Logga in

För dig som är kund hos Nabo

Utvalda leverantörer i Stockholm för arbeten i fastigheten

Oavsett åtgärd i fastigheten hittar du en trygg leverantör i vårt breda nätverk av samarbetspartners.

Ekonomisk förvaltning Teknisk fövaltning Juridik

Det ska vara enkelt att hitta en trygg leverantör när du behöver få ett jobb utfört i fastigheten. Därför har vi samlat både våra egna experter och de bästa leverantörerna på marknaden. Samtliga är väl utvalda och kvalitetssäkrade så att du garanteras rätt villkor och ett marknadsmässigt pris.

Tänk på att en del entreprenader kan vara bra att göra genom en upphandling. På Nabo kan våra projektledare hjälpa er att ta fram de underlag som krävs samt ta en aktiv roll i att leda och följa upp entreprenören. Kontakta oss så hjälper vi er.

Jag behöver en projektledare
Din förening har tillgång till över 50 väl utvalda leverantörer
Reparation och ombyggnad

Behöver du och din förening bygga om eller renovera? Här finner du expertishjälp för alla typer av projekt i fastigheten.
 

Bygg och renovering
Activebygg

Active Bygg i Stockholm.

Ekenbyggjpgxxl1

Ekenbygg utför allt från mindre bygg-service till stora entreprenader, tillsammans med noggrant utvalda underentreprenörer inom flera yrkesgrupper till konkurrenskraftiga priser. Hos Ekenbygg finner du:

 • Gedigen kompetens och yrkesskicklighet
 • Tydliga offerter
 • Dedikerade medarbetare
 • Nära samarbete med Er och regelbunden återkoppling under hela entreprenaden
 • Möjlighet till avstämning direkt med projektledare på plats
 • Projektering för att hitta kostnadseffektiva lösningar
Ekerobygg transparent

Ekerö bygg.

Molf

Molöf Bygg AB startades 2014. Vi utför uppdrag åt större fastighetsägare och verksamheter. Företaget består av 22 anställda fördelade på 7 tjänstemän och 15 yrkesarbetare. Vi har en väl upparbetad grund och kontaktnät med underentreprenörer som vi arbetat länge i förtroende med.

Hpblack
1radorangeblackrgb3

KvalitetsBygg. 58 anställda som utför entreprenader inom ROT och nybyggnation. Vår affärsidé är att tillfredsställa dina behov av kostnadseffektiva lösningar och högkvalitativa byggnadsarbeten genom att erbjuda hög kompetens, miljövänliga och kvalitativa produkter, samt tjänster till rätt pris, i rätt tid och med rätt service. Våra kunder är såväl privatpersoner som företag. Tanken med vår bolagsstruktur är att vi ska kunna ge dig bättre service och låta stordriftsfördelarna komma dig till gagn. Kort och gott att kunna erbjuda alla tjänster under ett tak. Vi lägger fortfarande stor fokus på pålitlighet, proffsighet, trygghet, prisvärdhet och kvalitet. 

Screenshot2021 09 22at174356

Behöver du hjälp med din fastighet? Vi erbjuder helhetslösningar på större Bygg- och Anläggningsprojekt åt BRF:er, fastighetsbolag, försäkringsbolag och offentliga beställare.

Malmpltochbygg

Med eget finsnickeri och plåtslageri bygger och förädlar vi fastigheter i Öresundsregionen. Totallösningar, gedigen erfarenhet och yrkesskicklighet garanterar nöjda kunder. Vi utför alla slags ombyggnader, tillbyggnader, underhåll, service, renoveringar och reparationer. Allt från det lilla till det stora arbetet. Våra kunder är allt från bostadsrättsföreningar till statliga, kommunala och privata fastighetsägare. Vi på Malmö Plåt & Byggservice AB har bred kunskap och har arbetat länge i branschen.

Elektriker
Logo2

Bollmora El-Tjänst AB specialiserar sig på installation av belysning, värme, om- och tillbyggnader, rot-arbeten, stambyten samt löpande servicearbeten. För närvarande är vi 4 st elektriker som alla har ett brett kunnande inom elinstallationer.

Canovael

Canova Elinstallationer.

Kvalitetsel logosvart

KvalitetsEl.

Hagalundselservicebla

Hagalunds Elservice AB har varit verksam sedan 1917 och arbetar med ROT (Renovering Ombyggnad Tillbyggnad), service samt underhåll av elinstallationer och åtar även entreprenader. De som jobbar på Hagalunds Elservice AB är ca 15 personer med lång erfarenhet inom yrket och är självklart registrerade på elsäkerhetsverket som elinstallationsföretag enligt ELSÄK-FS 2017:3.

Hagalunds Elservice ABs tjänster riktas till företag, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner.

Logo

Installationskompaniets affärsidé är att höja prestandan i fastigheter genom att vara en långsiktig samarbetspartner med hög teknisk kompetens, snabb problemlösning och flexibel kundservice. I de hittar du en långsiktig samarbetspartner för hållbara el- och it-installationer. Installationskompaniet utvecklar tekniska lösningar som optimerar prestandan och lönsamheten i dina fastigheter, samtidigt som de gör miljön en tjänst. 

