Logga in

För dig som är kund hos Nabo

Utvalda leverantörer i Malmö för arbeten i fastigheten

Vi jobbar på att ta fram ett brett nätverk av samarbetspartners oavsett åtgärd i fastigheten. Se befintliga leverantörer nedan.

Ekonomisk förvaltning Teknisk fövaltning Juridik

Det ska vara enkelt att hitta en trygg leverantör när du behöver få ett jobb utfört i fastigheten. Därför har vi samlat både våra egna experter och de bästa leverantörerna på marknaden. Samtliga är väl utvalda och kvalitetssäkrade så att du garanteras rätt villkor och ett marknadsmässigt pris.

Tänk på att en del entreprenader kan vara bra att göra genom en upphandling. På Nabo kan våra projektledare hjälpa er att ta fram de underlag som krävs samt ta en aktiv roll i att leda och följa upp entreprenören. Kontakta oss så hjälper vi er.

Jag behöver en projektledare
Upptäck våra utvalda leverantörer
Reparation och ombyggnad - Malmö

Behöver du och din förening bygga om eller renovera? Här finner du expertishjälp för alla typer av projekt i fastigheten.

Bygg och renovering
Loggab

Med eget finsnickeri och plåtslageri bygger och förädlar vi fastigheter i Öresundsregionen. Totallösningar, gedigen erfarenhet och yrkesskicklighet garanterar nöjda kunder. Vi utför alla slags ombyggnader, tillbyggnader, underhåll, service, renoveringar och reparationer. Allt från det lilla till det stora arbetet. Våra kunder är allt från bostadsrättsföreningar till statliga, kommunala och privata fastighetsägare. Vi på Malmö Plåt & Byggservice AB har bred kunskap och har arbetat länge i branchen.

Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies