Hem » Våra tjänster » Fastighetsförvaltning » Fastighetsförvaltning Göteborg

Trygg fastighetsförvaltning i Göteborg

Nabo har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning i Göteborg. Vi kombinerar marknadens ledande digitala plattform med personlig service från experter inom ekonomi, teknik och juridik.

Ta bättre beslut med fastighetsförvaltning i Göteborg

Fastighetsförvaltning är ett stort ansvar som omfattar flera områden. Ofta är det en orimlig uppgift för styrelsen i en bostadsrättsförening att själva ta hand om allt det som ingår i god förvaltning. Risken är att något som måste göras faller mellan stolarna eller att man tar ett sämre beslut i en viktig fråga. Om ni anlitar Nabo för fastighetsförvaltning i Göteborg kommer ni att få tillgång till ett team av experter och fastighetsförvaltare i Göteborg som kan hjälpa er med:

Ekonomisk förvaltning

Ekonomisk förvaltning i Göteborg inkluderar många av de löpande arbetsuppgifter som gäller en fastighets ekonomi, som att skicka ut avier och betala räkningar i tid. En ekonomisk förvaltare i Göteborg tar också ansvar för att deklarationer och andra rapporter till olika myndigheter ser ut som de ska och inte blir försenade. Ekonomisk förvaltning kan också handla om ekonomisk rådgivning. Vissa beslut som tas i en brf kan få konsekvenser för lång tid framöver.

Teknisk förvaltning

Genom teknisk förvaltning i Göteborg ser man till så att de system som rör driften av fastigheten alltid är i ordning. Det kan gälla sådant som fastighetens värmesystem och stammarna i fastigheten. Med teknisk fastighetsförvaltning i Göteborg från Nabo får ni också tillgång till en underhållsplan som uppdateras regelbundet och speglar aktuella omständigheter.

Fastighetsservice

Med fastighetsförvaltning i Göteborg från Nabo får ni tillgång till en fastighetsskötare som tar på sig ansvaret att hålla fastigheten i bra skick. Fastighetsskötaren kommer att få ingående kunskap om fastigheten och kan lösa små problem innan det blir både dyrt och svårt att åtgärda dem.

Fastighetsjuridik

Om du anlitar Nabo för fastighetsförvaltning i Göteborg har du snabbt tillgång till jurister. Fastighetsjuridik i Göteborg är ett stort område och vi samarbetar med experter på allt från avtalsrätt och ombildningar av hyresrätter till störningsärenden.

Mark- och trädgårdsskötsel

I Göteborg erbjuder Nabo mark- och trädgårdsskötsel i egen regi till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi ser till att marken och trädgården utanför er fastighet är välvårdad och välmående genom regelbundet underhåll.

Lokalvård

Nabo erbjuder lokalvård i egen regi i Göteborg, och ser till att alla gemensamma utrymmen i fastigheten är rena och välvårdade. Vi utför t.ex. städning av trappor, entréer och korridorer, golvvård och fönsterputsning.

Digital portal

En styrelse som anlitar Nabo för fastighetsförvaltning i Göteborg får tillgång till flera digitala verktyg och vår kundportal. Med den samlar vi all information på ett ställe, vilket ger god kontinuitet och möjlighet för alla behöriga att följa och arbeta med frågor som rör föreningen. Det innebär också att styrelsen kan arbeta väldigt tidseffektivt med de områden inom fastighetsförvaltning i Göteborg som styrelsen vill vara delaktig i, efter det att ett samarbete inletts med oss på Nabo.

Därför ska du välja Nabo

Proffsigt

Få ett team av engagerade experter som ger snabba svar och löser problemen

Tidseffektivt

Minska arbetsbördan och frigör tid med enkla digitala lösningar

Långsiktigt och transparent

Säkerställ kontinuitet genom samlad dokumentation och kommunikation i kundportalen

Så tycker kunderna

Redan idag har vi 3 100 kunder runt om i Sverige. Här är vad några av dem säger om oss.

01/01

  Effektivt och användarvänligt

  “Nabo har skapat en produkt som är effektiv och användarvänlig. Styrelseverktyget bidrar till den kultur vi har i föreningen där alla hjälper till.”

  Thomas, Advokat:
  Åldermannen 100, Stockholm

  Det bästa med Nabo är kundportalen

  “Det bästa med Nabo är kundportalen, det är enkelt att få överblick av ekonomin. När jag loggar in får jag direkt koll på betalningar och fakturor. Det är också bra att vi kan ladda upp våra styrelsemötesprotokoll. Samarbetet har alltid fungerat bra och tycker att vi har en bra kontakt.”

  Andranik Safaryan, Egenföretagare: Mörsaren, Uppsala

  Kompetens och bred kunskap från en och samma förvaltare

  “Sen vi gick över till Nabo har förvaltningen av vår förening hela tiden gått framåt i positiv anda. Vi är väldigt nöjda med vår kontaktperson och tjänsterna som de erbjuder. Jag skulle rekommendera Nabo till föreningar som vill ha kompetens och bred kunskap från en och samma förvaltare.”

  Jan, Bygglärare: Hemmet 14, Stockholm

  System som alltid har fungerat

  “Vi har i 15 år varit otroligt nöjda med Nabo och den kompetens medarbetarna besitter. Kundportalen är ett oerhört bra system som alltid har fungerat. Jag rekommenderar Nabo till andra flera gånger om året – på grund av den personliga servicen och ett mycket bra system.”

  Dick Kjellberg, Smeden 2, Stockholm

  Tillmötesgående och serviceinriktade

  “Nabo är enkla och pragmatiska att ha att göra med och vi har förlängt avtalet eftersom vi är nöjda med utvecklingen. Som kunder får vi tillgång till både bra system och brett tjänsteinnehåll. Medarbetarna har alltid varit mycket tillmötesgående och serviceinriktade. Jag rekommenderar Nabo till andra bostadsrättsföreningar med liknande behov.”

  Kenneth, pensionär: Näktergalen 27, Stockholm

  Kunskap och erfarenhet

  “Vår förening har varit kund hos Nabo sen 90-talet och under alla dessa år har vi aldrig haft anledning att byta. Baserat på mina erfarenheter kan jag definitivt rekommendera Nabo. Jag tycker de samarbetar väl för att alltid ge snabba besked och det finns en kunskap och erfarenhet som gör att det fungerar väldigt smärtfritt för oss som förening.”

  Björn Nilsson, pensionär: Fajansen 8, Stockholm

  Jättebra stöd både administrativt och juridiskt

  “Det bästa med Nabo är bemötandet och all hjälp man får. Styrelserollen var ny för mig och jag fick ett jättebra stöd både administrativt och juridiskt. Jag rekommenderar Nabo för deras tjänster och förmåga att lösa allt internt. Det känns tryggt att allt finns under samma tak och dessutom är kundportalen bra för att få information kring vad som är aktuellt.”

  Mia Gustafsson, Redovisningsansvarig: Fabrikshuset, Värmdö

  Snabba svar i portalen

  “Vi i föreningen tog in många offerter inför bytet av förvaltare och valde Nabo dels baserat på vitsord och dels för att vi var noggranna med att den förvaltaren vi bytte till inte skulle innebära mer jobb för oss i styrelsen. Övergången till Nabo gick över förväntan, det var inte så mycket vi behövde göra själva. Jag kan absolut rekommendera Nabo till andra brf:er, man får svar fort och i portalen kan jag enkelt se vad de andra i styrelsen gör.”

  Svante Lundin, Ordförande: Stenbrottet 3, Stockholm

  Jag kan göra mycket själv i portalen

  “Vi i föreningen har valt att ha både ekonomisk och teknisk förvaltning hos Nabo. Det är bekvämt att ha det samlat och jag upplever att man får raska svar. Det blev en omställning att få en kundportal men vi är positiva till den insyn vi får och att vi slipper att alltid behöva ringa eller maila för information. I portalen kan jag göra mycket själv utan att för den sakens skull tappa den personliga kontakten. Som samarbetet utvecklar sig ser jag vidare väldigt stor potential hos Nabo.”

  Thomas, Ordförande: Solna Blomgården, Stockholm

  Kundplattformen är riktigt bra

  “Kundplattformen är riktigt bra och genom den får vi en bra överblick på allt som berör vår brf och informationen är lättåtkomlig. Vi har en mycket bra kontaktperson – serviceinriktad och kunnig vilket inger förtroende. Vi får mycket för pengarna och jag kan varmt rekommendera Nabo till andra bostadsrättsföreningar.”

  Karl-Gunnar, Pensionär: Fältspaten, Uppsala

  Därför ska du välja Nabo i Göteborg

  Ledande digital plattform

  Vår digitala plattform gör styrelsearbetet enkelt och överblickbart

  Lång erfarenhet i Göteborg

  Vi kan marknaden och vet hur bra fastighetsförvaltning fungerar i Göteborg

  Personlig kontakt

  Våra experter inom ekonomi, teknik och juridik hjälper dig i Göteborg

  Det är enkelt att byta till Nabo

  Vi gör det enkelt att byta förvaltare! Från uppsägning av avtal till ett eget uppstartsteam.

  1

  Säg upp befintligt avtal

  Glöm inte att ha koll på uppsägningstiden när ni säger upp ert nuvarande avtal så att det inte förlängs automatiskt.

  2

  Tillsammans hanterar vi bytet

  Slipp pappersarbete och kommunikation med er nuvarande förvaltare – med en fullmakt sköter vi det åt er.

  3

  Få ett eget team!

  Vårt uppstartsteam hjälper er att komma igång och finns tillhands så länge som det behövs.

  Möt våra medarbetare

  Jonas, Ekonomisk förvaltare

  Jonas har många års erfarenhet inom ekonomisk förvaltning av stora och små föreningar. 

  Jonathan, Fastighetstekniker

  Jonathan hjälper med allt inom fastighetens teknik och hjälper boende när det behövs en hantverkare.

  Erica, Uppstart och utbildning

  Erica ser till att du får en enkel och smidig övergång till Nabo.

  Vi ställer oss på alla styrelseledamöter i Sveriges sida!

  Vi på Nabo har bestämt oss! Med Nabo vid din sida har du med dig över 300 experter på ekonomisk, teknisk och juridisk förvaltning.

  Vi arbetar hårt för att du ska lyckas i bostadsrättsföreningen. Vi arbetar nära dig. Vi använder kraften från alla våra experter och över 3100 bostadsrättsföreningar för att underlätta för dig att fatta beslut. Vi vårdar och använder vår data i våra ledande och egenutvecklade plattform för att göra styrelsearbetet smartare, tryggare och enklare. Tillsammans skapar vi kraft att tillsammans bli bättre.

  Vi förvaltar över 3100 bostadsrättsföreningar med över 120 000 lägenheter över hela Sverige – och varje år blir vi fler och fler. Vi är odiskutabelt Sveriges modernaste och mest kunniga förvaltare. Vi är på din sida och har bestämt oss för att göra skillnad!

  Kontakta Nabo i Göteborg

  Adress för ekonomisk förvaltning: Banehagsliden 2, 414 51, Göteborg

  Adress för teknisk förvaltning: Parkvägen 2, 433 60, Sävedalen