Så kan Installationskompaniet hjälpa dig: El och elsäkerhet · Tele, data och fibernät · Energioptimering 

Installationskompaniet jobbar inom hela stor-Stockholmsregionen med el och data/tele/fiberarbeten.

Kontakt:

08 545 539 39

info@instkomp.se

www.instkomp.se

Fönsterrenovering
Tumbaglaslogga 22

Tumba Glas är ett ledande företag i Stockholmsregionen med hög kunskap och kapacitet som levererar arbeten med rätt kvalitet till rätt pris. Våra arbetsområden är:

 • Nya Fönster - trä, trä-aluminium och helaluminium.
 • Fönsterrenovering
 • Aluminiumpartier i system Schüco. Dörrar, fönster och fasader mm.
 • Renovering och montage av nya entré portar i trä.

Vi är noga med att våra medarbetare följer kvalitetsmanualen och uppfyller utsatta mål. Vi erbjuder en säker och trivsam arbetsplats och du ska alltid känna en trygghet när du anlitar oss. 

Loggafonsterknikjpg
Screenshot2021 03 30at094154
Måleri
Bruskemalerilogotypraster mini1

Bruske måleri startades redan 1936 och är en av Stockholms äldsta och största målerifirmor. Idag har företaget ca 55 anställda målare, självklart har alla kollektivavtal. Vi vill, förutom att vara det självklara valet vid alla typer av måleriarbeten även vara en trygg arbetsgivare. Att vi är ISO-certifierade inom Kvalité. Miljö och framförallt Arbetsmiljö är ett kvitto på detta.

Maleriexpress

Måleriexpress.

Maleri logosvart

Kvalitetsmåleri.

Loggamalerifirmanjpg
Relining av rörledning
Svenskrranalys

Svensk Röranalys. Våra tjänster är stamspolning, TV-inspektion och relining. Vi lär känna hela fastigheten och ger optimala råd för underhåll och lagning av rören. Vår reliningsmetod Step by Step är unik och kostnadseffektiv. En teknik i takt med tiden – bevara, renovera och ta hand om det befintliga.  Vi ger dig service och trygghet. Vi är ISO-certifierade. 

Logo2x

Repipe Sverige AB erbjuder flera olika reliningmetoder och arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya infodringsmaterial och tekniker.

Vi är medlemmar i den rikstäckande branschorganisationen för relining av rörsystem i fastigheter BRiF. Alla underhållsarbeten dokumenteras enligt deras godkända kvalitetsprogram. Vi utför egenkontroller på alla utförda arbeten.

Opalrelininglogostaendergb

Opal Relining erbjuder Relining av spill och dagvattenledningar, Rörinspektion samt avloppsspolning och rotskärning. Den gröna Opalen står för ett ädelt hantverk med hänsyn till miljön. Opal Relining är medlemmar i den rikstäckande branschorganisationen Brif för Relining i fastighet samt ISO-certifierade.

Kontakt: 
info@opalvvs.se
08-588 153 90
www.opalvvs.se

Screenshot2021 02 12at134813
Download9

Trityr Energi AB arbetar med energibesparingar i fastigheter med Smart VVC och Linervent. 

Linervent är ett flexibelt foder som tätar ventilationskanaler. Produkten klarar flera 90 gradersböjar, dimensionsförändringar och övergångar mellan fyrkantiga till runda kanaler. Brandklassat, uppfyller BBR, med i Byggvarubedömningen och Sunda Hus. Smart VVC, med invändig cirkulation undviker du vattenskador, energiförluster, väntetid på varmvatten och legionella.

Rörmokare
Nabologogreenpng2

Nabo.

Ihrevikens VVS.  

Kvalitetsbyggrvvs

Vi på Kvalitetsbygg R VVS & ENERGI AB kan hjälpa dig med följande:

 • Rörbesiktningar och syner på era rörsystem, undercentraler, fläktrum etc.
 • Projektledning & samordning av projekt.
 • Framtagning av handlingsunderlag som Förfrågning, rambeskrivningar  etc.
 • Felsökningar på värmesystem, tappvatten samt spillvatten
 • Installationer av värme, tappvatten samt spill & dagvattensystem.
Vikavvs

Vika VVS drivs av Anders Öfverman och Robin Öfverman. Vi har varit aktiva sedan 2004. Vårt mål är att service, hög kvalitet och tillgänglighet skapa trygghet för dig som kund. Vårt arbetsområde är i storstockholm med omnejd. Tjänster:

 • Byten och installationer av pumpar
 • Byten av varmvattenberedare
 • Installation/service av vattenburen golvvärme
 • Nybyggnationer inom VVS
 • Om- och tillbyggnationer inom vvs
 • Byten av injusteringsventiler, värme/tappvattenventiler och radiatorventiler
 • Felsökning av värme och varmvattenproblem
 • Reparation eller byte av t ex. WC-stolar, tvättställ, blandare radiatorer mm
Rsrorservice

RS Rörservice. Vi utför alla typer av arbeten inom VVS, service, underhåll och nyinstallationer

Pml comfort logo

Företaget med allt inom VVS, svets, fjärrvärme, entreprenader, isolering och miljövänliga energikällor.

