er att komma igång och finns tillhands så länge som det behövs.

  Möt våra medarbetare

  Samer El-Haj, Säljare

  Samer är säljare i Malmö, och har många års erfarenhet inom fastighetsbranschen. 

  Jonas, Ekonomisk förvaltare

  Jonas har många års erfarenhet inom ekonomisk förvaltning av stora och små föreningar. 

  Muhamed Mandzic, Chef för teknisk förvaltning i Malmö

  Muhamed svarar på alla frågor ni har kring teknisk förvaltning i Malmö.

  Vi ställer oss på alla styrelseledamöter i Sveriges sida!

  Vi på Nabo har bestämt oss! Med Nabo vid din sida har du med dig över 300 experter på ekonomisk, teknisk och juridisk förvaltning.

  Vi arbetar hårt för att du ska lyckas i bostadsrättsföreningen. Vi arbetar nära dig. Vi använder kraften från alla våra experter och över 3100 bostadsrättsföreningar för att underlätta för dig att fatta beslut. Vi vårdar och använder vår data i våra ledande och egenutvecklade plattform för att göra styrelsearbetet smartare, tryggare och enklare. Tillsammans skapar vi kraft att tillsammans bli bättre.

  Vi förvaltar över 3100 bostadsrättsföreningar med över 120 000 lägenheter över hela Sverige – och varje år blir vi fler och fler. Vi är odiskutabelt Sveriges modernaste och mest kunniga förvaltare. Vi är på din sida och har bestämt oss för att göra skillnad!

  Kontakta Nabo i Malmö

  Adress: Fredsgatan 10, 212 12 Malmö
  (Huvudingång Entré, rulltrappa till våning 2)