Logga in

För dig som är kund hos Nabo

Utvalda leverantörer i Malmö för arbeten i fastigheten

Vi jobbar på att ta fram ett brett nätverk av samarbetspartners oavsett åtgärd i fastigheten. Se befintliga leverantörer nedan.

Ekonomisk förvaltning Teknisk fövaltning Juridik

Det ska vara enkelt att hitta en trygg leverantör när du behöver få ett jobb utfört i fastigheten. Därför har vi samlat både våra egna experter och de bästa leverantörerna på marknaden. Samtliga är väl utvalda och kvalitetssäkrade så att du garanteras rätt villkor och ett marknadsmässigt pris.

Tänk på att en del entreprenader kan vara bra att göra genom en upphandling. På Nabo kan våra projektledare hjälpa er att ta fram de underlag som krävs samt ta en aktiv roll i att leda och följa upp entreprenören. Kontakta oss så hjälper vi er.

Jag behöver en projektledare
Upptäck våra utvalda leverantörer
Reparation och ombyggnad Malmö

Behöver du och din förening bygga om eller renovera? Här finner du expertishjälp för alla typer av projekt i fastigheten.

Bygg och renovering
Sydsverige

 Sydsverige Entreprenad tillgodoser fastighetsägares och förvaltares behov av pålitliga tjänster inom bygg, mark och fastighet. Vi gör detta genom hög tillgänglighet och servicegrad. Företagets lönsamhet och kundlojalitet ska förenas med effektivt utförande.

04 063 062 50
info@sydsverigeab.se
https://sydsverigeab.se/

Loggab

Med eget finsnickeri och plåtslageri bygger och förädlar vi fastigheter i Öresundsregionen. Totallösningar, gedigen erfarenhet och yrkesskicklighet garanterar nöjda kunder. Vi utför alla slags ombyggnader, tillbyggnader, underhåll, service, renoveringar och reparationer. Allt från det lilla till det stora arbetet. Våra kunder är allt från bostadsrättsföreningar till statliga, kommunala och privata fastighetsägare. Vi på Malmö Plåt & Byggservice AB har bred kunskap och har arbetat länge i branchen.

Screenshot2022 03 21at134205

Vi erbjuder våra tjänster inom byggservice och entreprenadverksamhet, till offentlig förvaltning och näringsliv.

Nimab

NIMAB Entreprenad AB bygger och utvecklar husbyggnadsentreprenader i södra Skåne.

Relining av rörledning
Tubus

Tubus System renoverar fastigheters avloppsrör genom relining. Sedan starten 1998 har vi legat i framkant av utvecklingen av relining som metod. Tubus System har renoverat över 70 000 lägenheter och hundratals kontors- och industrifastigheter. Projekten vi arbetar med är lika varierande som våra kunder.

Opal

Opal Relining erbjuder Relining av spill och dagvattenledningar, Rörinspektion samt avloppsspolning och rotskärning. Den gröna Opalen står för ett ädelt hantverk med hänsyn till miljön. Opal Relining är medlemmar i den rikstäckande branschorganisationen Brif för Relining i fastighet samt ISO-certifierade.

Trityr

Trityr Energi AB arbetar med energibesparingar i fastigheter med Smart VVC och Linervent. 

Linervent är ett flexibelt foder som tätar ventilationskanaler. Produkten klarar flera 90 gradersböjar, dimensionsförändringar och övergångar mellan fyrkantiga till runda kanaler. Brandklassat, uppfyller BBR, med i Byggvarubedömningen och Sunda Hus. Smart VVC, med invändig cirkulation undviker du vattenskador, energiförluster, väntetid på varmvatten och legionella.

Repipe

Repipe Sverige AB erbjuder flera olika reliningmetoder och arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya infodringsmaterial och tekniker.

Vi är medlemmar i den rikstäckande branschorganisationen för relining av rörsystem i fastigheter BRiF. Alla underhållsarbeten dokumenteras enligt deras godkända kvalitetsprogram. Vi utför egenkontroller på alla utförda arbeten.

Rörmokare
Rrlggeriet

Rörläggaren för alla din VVS behov. Vi  hjälper er med allt från det lilla servicearbetet till den stora stam renoveringen. Inget arbete är för stort eller för litet för oss.

När du väljer att anlita oss ska du känna att du är i trygga händer. Vi har totalt över 30 års erfarnhet inom VVS-branschen och vi garanterar att du är i trygga händer.

Rrmontrenmalm

Rörmontören Syd AB är ett auktoriserat företag inom både säker vatten- och gasinstallation, med medlemskap i Installatörsföretagen. 

Proline

Proline Group är en helhetsleverantör av rörrenovering för system inom dag- och spillvatten samt ventilation. Vi löser dina specifika behov på ett bekvämt, kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Och du kan vara helt trygg med kvaliteten på genomfört arbete.