Unnamed1

Nybyggnationer samt om och tillbyggnader inom bygg och vvs. Byten av alla sorts ventiler i fastighet mm. Rörbesiktningar på befintliga system. Felsökningar. Nyinstallation samt reparation utav spill och dag vatten värme tappvatten mm. Totalentreprenader på badrum samt mindre stambyten. Innehar säker vatten samt våtrumsintyg från BKR.

Balkongarbeten
E6c07a41e31cedda1d35110c9eff5291

Bernin Bygg är en av branschens mest rutinerade och erfarna entreprenörer för balkongrenovering. En nyrenoverad balkong höjer livskvaliteten och skänker glädje och en välskött balkong bidrar dessutom till ett ökat värde på fastigheten. Folk älskar sina balkonger och vi på Bernin Bygg ser till att alla tryggt kan njuta av dem. Med modern teknik, yrkesskickliga medarbetare och beprövade metoder kan hjälper vi till att ge nytt liv till fastighetens gamla slitna balkonger, terrasser och uteplatser.

Takarbeten
Cclogoblmindre1

CC Plåt & Tak AB är ett familjeföretag med över 40 år i takbranschen. Företaget utför de flesta typer av takarbeten exempelvis följande:

 • Takomläggning pannor
 • Takomläggning tätskikt
 • Takomläggning plåt
 • Takmålning
 • Servicearbete
 • Takstädning
 • Läcksökning och takkontroller
 • Röktest av tätskikt

CC Plåt & Tak AB är medlem i Plåt & Ventföretagen samt TIB Takentreprenörerna och har genomgått dessa branschorganisationers auktorisering. Företaget har också AAA, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem.

Jwplogotextcolor

JW Plåt

Logo sodertornsplat

Södertörnsplåt AB.

Fastighetsomvårdnad

Det finns mycket i fastigheten som kan behövas rås om. Här hittar du våra partners när det kommer till omvårdnad av ytor och komponenter.

Dörr och port
Logotypess

Svensk Säkerhet AB levererar och monterar mekaniskt inbrottsskydd, brandsäkerhet samt entréportar och entrépartier. Här följer de produkt-områden de fokuserar på: 

Säkerhetsdörrar. Branddörrar, brandpartier. Galler, gallergrindar. Rullgaller Säkerhetsglas, säkerhetsfilm. Passersystem, kodlås. Entréportar, entrépartier.

Svensk Säkerhet AB har 20 års erfarenhet av dessa produktområden och kan hjälpa sina kunder att välja rätt produkt för varje behov.

Glasmästare
Tumbaglaslogga 22

Tumba Glas är ett ledande företag i Stockholmsregionen med hög kunskap och kapacitet som levererar arbeten med rätt kvalitet till rätt pris. Våra arbetsområden är:

 • Nya Fönster - trä, trä-aluminium och helaluminium.
 • Fönsterrenovering
 • Aluminiumpartier i system Schüco. Dörrar, fönster och fasader mm.
 • Renovering och montage av nya entré portar i trä.

Vi ska ha tydliga krav på att våra medarbetare följer kvalitetsmanualen i vår verksamhet och uppfyller utsatta mål. Tumba Glas erbjuder en säker och trivsam arbetsplats och våra kunder ska alltid känna en trygghet när de anlitar oss.

Bandhagensglaslogga

Bandhagens Glasmästeri.

Rydsglasloggamindre

Ryds Glas hjälper till med allt från att byta fönster till att glasa in balkonger och installera glasväggar på kontor och i hemmamiljöer. Vi har 46 verkstäder och är Sveriges största glasmästerikedja. Alla våra glasmästerier är kvalitets, -och miljö och arbetsmiljöcertifierade. Det betyder att du alltid är i trygga händer.

Logobolins glas
Städservice
Nabologogreenpng2

Nabo kan hjälpa din förening med städservice.

Putsadlogga

Städhuset är ett auktoriserat lokalvårdföretag som funnits sedan 1988. Vi levererar en bekymmersfri service med hög kvalitet till alla våra olika kunder. Några av våra tjänster är: - Hemstädning - Fönsterputs - Flyttstädning - Storstädning - Trappstädning - Kontorsstädning - Garagestädning.

Garage och p-hus
Corecleanab

Coreclean är specialister på att ta hand om garage och p-hus och vi kan hjälpa Dig med allt från renovering och underhåll av ytskikt till linjemålning, skyltning och uppdatering av belysning. Vi hjälper Dig att hålla garaget rent och fräscht genom såväl torrsopning som spolning och skurning - vi kombinerar de åtgärder som behövs för att lösa uppgiften utifrån Dina förutsättningar och behov. Med hjälp av moderna, miljövänliga maskiner och proffsiga medarbetare tar vi hand om våra kunder och deras fastigheter på bästa sätt. Vi har skötselavtal med allt från några av Sveriges största fastighetsbolag till ett stort antal tekniska förvaltare och bostadsrättsföreningar - nöjda kunder är vår passion!

Cff logo1

CFF är en helhetsentreprenör inom industrigolv. Vi tar hand om kundens alla behov av golvrenovering; allt från mindre lagningar till större renoveringar. Vi utför arbete över hela Sverige och ger lokal service ifrån tre kontor; Stockholm, Norrköping och Skövde.

Avloppsspolning och filmning
Grlogga mindre

GR Avlopp utför högtrycksspolningar och rörinspektioner i fastigheter akut dygnet runt, likväl som inplanerade underhållsspolningar åt bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. GR Avloppsrensning har varit verksamma sedan 1992 och är idag 13 anställda därav 5 är auktoriserade rörinspektörer. Företaget är ISO 9001/14001 Certifierade.

Logo till hemsidan 300x731

GG Högtryckstjänst grundades 1984 och är idag verksamma i hela Storstockholm. Med 15 anställda, 7st spolbilar, 1st slambil, 1st filmbuss och ett relining steam så hjälper vi er med det mesta. Vi gör allt från stamspolning, högtrycksspolningar, rörinspektioner, slamsugning och relining. Du når oss dygnet runt.

Interspol loggaren1

Interspol är företaget med handplockad expertis inom VA-tjänster. Samtlig personal är kända specialister inom sina områden, där vi tidigare arbetat tillsammans i olika kända väletablerade företag. Vi erbjuder expertis inom bl.a. stamspolning, rörinfodring , avloppsfilmning, fettavskiljare, matavfallskvarnar och matavfallssystem.

Solnahogtryck logo1

Solna Högtrycksspolning AB har varit i branschen i över 35 år och vill vara det främsta valet då det kommer till underhåll, reparation samt kontroll av rörsystem. Våra tjänster:

 • Högtrycksspolning av olika stopp i kök och badrum och stammar.
 • Slamsugning av dagvattenbrunnar och oljeavskiljare enligt aktuella krav från myndigheterna.
 • Rörinspektion av stammar och ledningar för att lokalisera driftstörningar i avloppssystemet eller besiktningar av avloppstammar.
 • Stamspolning av fastighet där vi lämnar upp till 4 år garanti vid en totalt underhållsspolning av fastighetens stammar.

Vi har jour dygnet runt i Stockholms län. ISO certifierade inom kvalitet och miljö. Högsta kreditvärdighet sedan 2011.

Svenskrranalys

Svensk Röranalys. Våra tjänster är stamspolning, TV-inspektion och relining. Vi lär känna hela fastigheten och ger optimala råd för underhåll och lagning av rören. Vår reliningsmetod Step by Step är unik och kostnadseffektiv. En teknik i takt med tiden – bevara, renovera och ta hand om det befintliga. Vi ger kunden service och trygghet. Vi är ISO-certifierade.

Bhab22
Låssmed
Kungsls

Kungslås AB är ett auktoriserat låssmedsföretag som funnits på marknaden sedan 1961. Vi utför projektering, service, installation och försäljning av lås, låssystem säkerhetsprodukter till företag, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner. Kompletta installationer av säkerhetslås, nödutrymning, dörrstyrning, kodlås, porttelefon passersystem samt tillverkning av nycklar och försäljning av det mesta förekommande säkerhetsprodukterna i vår säkerhetsbutik som finns på Kungsholmen Fleminggatan 23.

Vstbergals2

Västberga Lås rekommenderar och installerar godkända och certifierade säkerhetsprodukter. Vi är anslutna till SLR och har funnits sen 1983. Vi projekterar och levererar: 

 • passageanläggningar
 • utrymning
 • dörrautomatiker
 • lås mm.

Vi samarbetar med ett flertal stora leverantörer. Kraven är kvalitet, funktionalitet och prisvärdhet. Kontakta oss för mer information om funktion och installation.

Kamerabevakning, larm och säkerhet
Manisonsecuritypms294200

Din säkerhetspartner inom säkerhet! Manison Securitys affärsområden är inbrottslarm, passersystem inkl tvättstugebokning, digitala brevlådor, kamerabevakning samt visuella tjänster. Deras uppgift är att tillgodose kundens syfte och mål på ett så effektivt sätt som möjligt.

Brevpapper

Svenska Säkerhetskompaniet utför brandlarmsinstallationer, kortläsarsystem, inbrottslarm och kamerasystem, främst inom området Stockholms län.

Passersystem
Manisonsecuritypms2942001

Din säkerhetspartner inom säkerhet! Manison Securitys affärsområden är inbrottslarm, passersystem inkl tvättstugebokning, digitala brevlådor, kamerabevakning samt visuella tjänster. Deras uppgift är att tillgodose kundens syfte och mål på ett så effektivt sätt som möjligt.

Screenshot2021 01 07at092206

Svensk Säkerhet AB levererar och monterar mekaniskt inbrottsskydd, brandsäkerhet samt entréportar och entrépartier. Här följer de produkt-områden de fokuserar på: 

Säkerhetsdörrar. Branddörrar, brandpartier. Galler, gallergrindar. Rullgaller Säkerhetsglas, säkerhetsfilm. Passersystem, kodlås. Entréportar, entrépartier.

Svensk Säkerhet AB har 20 års erfarenhet av dessa produktområden och kan hjälpa sina kunder att välja rätt produkt för varje behov.

Brevpapper

Svenska Säkerhetskompaniet utför brandlarmsinstallationer, kortläsarsystem, inbrottslarm och kamerasystem, främst inom området Stockholms län.

Installation och energi

Vill du se över värme eller ventilation? Med de tekniska systemen kan din förening optimera föreningens drift och energiåtgång och dra fördelar både miljö- och kostnadsmässigt.

Ventilation
Procellalogocmykhigh1

Procella Ventilation. Blev det nedslag i OVK-protokollet? Vi tar hand om åtgärderna. Nya dragningar, nya fläktar, ombyggnation – vi har helhetslösningen ändå fram till godkänd OVK. Vi injusterar och rengör ventilationssystemet och kommer goda råd. Procella Ventilation ger bostadsrättsföreningen, förvaltaren och privatkunden service och trygghet. Vi är ISO-certifierade.

Hv logo rund2

Henriksbergs Verkstäder är ventilationsföretag som genom tre generationer verkat i mer än 70 år i branschen. I dag omfattar verksamheten Service, Entreprenad, Relining av kanaler samt egen verkstad för tillverkning och reparation av värme och kylbatterier och är därmet ett av de bredaste företagen i branschen.

Logowebb

Ventassistans är ett komplett ventilationsföretag som kan åta sig uppdrag, från enstaka servicejobb till kompletta totalentreprenader oavsett storlek. Vi består av 9 anställda av vilka de allra flesta jobbar ute på fältet dagligen. Platt organisation med snabb kundrespons har genom åren gett oss mycket god kundnöjdhet. Våran hemmabas finns i Södertälje vilket ger god åtkomst med korta reaktionstider till kunder. Vi åtar oss uppdrag I hela Storstockholms och Mälardalsregionerna.

Loggobuktenmoerkgroen

Vi är ett heltäckande företag inom Ventilation, Värme och Energi med huvudkontor i Stockholm, Älvsjö.

Vi är i dagsläget 35 medarbetare  fördelade  Service- och Installationsavdelning samt en Konsultavdelning.

Vi kan hjälpa till i hela kedjan utefter era behov och önskemål oavsett om det är ett mindre serviceärende i befintliga system, ny- eller ombyggnation.

När du anlitar AB Franska Bukten för uppdrag kan du känna dig trygg att du får ett korrekt utfört arbete.

Hör av er till oss och berätta hur Era behov ser ut så hjälper vi er.

32434145 1f0a 4c6c b7a1 32451095a77b45005c

Trityr Energi AB arbetar med energibesparingar i fastigheter med Smart VVC och Linervent. 

Linervent är ett flexibelt foder som tätar ventilationskanaler. Produkten klarar flera 90 gradersböjar, dimensionsförändringar och övergångar mellan fyrkantiga till runda kanaler. Brandklassat, uppfyller BBR, med i Byggvarubedömningen och Sunda Hus. Smart VVC, med invändig cirkulation undviker du vattenskador, energiförluster, väntetid på varmvatten och legionella.

Värmesystem
Nabologogreenpng2

Nabo kan hjälpa din förening med driftoptimering av fjärrvärme. 

Styr och regler
Erabloggopositiv

Erab erbjuder egna produkter för styr- regler och övervakning av fastigheter. Vi arbetar med uppkopplade system för effektiv energianvändning i fastigheter.

Erab och vårt moderföretag Armatec knyter ihop lösningen från källare till moln, från undercentral till mätning och debitering. Vår kombination av teknisk förståelse för helheten och hög personlig service ger dig trygghet hela vägen. Vi hjälper dig styra och reglera resurs- och energiåtgång. Rätt produkter och rätt teknik för styrning, analys och optimering är grunden. Erab är certifierade med kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och 14001, utfärdat av Kiwa.

Solceller
Image001

Vi på Solkompaniet jobbar med hela kedjan av solel, från utredningar till installation och serviceavtal. Vi erbjuder också laddplatser och batterilager. Med lång erfarenhet och stor kunskap levererar vi kvalitetssäkrade lösningar och produkter med er som kund i fokus. Tack vare vår samarbetspartner IBC SOLAR, Tysklands största solcellsleverantör, kan vi garantera ett stort urval av de bästa produkterna på marknaden. Vi bygger det hållbara samhället - På riktigt.

Laddstolpar
8080d0e4225d457b95782eef1e14db10

Installationskompaniets affärsidé är att höja prestandan i fastigheter genom att vara en långsiktig samarbetspartner med hög teknisk kompetens, snabb problemlösning och flexibel kundservice. I de hittar du en långsiktig samarbetspartner för hållbara el- och it-installationer. Installationskompaniet utvecklar tekniska lösningar som optimerar prestandan och lönsamheten i dina fastigheter, samtidigt som de gör miljön en tjänst. Så kan Installationskompaniet hjälpa dig 

· El och elsäkerhet 

· Tele, data och fibernät 

· Energioptimering 

Installationskompaniet jobbar inom hela stor-Stockholmsregionen med el och data/tele/fiberarbeten.

Kontakt:
info@instkomp.se
08 545 539 39
instkomp.se

Image0011

Vi på Solkompaniet jobbar med hela kedjan av solel, från utredningar till installation och serviceavtal. Vi erbjuder också laddplatser och batterilager. Med lång erfarenhet och stor kunskap levererar vi kvalitetssäkrade lösningar och produkter med er som kund i fokus. Tack vare vår samarbetspartner IBC SOLAR, Tysklands största solcellsleverantör, kan vi garantera ett stort urval av de bästa produkterna på marknaden. Vi bygger det hållbara samhället - På riktigt.

Data och fibernät
8080d0e4225d457b95782eef1e14db101

Installationskompaniets affärsidé är att höja prestandan i fastigheter genom att vara en långsiktig samarbetspartner med hög teknisk kompetens, snabb problemlösning och flexibel kundservice. I de hittar du en långsiktig samarbetspartner för hållbara el- och it-installationer. Installationskompaniet utvecklar tekniska lösningar som optimerar prestandan och lönsamheten i dina fastigheter, samtidigt som de gör miljön en tjänst. Så kan Installationskompaniet hjälpa dig 

· El och elsäkerhet 

· Tele, data och fibernät 

· Energioptimering 

Installationskompaniet jobbar inom hela stor-Stockholmsregionen med el och data/tele/fiberarbeten.

Kontakt:
info@instkomp.se
08 545 539 39
instkomp.se

Uppkopplade fastigheter
X2logo 1

Färdiga IoT-paket för brandskydd, inomhusklimat och trygghetstjänster. Redo att kopplas in och användas direkt.

Våra IoT-paket tryggar din fastighet snabbt och enkelt. Med trådlös teknik övervakar och mäter våra sensorer det mesta i fastigheten. Vi på X2 hjälper till med allt från planering av att digitalisera en fastighet till att installera och driftsätta våra sensorer för att få en helt färdig användbar lösning. Våra paket löser ett antal stora svårigheter fastighetsägare har, som exempelvis brandskydd eller inomhusklimatmätningar. Att säkra upp din fastighet kan vara enkelt och samtidigt öka tryggheten.

Myndighetskrav och besiktningar

Har du koll på de myndighetskrav som finns? Nabo har både egna besiktningsmän och betrodda partners för de besiktningar som behöver göras. 

Brandsäkerhet
Bst logo

BST.

Thumbbrandexpertenlogo

På Brandexperten hittar du ett komplett sortiment av tjänster, utbildningar och produkter. Vi vill med vårt kunnande och långa erfarenhet inom SBA samarbeta med kunden och erbjuder bland annat marknadens smidigaste och mest prisvärda digitala verktyg. Vi jobbar i nära samarbete med kunden för att utveckla och underhålla säkerhetsarbetet. Brandexperten finns på flera orter och verkar över hela landet.

Nabologogreenpng2

Nabo. 

Unnamed

Brandskyddspartner i Sthlm är en heltäckande partner inom brandskydd med en stor servicekänsla med mångårig erfarenhet. Vi utför projektering, service, installation och försäljning av brandskyddsprodukter för bostadsrättsföreningar och företag.

Produkter & tjänster:

·  Brandsläckare, nödljus, rökluckor, brandtätning ,utrymningsskyltar, utrymningsplaner brandposter, , första hjälpen (ögonduschar), hjärtstartare och övrig brandskyddsutrustning

·  Fasta och trådlösa  brand/utrymningslarm

· Konsultarbete- Riskbesiktningar, systematiskt brandskyddsarbete (SBA) brandskyddsdokumentation mm

· Utbildning

X2logo 1

Färdiga IoT-paket för brandskydd, inomhusklimat och trygghetstjänster. Redo att kopplas in och användas direkt.

Våra IoT-paket tryggar din fastighet snabbt och enkelt. Med trådlös teknik övervakar och mäter våra sensorer det mesta i fastigheten. Vi på X2 hjälper till med allt från planering av att digitalisera en fastighet till att installera och driftsätta våra sensorer för att få en helt färdig användbar lösning. Våra paket löser ett antal stora svårigheter fastighetsägare har, som exempelvis brandskydd eller inomhusklimatmätningar. Att säkra upp din fastighet kan vara enkelt och samtidigt öka tryggheten.

Energideklaration
Nabologogreenpng2

Nabo. Jan jobbar som energikonsult på Nabo och uppför bl.a. energideklarationer och mer omfattande energiutredningar åt bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Läs mer här.

Skyddsrum
Logga

Skyddsrumsspecialisten kan allt inom skyddsrum och är marknadsledande. Vill du ha trygghet välkommen till Skyddsrumsspecialisten.

Sprinkleranläggningar
Hisservice och besiktning
Obligatorisk ventilationskontroll (OVK)
Nabologogreenpng2

Ta hjälp av vår energikonsult Jan för  den obligatoriska ventilationskontrollen.

Loggobuktenmoerkgroen

Vi är ett heltäckande företag inom Ventilation, Värme och Energi med huvudkontor i Stockholm, Älvsjö.

Vi är i dagsläget 35 medarbetare  fördelade  Service- och Installationsavdelning samt en Konsultavdelning.

Vi kan hjälpa till i hela kedjan utefter era behov och önskemål oavsett om det är ett mindre serviceärende i befintliga system, ny- eller ombyggnation.

När du anlitar AB Franska Bukten för uppdrag kan du känna dig trygg att du får ett korrekt utfört arbete.

Hör av er till oss och berätta hur Era behov ser ut så hjälper vi er.

Gårds- och utemiljö

Är du och din förening i behov av trädgårdshjälp, kontroll och underhåll av träd eller annan markservice? Här hittar du alla våra partners för utomhusmiljön.

Trädvård och trädfällning
58df038a2

Wells Trädvård utför trädrelaterade tjänster för att säkerställa och utveckla allt från stadsmiljöer till naturreservat. Samtliga anställda är utbildade arborister. Verksamheten inkluderar rådgivning, okulär besiktning, besiktning med mätinstrument, riskbedömning, trädvärdering, trädvårdsplaner, utbildning, projektledning, trädbeskärning, sektionsfällning, naturvård, stubbfräsning och bortforsling av trädavfall. Säkerhet, miljöhänsyn och hållbarhet är kärnvärden som genomsyrar all verksamhet i bolaget. Vi har vårt säte i Sundbyberg.

Signaturf1busines

AB Solbrudens Trädgårdar är ett trädgårdsföretag som arbetar med företag, samfälligheter, BRF och privata trädgårdar. Vi har funnits sedan 2006.

Vi erbjuder lösningar för den lilla och stora trädgården, allt ifrån skiss till färdig anläggning som ska skötas om. 

Utifrån vår kärlek till naturen är det en självklarhet för oss, som valt att arbeta med den gröna utemiljön, att arbeta med ett starkt miljömedvetande i vårt dagliga arbete.

Höghöjdsarbete

Arbetsklättring Norden. Höghöjdsarbete och fasadrenovering i Stockholm.

Mark och anläggningsarbeten
Mtb

MTB Mark & Trädgårdsbyggarna AB. Verksamma sedan 40 år i anläggningsbranschen. Arbetar runt hela Mälardalen med bostadsrättsföreningar som största kunder. Våra viktigaste ledord är trygghet, kompetens och kvalité. Vi utför bland annat:

 • Anläggning av innegårdar
 • Renovering och anläggning av lekplatser
 • Dräneringar
 • Vatten och avlopp
 • Planteringar
 • Asfalteringar
 • Sten och plattläggning
Kvalitetsmark logosvart

Kvalitetsmark.

Marentlogga1

MARENT - Staffan Martinsson Entreprenad AB grundades 1998.
Vi erbjuder entreprenadarbeten inom markanläggning och dränering i Stockholm.
Med gedigen erfarenhet och certifiering åtgärdar vi fuktproblem av husgrunder, murar och
omgivande mark med kompletta fuktskydd och effektiv dränering. Vi utför även finplanering såsom
gräsytor, trädgårdsarbeten (växter och planteringar), sten- och plattsättning, murar, trädäck m.m.
Tillsammans med utvalda samarbetspartners kan vi erbjuder totalrenovering av er utemiljö.
Hos oss får du tillgång till utbildad personal med lång erfarenhet i branschen samt projektledning,
samordning, arbetsmiljöansvar och dokumentation av utförda arbeten.

Image002

Service EMJ utför allt från mindre bygg-service till stora entreprenader samt anläggningsarbeten, tillsammans med utvalda underentreprenörer inom flera yrkesgrupper till marknadens bästa priser. Hos EMJ finner du:

 • Mycket hög kompetens och yrkesskicklighet
 • Anläggningsarbeten som lekplatser, stensättningar samt total renovering av innergård.
 • Trädgårdsskötsel
 • Total renovering av lägenhet
 • Badrumsrenoveringar
 • Snöröjning på både tak och mark
 • Renovering av källare och vindar
 • Nära samarbete samt löpande projektledning från ax till limpa.
3328b548 ae6a 419f 9ac2 6f111694455c45005c

Fogel Mark & Trädgård arbetar med planering, anläggning och skötsel av trädgårdar. Mot privatpersoner, bostadsgårdar, samfälligheter och Föreningar samt förvaltare. Vi finns på norra sidan av Stockholm. Vår passion för trädgårdar är lika viktig för stora som för små uppdrag.

Trappalogga1

Vår verksamhet är inriktad på allt inom trädgård, såväl skötsel som anläggning, växtplanering, utsmyckning och design. 

TrappaTrädgårdsform ansvarar för skötsel av bostadsgårdar och offentlig miljö. Vi utformar även skötselplaner och kontrollfunktioner som hjälpmedel för styrelse och förvaltare i skötsel och upphandling. Under hela anläggningsarbetet kan vi stå som projektledare om ni så önskar. Vi erbjuder också trädgårdsdesign till såväl stora som små trädgårdar. Vi hanterar hela kedjan från design, planering, anläggning och skötsel till utbildning och rådgivning. Vi guidar er genom designprocessen, material- och växtval. Kontakta oss gärna med frågor om hur vi kan hjälpa er med er trädgård! 
 

Fukt- och skadesanering

Drabbats av vattenskada eller misstänker du mögel? Kanske behöver du och din förening få bort klotter? Oavsett vilken skada du behöver hjälp med finns hjälp bland våra partners.

Fukt- och skadesanering
Logo41

Humidus. Ett samtal – Sedan har du ditt på det torra. Vi hjälper er med:

 • Fuktskaderapporter
 • Avfuktningsuppdrag
 • Fuktmätningar
 • Fuktutredningar
 • Läcksökning
 • Fuktskadesamordning
 • Dagjour
Relitalogo2

Relita löser dina problem inom industriservice, skadeservice, riv & håltagning, fastighetsservice, fastighetsjour, sanering m.m. Vi har kontinuerligt utvecklat vår maskin- och fordonspark till att idag vara en av de mest omfattande i vår bransch. Vår erfarna personal ger dig som kund tillgång till företagets omfattande resurser snabbt tillgängliga i Uppsala, Stockholm, Norrtälje, Västerås, Enköping, Östhammar, Tierp, Sala, Gävle, Kungsbacka, Göteborg, Lindesberg, Örebro och Borlänge. När du behöver snabb hjälp kontakta Relita! Dygnet runt!

Sanecobygglogo

Saneco Bygg. 

Bred erfarenhet  av samarbete med förvaltnings- och försäkringsbolag och hanterar alla typer av olycksskador, såsom fukt, brand, inbrott och väder. Vi har ett samarbete med Nabo som innebär att du som Nabo-kund får hjälp genom hela Skadehanteringen vid vattenskada. Läs mer här.

Ocab logo

Hos Ocab får du hjälp med alla typer av skador i och på din fastighet:

Fukt/vattenskador, läcksökningar, saneringar av alla dina behov som t e x brand, Asbest, PCB, Radon, dåliga lukter, mögel, läckande balkonger, ytskikt med mera.

Företaget kan rengöra er ventilation, utföra rivningar, miljöinventeringar och mycket mera som ni kan se på deras hemsida nedan.

Ocab finns på 50 orter i Sverige så var du än bor är de nära dig!

Du får även Jourservice som är givetvis tillgänglig dygnet runt för er på: 020-62 00 40

Spol/sugbilar hjälper såklart gärna er dygnet runt på samma journummer.

Ocab satsar stort på hållbarhet och miljö och för er och framtida generationer använder vi självklart de mest miljövänliga produkterna som finns.

Polyakmasterlogorgb1

Polygon och AK-konsult förebygger och avhjälper vattenskador, fukt- och miljöproblem i byggnader. Vi erbjuder tjänster inom fukt-, vatten-, och brandskador, konsulttjänster inom skadeutredning, fuktsakkunnigtjänster, utbildning, miljö, tillfällig klimatkontroll, sanering och läcksökning.

Klottersanering
Fasadmetoder1

Fasadmetoder. Att rengöra, skydda och bevara fastigheter är vår huvuduppgift. Vi vill gärna tillgodose Era behov av en ren och attraktiv fasad, fri från smuts och vanprydande klotter utan att skada varken fasaden eller miljön. Våra mobila saneringsenheter som var och en är helt självförsörjande avseende vatten och värme står till Ert förfogande.

Kflogo1

Klottrets Fiende No 1 är ett av landets äldsta och marknadsledande företag inom fastighetsnära tjänster. Sedan starten 1986 har de ständigt utvecklat vår produktportfölj och kan idag erbjuda tjänster såsom:

 • Sopkärlstvätt
 • Garagestädning
 • Fasad- och taktvätt
 • Rensning av hängrännor
 • Och klottersanering såklart!

Klottrets Fiende No 1 miljöcertifierades 1999 enligt miljöledningssystemet ISO 14001.

Colorofflogo

Color Off.

Relitalogo1

Relita löser dina problem inom industriservice, skadeservice, riv & håltagning, fastighetsservice, fastighetsjour, sanering m.m. Vi har kontinuerligt utvecklat vår maskin- och fordonspark till att idag vara en av de mest omfattande i vår bransch. Vår erfarna personal ger dig som kund tillgång till företagets omfattande resurser snabbt tillgängliga i Uppsala, Stockholm, Norrtälje, Västerås, Enköping, Östhammar, Tierp, Sala, Gävle, Kungsbacka, Göteborg, Lindesberg, Örebro och Borlänge. När du behöver snabb hjälp kontakta Relita! Dygnet runt!

Läcksökning och lukt
Aquademicalogotyp

Aquademica är ett oberoende utredningsföretag som tar reda på orsaken och kommer med åtgärdsförslag, inom följande affärsområden:

Inomhusmiljögruppen (lukt, fukt, mögel, skadeorsaksutredningar, termograferingar & besiktningar). 

Rörgruppen (främst avancerad läcksökning av alla typer av rörsystem).

Inläckagegruppen (när det läcker in i byggnadskonstruktioner genom tak, fasad, innergårdar, terrasser, garage, tätskikt)

Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies