Hem » Utvalda leverantörer » Utvalda leverantörer Göteborg

Utvalda leverantörer i Göteborg för arbeten i fastigheten

Oavsett åtgärd i fastigheten hittar du en trygg leverantör i vårt breda nätverk av samarbetspartners.

Det ska vara enkelt att hitta en trygg leverantör när du behöver få ett jobb utfört i fastigheten. Därför har vi samlat både våra egna experter och de bästa leverantörerna på marknaden. Samtliga är väl utvalda och kvalitetssäkrade så att du garanteras rätt villkor och ett marknadsmässigt pris.

Tänk på att en del entreprenader kan vara bra att göra genom en upphandling. På Nabo kan våra projektledare hjälpa er att ta fram de underlag som krävs samt ta en aktiv roll i att leda och följa upp entreprenören. Kontakta oss så hjälper vi er.

Utvalda leverantörer Göteborg

Reparation och ombyggnad

Behöver du och din förening bygga om eller renovera? Här finner du expertishjälp för alla typer av projekt i fastigheten.

Fastighetsomvårdnad

Det finns mycket i fastigheten som kan behövas rås om. Här hittar du våra partners när det kommer till omvårdnad av ytor och komponenter.

Installation och energi

Vill du se över värme eller ventilation? Med de tekniska systemen kan din förening optimera föreningens drift och energiåtgång och dra fördelar både miljö- och kostnadsmässigt.

Fukt- och skadesanering

Drabbats av vattenskada eller misstänker du mögel? Kanske behöver du och din förening få bort klotter? Oavsett vilken skada du behöver hjälp med finns hjälp bland våra partners.

Gårds- och utemiljö

Är du och din förening i behov av trädgårdshjälp, kontroll och underhåll av träd eller annan markservice? Här hittar du alla våra partners för utomhusmiljön.

Myndighetskrav och besiktningar

Har du koll på de myndighetskrav som finns? Nabo har både egna besiktningsmän och betrodda partners för de besiktningar som behöver göras.