Elektriker
22

Elkontakten Sverige AB är ett elinstallationsföretag som arbetar med alla förekommande elinstallationer.Genom vår långa erfarenhet och vår lyhördhet hittar vi de mest kostnadseffektiva lösningarna för Er. Med funktion och kvalité i fokus.

086426866
https://elinstallation.nu/kontakta/

Logotype
2344

​Vi erbjuder framtidssäkra elektriska lösningar för privatpersoner och företag. Sydväst EL AB är ett auktoriserat elinstallationsföretag som är medlem i Installatörsföretagen. ​​Vår verksamhet startade år 2004 och idag sysselsätter vi totalt 11 st anställda. ​ ​Vi har vårt kontor i Malmö och vår verksamhet är framförallt förlagd till Skåne Blekinge och Småland.

Måleri
Sand

Med golv, kulör och skickliga penseldrag skapar vi vackra och funktionella ytor som människor tycker om och mår bra av.


08 714 35 00
https://www.sanda.se/

12334

Med fokus på kvalitet sedan 1918! Schööns Måleri är ett framgångsrikt familjeföretag som startades av August Martin Schöön 1918 och drivs idag av fjärde generationen, Victor Schöön. Att anlita en hantverkare kan vara svårt och omständigt men hos oss på Schööns Måleri ska det vara enkelt, tryggt och kul att köpa måleri och samtidigt till väldigt bra kvalitet! Totalt är vi drygt 80 personer som gör skillnad varje dag. Hos oss är ni i trygga händer!

04 018 00 35
info@schoonsmaleri.se
https://www.schoonsmaleri.se/

Ml

Måleritjänst i Syd startades vintern 2010. Vi utför måleriarbeten i hela Skåne och har kontor i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Simrishamn samt Ystad. Vi arbetar med det mesta inom hantverket till exempel renoveringar, nybyggnation och servicemålning samt försäkringsärende. Vi har även stor erfarenhet av spärrmålning efter brand och vattenskador. Våra kunder är både privatpersoner, företag, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar och försäkringsbolag.

Malmö
Singelgatan 12, 212 28 Malmö
Tel: 040 – 680 82 90
https://www.maleritjanstisyd.se/

Elektriker
2344

​Vi erbjuder framtidssäkra elektriska lösningar för privatpersoner och företag. Sydväst EL AB är ett auktoriserat elinstallationsföretag som är medlem i Installatörsföretagen. ​​Vår verksamhet startade år 2004 och idag sysselsätter vi totalt 11 st anställda. ​ ​Vi har vårt kontor i Malmö och vår verksamhet är framförallt förlagd till Skåne Blekinge och Småland.

073 344 63 10
tobias@sydvastel.se
https://www.sydvastel.se/

Avloppsspolning och filmning
Controteck

Vi utför kontroll och besiktning samt rengöring av cisterner, oljeavskiljare och rörledningar åt industri, fastighetsbolag, oljebolag samt lantbruk och privatpersoner. Vi utför även slamsugning, spolning och tv-inspektion av avloppsledningar och dagvattenbrunnar, fastighetsspolning av stammar /stick, industriunderhåll och sanering, ADR-transporter av farligt gods/avfall, läcksökning, provtagning, marksanering av oljeskador. Vi erbjuder också nedskärning och demontering av cisterner och rörledningar. Företaget tillämpar rotavdrag enligt Skatteverkets regler.

Takarbeten
Malmpltochbygg

Med eget finsnickeri och plåtslageri bygger och förädlar vi fastigheter i Öresundsregionen. Totallösningar, gedigen erfarenhet och yrkesskicklighet garanterar nöjda kunder. Vi utför alla slags ombyggnader, tillbyggnader, underhåll, service, renoveringar och reparationer. Allt från det lilla till det stora arbetet. Våra kunder är allt från bostadsrättsföreningar till statliga, kommunala och privata fastighetsägare. Vi på Malmö Plåt & Byggservice AB har bred kunskap och har arbetat länge i branchen.

Fastighetsomvårdnad Malmö

Det finns mycket i fastigheten som kan behövas rås om. Här hittar du våra partners när det kommer till omvårdnad av ytor och komponenter.

Dörr och port
Cff

CFF är en helhetsentreprenör inom industrigolv. Vi tar hand om kundens alla behov av golvrenovering; allt från mindre lagningar till större renoveringar. Vi utför arbete över hela Sverige och ger lokal service ifrån tre kontor; Stockholm, Norrköping och Skövde.

Elistextil

Genom ramavtal mellan Nabo och Elis erbjuds extra förmånliga priser på entrémattor med tillhörande utbytesservice. 
I konceptet ingår allt; framtagning av mattor, tvätt och leverans med utbyte hos er. 
Fräscha entrémattor är ett bra och effektivt sätt att stoppa smutsen direkt vid entrén, vilket ger en säkrare, renare och trevligare inomhusmiljö. 
Erbjudande till Nabos bostadsrättsföreningar: 

  • Rabatterade priser på avtalsartiklar
  • Kostnadsfritt besök vid er Brf för genomgång av lämpligt upplägg
  • 2 veckors gratis test av standardmattor
  • Vid beställning av logomattor bjuder vi på designkostnaden

 

Download

Vi hjälper dig som är i behov av garageport. Vi sköter installation och monterar nya garageportar. Är du behov av reparation så hjälper vi gärna till med det också. 
Kontakta oss för att ta reda på vilken port som passar just dig. 
 

Glasmästare
Logo

Välkommen till Lomma Glasmästeri AB. Vi är ett familjeföretag med fokusering på dina behov inom glas och fönster.

Tel: 040 - 41 38 50
E-mail: lomma.glas@telia.com

https://lommaglas.se/

Ryds

Ryds Glas hjälper till med allt från att byta fönster till att glasa in balkonger och installera glasväggar på kontor och i hemmamiljöer. Vi har 46 verkstäder och är Sveriges största glasmästerikedja. Alla våra glasmästerier är kvalitets, -och miljö och arbetsmiljöcertifierade. Det betyder att du alltid är i trygga händer.

Garage och P-hus
Cff

CFF är en helhetsentreprenör inom industrigolv. Vi tar hand om kundens alla behov av golvrenovering; allt från mindre lagningar till större renoveringar. Vi utför arbete över hela Sverige och ger lokal service ifrån tre kontor; Stockholm, Norrköping och Skövde.

Kamerabevakning, larm och säkerhet
Gs logotype white

Luta dig tillbaka, vi sköter din säkerhet. Great Security erbjuder smarta och heltäckande säkerhetslösningar för kunder i alla typer av branscher. Vi har 400 engagerade medarbetare och kunden i centrum.

Installation och energi Malmö

Vill du se över värme eller ventilation? Med de tekniska systemen kan din förening optimera föreningens drift och energiåtgång och dra fördelar både miljö- och kostnadsmässigt.

Ventilation
Simab

Simab är södra Sveriges största företag inom sotning och ventilation. Vi utför ventilationsarbeten i Skåna och Halland och ansvarar för sötning och brandskyddskontroll i Malmö. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer. 

040-49 00 03
https://www.simab.se/
info@simab.se

Trityr

Trityr Energi AB arbetar med energibesparingar i fastigheter med Smart VVC och Linervent. 

Linervent är ett flexibelt foder som tätar ventilationskanaler. Produkten klarar flera 90 gradersböjar, dimensionsförändringar och övergångar mellan fyrkantiga till runda kanaler. Brandklassat, uppfyller BBR, med i Byggvarubedömningen och Sunda Hus. Smart VVC, med invändig cirkulation undviker du vattenskador, energiförluster, väntetid på varmvatten och legionella.

Enair

Vi utför alla typer av entreprenader och installationer. Service och underhållsarbeten på alla typer av ventilationsanläggningar. OVK-besiktningar, injusteringar samt projektering av ventilationsanläggningar Jobben utförs på uppdrag av bland annat kommuner, fastighetsbolag samt mindre och större byggföretag i Skåne.

046-245 66 00
https://www.enairvent.se

Sydsyd

VS Vent Syd AB är en auktoriserad VVS-installatör i Malmö med många års erfarenhet och kompetens inom branschen och därmed vet vi vad är det kunden strävar efter. Vi levererar alltid kvalitetsarbete med konkurrenskraftiga priser, samt ser till att alltid hålla våra löften och leveranstider samtidigt som vi försöker hålla en väldigt hög servicekänsla.

04 020 65 90
info@vsventsyd.se
https://www.vsventsyd.se/

Uppkopplade Fastigheter
Logonrlyzeret

Nrlyze optimerar din fastighets värmesystem. Vi löser det största problemet på det enklaste sättet. Inget krångel eller ingrepp i era befintliga system.Nrlyzer ger dig en förenklad bild av hur din fastighets energisystem borde fungera. Resultatet bygger på de uppgifter du matar in och data från energimyndigheten över energiprestanda för det aktuella byggnadsåret (enligt energimyndighetens statistik).

Myndighetskrav och besiktningar Malmö

Har du koll på de myndighetskrav som finns? Nabo har både egna besiktningsmän och betrodda partners för de besiktningar som behöver göras. 

Brandsäkerhet
7a651940 1b86 4d93 880d 016a7b847ff6

Brandservice Syd är ett brandskyddsföretag som utgår från den sydliga staden Trelleborg i Skåne. Vi strävar efter hög servicenivå och våra kunder kommer alltid i första hand. Med vår hjälp så minskar du riskerna för att krissituationer och olyckor uppstår och vi ser till så att du har produkterna som behövs för att hantera situationen ifall olyckan ändå slår till.

Thumbbrandexpertenlogo

På Brandexperten hittar du ett komplett sortiment av tjänster, utbildningar och produkter. Vi vill med vårt kunnande och långa erfarenhet inom SBA samarbeta med kunden och erbjuder bland annat marknadens smidigaste och mest prisvärda digitala verktyg. Vi jobbar i nära samarbete med kunden för att utveckla och underhålla säkerhetsarbetet. Brandexperten finns på flera orter och verkar över hela landet.

Gsplogo1200x1200copy
Energideklaration
Gsplogo1200x1200copy

Jan jobbar som energikonsult på Nabo och uppför bl.a. energideklarationer och mer omfattande energiutredningar åt bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Läs mer här.

Skyddsrum
Skyddsrumsspecialisten

Skyddsrumsspecialisten kan allt inom skyddsrum och är marknadsledande. Vill du ha trygghet välkommen till Skyddsrumsspecialisten.

Fukt- och skadesanering Malmö

Drabbats av vattenskada eller misstänker du mögel? Kanske behöver du och din förening få bort klotter? Oavsett vilken skada du behöver hjälp med finns hjälp bland våra partners.

Fukt- och skadesanering
Recover

Vi löser dina problem inom industriservice, skadeservice, riv & håltagning, fastighetsservice, fastighetsjour, sanering m.m. Vi har kontinuerligt utvecklat vår maskin- och fordonspark till att idag vara en av de mest omfattande i vår bransch. Vår erfarna personal ger dig som kund tillgång till företagets omfattande resurser snabbt tillgängliga i Uppsala, Stockholm, Norrtälje, Västerås, Enköping, Östhammar, Tierp, Sala, Gävle, Kungsbacka, Göteborg, Lindesberg, Örebro och Borlänge. När du behöver snabb hjälp kontakta Relita! Dygnet runt!

Ocab

Hos Ocab får du hjälp med alla typer av skador i och på din fastighet:
Fukt/vattenskador, läcksökningar, saneringar av alla dina behov som t e x brand, Asbest, PCB, Radon, dåliga lukter, mögel, läckande balkonger, ytskikt med mera.
Företaget kan rengöra er ventilation, utföra rivningar, miljöinventeringar och mycket mera som ni kan se på deras hemsida nedan.
Ocab finns på 50 orter i Sverige så var du än bor är de nära dig!
Du får även Jourservice som är givetvis tillgänglig dygnet runt för er på: 020-62 00 40
Spol/sugbilar hjälper såklart gärna er dygnet runt på samma journummer. Ocab satsar stort på hållbarhet och miljö och för er och framtida generationer använder vi självklart de mest miljövänliga produkterna som finns.

Spolarnaab

Skånska Högtrycksspolarna AB är ett välrenommerat fullserviceföretag inom avlopp och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare för allt inom avloppsrensning,  avloppsunderhåll och akuta stopp i avlopp.

https://spolarna.com/
040-19 00 64

Klottersanering
Klottretsfiende

Klottrets Fiende No 1 är ett av landets äldsta och marknadsledande företag inom fastighetsnära tjänster. Sedan starten 1986 har de ständigt utvecklat vår produktportfölj och kan idag erbjuda tjänster såsom:

  • Sopkärlstvätt
  • Garagestädning
  • Fasad- och taktvätt
  • Rensning av hängrännor
  • Och klottersanering såklart!

Klottrets Fiende No 1 miljöcertifierades 1999 enligt miljöledningssystemet ISO 14001.

Recover

Vi löser dina problem inom industriservice, skadeservice, riv & håltagning, fastighetsservice, fastighetsjour, sanering m.m. Vi har kontinuerligt utvecklat vår maskin- och fordonspark till att idag vara en av de mest omfattande i vår bransch. Vår erfarna personal ger dig som kund tillgång till företagets omfattande resurser snabbt tillgängliga i Uppsala, Stockholm, Norrtälje, Västerås, Enköping, Östhammar, Tierp, Sala, Gävle, Kungsbacka, Göteborg, Lindesberg, Örebro och Borlänge. När du behöver snabb hjälp kontakta Relita! Dygnet runt!

Radonmätning
Hillborg

Hillborg Fastighets Consulting AB är specialiserade på helhetslösning av radonmätning för flerbostäder, omsorgsfastigheter, skolor, arbetsplatser & villor.

Vi arbetar över hela landet och våra uppdrag finns i dagsläget i Västra Götalandsregionen, Bohuslän, Halland och Skåne.

Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies