Logga in

För dig som är kund hos Nabo

Utvalda leverantörer i Göteborg för arbeten i fastigheten

Vi jobbar på att ta fram ett brett nätverk av samarbetspartners oavsett åtgärd i fastigheten. Se befintliga leverantörer nedan.

Det ska vara enkelt att hitta en trygg leverantör när du behöver få ett jobb utfört i fastigheten. Därför har vi samlat både våra egna experter och de bästa leverantörerna på marknaden. Samtliga är väl utvalda och kvalitetssäkrade så att du garanteras rätt villkor och ett marknadsmässigt pris.

Tänk på att en del entreprenader kan vara bra att göra genom en upphandling. På Nabo kan våra projektledare hjälpa er att ta fram de underlag som krävs samt ta en aktiv roll i att leda och följa upp entreprenören. Kontakta oss så hjälper vi er.

Jag behöver en projektledare
Upptäck våra utvalda leverantörer
Reparation och ombyggnad Göteborg

Behöver du och din förening bygga om eller renovera? Här finner du expertishjälp för alla typer av projekt i fastigheten.

Elektriker
Elforum logo

Vi utför elinstallationer för industri, kontor, kommersiella fastigheter, butiker och bostäder. Vi är även en certifierad installatör för datanät. Vi har stor erfarenhet från det lilla uppdraget till den stora samverkansentreprenaden.

Vi servar, felsöker och åtgärdar din anläggning så att du kan fokusera på din verksamhet. Vi utför allt från mindre nyinstallationer till försäkringsskador när olyckan varit framme.

Ffc234bd7f45e2ae792bda3113769dbd

Emil Lundgren har en bred och kvalificerad kunskap inom elteknik. Det gör att vi kan utföra stora som små totallösningar, enligt önskemål från kunden.
Vi erbjuder lösningar och installationer för industri, samhällsbyggnad och energieffektivitet. Vår enhet projekterar och utför entreprenadverksamhet inom kraft, belysning, tele och data.

1955396151735248181149111469435973006009498n

Vi utför EL-installationer, KNX, renoveringar & servicearbeten. Elector är behörig att utföra jobb med spänning upp till 1000V växelspänning eller 1500 likspänning. Naturligtvis har vi alla behörigheter som krävs for att utföra elarbeten enligt svenska regler, och utöver det är vi KNX- certifierade för "Intelligenta fastigheter" enligt internationell standard ISO/IEC 14543. Vi är även "Garanterad installatör" för Ebeco Heating Solutions. Vår genomgripande strävan är att alltid hålla en miljömedveten och hög servicegrad till så låga kostnader som möjligt.

Rörmokare
Logo

Vi utför de flesta typer av rörarbete. Från att packa om/byta blandare i ett kök/wc till att vara med ifrån grunden när man lägger avlopp och drar vatten i en bottenplatta tills dess att du har rinnande vatten i kranarna i ditt nybyggda/renoverade hus.
Vi utför alltid arbetet som om att det skulle vara hemma hos oss själva. Försöker alltid lösa problemen på bästa smidiga sätt och håller er som kund uppdaterade med en bra dialog och i slutänden en nöjd kund.

Vi är ett företag som startat upp 2020 och drivs av Daniel Ericson och Peter Morero. Tillsammans har vi 40års erfarenhet av branschen på olika företag och olika service jobb.

Avloppsspolning och filmning
Spoliologo

Vi på Spolio Göteborg AB utför diverse avloppsrelaterade uppdrag för privatpersoner och företagare i Göteborg med omnejd. 
Kontakta oss för att regelbundet komma och göra en rörspolning och/eller slamsugning. Det förebygger olyckor och säkerställer ett välfungerande system.
Självklart finns vi här för dig om akuta problem skulle uppstå. Vi garanterar ett fackmannamässigt utfört arbete av hög kvalitet och med ett stort kundfokus till konkurrenskraftiga priser.

Relining av rörledning
Screenshot2021 02 12at134813

Tubus System renoverar fastigheters avloppsrör genom relining. Sedan starten 1998 har vi legat i framkant av utvecklingen av relining som metod. Tubus System har renoverat över 70 000 lägenheter och hundratals kontors- och industrifastigheter. Projekten vi arbetar med är lika varierande som våra kunder.

 

Logo2x

Repipe Sverige AB erbjuder flera olika reliningmetoder och arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya infodringsmaterial och tekniker.

Vi är medlemmar i den rikstäckande branschorganisationen för relining av rörsystem i fastigheter BRiF. Alla underhållsarbeten dokumenteras enligt deras godkända kvalitetsprogram. Vi utför egenkontroller på alla utförda arbeten.

 

Opalrelininglogostaendergb

Opal Relining erbjuder Relining av spill och dagvattenledningar, Rörinspektion samt avloppsspolning och rotskärning. Den gröna Opalen står för ett ädelt hantverk med hänsyn till miljön. Opal Relining är medlemmar i den rikstäckande branschorganisationen Brif för Relining i fastighet samt ISO-certifierade.

 

Download9

Trityr Energi AB arbetar med energibesparingar i fastigheter med Smart VVC och Linervent. 

Linervent är ett flexibelt foder som tätar ventilationskanaler. Produkten klarar flera 90 gradersböjar, dimensionsförändringar och övergångar mellan fyrkantiga till runda kanaler. Brandklassat, uppfyller BBR, med i Byggvarubedömningen och Sunda Hus. Smart VVC, med invändig cirkulation undviker du vattenskador, energiförluster, väntetid på varmvatten och legionella.

 

Logo rorinfodring

ISAB Rörinfodring erbjuder avloppsreparationer, det bästa alternativet till traditionell stamrenovering. Våra metoder gör det möjligt att skapa nya avloppsrör i ett slitet avloppssystem. Vi använder marknadens enda metod där fogfria och självbärande rör skapas i hela ledningssystemet.

Proline

Proline Group är en helhetsleverantör av rörrenovering för system inom dag- och spillvatten samt ventilation. Vi löser dina specifika behov på ett bekvämt, kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Och du kan vara helt trygg med kvaliteten på genomfört arbete.

 

Måleri
Sand

Med golv, kulör och skickliga penseldrag skapar vi vackra och funktionella ytor som människor tycker om och mår bra av.

 

Bygg och renovering
Tumlehedsbygglogotyprod

Vi är ett flexibelt byggserviceföretag som specialiserar oss på försäkringsskador. Därutöver har vi även lång erfarenhet inom att utföra tjänster som ombyggnationer, tillbyggnader och lokalanpassningar. Med lyhördhet för dina önskemål och ett stort engagemang i ditt projekt arbetar vi hårt för att du ska bli nöjd. Oavsett om du har en brådskande försäkringsskada eller behöver annan bygghjälp som ombyggnation, tillbyggnation eller lokalanpassning är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Gbgkonstruktionsbyr

Göteborgs Konstruktionsbyrå bedriver sedan 2018 konsultverksamhet inom byggnadsteknik och konstruktionsprojektering med målsättningen att vara konsultföretaget som tillhandahåller ett individanpassat team för just era projekt. Vi utför uppdrag inom konstruktion och projektering åt byggentreprenörer på flera orter i landet. Vi tror att framtidens konsultverksamhet kommer drivas genom mindre, individuellt anpassade team för aktuella projekt med en hög grad av evidensbaserad projektering. Välkommen att kontakta oss.

Fastighetsomvårdnad Göteborg

Det finns mycket i fastigheten som kan behövas rås om. Här hittar du våra partners när det kommer till omvårdnad av ytor och komponenter.

Dörr och port
Cff logo1

CFF är en helhetsentreprenör inom industrigolv. Vi tar hand om kundens alla behov av golvrenovering; allt från mindre lagningar till större renoveringar. Vi utför arbete över hela Sverige och ger lokal service ifrån tre kontor; Stockholm, Norrköping och Skövde.

 

Roslov logo

ROSLÖV är den erfarne specialisten på dörrar och dörrpartier. Vi tar ett helhetsgrepp kring dörrens hela värdekedja, från måttning och projektering till montage, service och underhåll. Vi är också en välrenomerad leverantör av material och utrustning för skyddsrum.

Installation och energi Göteborg

Vill du se över värme eller ventilation? Med de tekniska systemen kan din förening optimera föreningens drift och energiåtgång och dra fördelar både miljö- och kostnadsmässigt.

Ventilation
Download9

Trityr Energi AB arbetar med energibesparingar i fastigheter med Smart VVC och Linervent. 

Linervent är ett flexibelt foder som tätar ventilationskanaler. Produkten klarar flera 90 gradersböjar, dimensionsförändringar och övergångar mellan fyrkantiga till runda kanaler. Brandklassat, uppfyller BBR, med i Byggvarubedömningen och Sunda Hus. Smart VVC, med invändig cirkulation undviker du vattenskador, energiförluster, väntetid på varmvatten och legionella.

Original

Vi är ett komplett ventilationsbolag som utför b.l.a. energibesparingsprojekt samt utredningar och tjänsterna, fläktbyten, ventilationsrengöring, OVK-besiktning, entreprenadprojekt samt service och underhåll.

Kontakt: 
E-post: order@athivast.se
Tel: 0735-19 38 00
Hemsida (under konstruktion): www.athivast.se

Energioptimering
Qsec e1661500284841

Med oss får ni en energismart fastighet. Det innebär jämn och skön temperatur för alla boende, med friskare luft och bättre vattenflöde i varje lägenhet. Samtidigt minskar ni er energiförbrukning, likaså era kostnader och ert klimatavtryck. Win-win, helt enkelt. Välkommen att kontakta oss på QSEC — energismart, digitalt och hållbart.

Skrmklipp

Din kompletta partner inom energiteknik. Vi på Energy First brinner verkligen för fastigheter och energiteknik för att hitta lösningar som kan sänka energianvändningen och värna om våran miljö. Samt med över 16 års erfarenhet har vi samlat på oss massor av kunskaper som kommer eran fastighet till nytta. Sammanfattningsvis är vi er kompletta partner inom energiteknik - Komplett partner inom energiteknik - Certifierad energiexpert - Personlig och snabb service

Installation & service
Maximal

Vi hjälper våra kunder med installationer, service och reparationer, av vitvaror och tvättstugeutrustning. Ett telefonsamtal och sen är vi snabbt på plats för att åtgärda det som behövs. Som regel har vi fixat allt redan dagen efter. Vårt största verksamhetsområde är installationer, service och reparationer av tvättstugeutrustning i flerbostadshus. Välkommen att läsa mer och ta kontakt med oss.

Fukt- och skadesanering Göteborg

Drabbats av vattenskada eller misstänker du mögel? Kanske behöver du och din förening få bort klotter? Oavsett vilken skada du behöver hjälp med finns hjälp bland våra partners.

Fukt och skadehantering
Fuktab logo

FUKTAB startades 1989 och har över 30 års erfarenhet av vattenskador. Vi som jobbar inom företaget har lång erfarenhet av fuktskador och har även stor kunskap inom konstruktion och olika byggnadstekniker, vilket är en viktig del av branschen. Vi har stor erfarenhet av bedömning och genomförande av avfuktning, fuktutredning, läckagesökning och sanering mm. Med en väl genomförd avfuktning undviks kostsamma rivningsarbeten vid vattenskador.

Polyakmasterlogorgb1

Polygon och AK-konsult förebygger och avhjälper vattenskador, fukt- och miljöproblem i byggnader. Vi erbjuder tjänster inom fukt-, vatten-, och brandskador, konsulttjänster inom skadeutredning, fuktsakkunnigtjänster, utbildning, miljö, tillfällig klimatkontroll, sanering och läcksökning.

 

Ocab loggo cmyk

Hos Ocab får du hjälp med alla typer av skador i och på din fastighet:

 • Fukt/vattenskador, läcksökningar, saneringar av alla dina behov som t e x brand, Asbest, PCB, Radon, dåliga lukter, mögel, läckande balkonger, ytskikt med mera.
 • Företaget kan rengöra er ventilation, utföra rivningar, miljöinventeringar och mycket mera som ni kan se på deras hemsida nedan.
 • Du får även Jourservice som är givetvis tillgänglig dygnet runt för er på: 020-62 00 40
 • Spol/sugbilar hjälper såklart gärna er dygnet runt på samma journummer.
   
Eubelforbasicsingle line no framec300

Ända sedan start har vårt mål varit att hjälpa kunder när olyckan varit framme. Vind, vatten eller brand – oavsett vad orsaken är till förödelsen vill vi finnas där när du behöver oss. Med ett härligt gäng där var och en har sin styrka och kompetens arbetar vi som ett team. Tillsammans utför vi uppdrag inom skadeservice, torkteknik och fuktkonsultation. 
Dessutom erbjuder vi jour dygnet runt, året runt.  
031-92 12 50

Klottersanering
Skrmklipp

Klottrets Fiende No 1 är ett av landets äldsta och marknadsledande företag inom fastighetsnära tjänster. Sedan starten 1986 har de ständigt utvecklat vår produktportfölj och kan idag erbjuda tjänster såsom:

 • Sopkärlstvätt
 • Garagestädning
 • Fasad- och taktvätt
 • Rensning av hängrännor
 • Och klottersanering såklart!

Klottrets Fiende No 1 miljöcertifierades 1999 enligt miljöledningssystemet ISO 14001.

 

Klotterjagarna logo

Välkommen till Klotterjägarna. Vi erbjuder ett brett urval av tjänster för dig, ditt företag, din organisation eller förening. Klotterjägarna grundades 2002 och har sedan starten arbetat hårt för att bli Sveriges effektivaste saneringsföretag. Vår ambition är att göra Sveriges offentliga rum rent från klotter och nedsmutsning.

Läcksökning och lukt
Aquademicalogotyp

Aquademica är ett oberoende utredningsföretag som tar reda på orsaken och kommer med åtgärdsförslag, inom följande affärsområden:

Inomhusmiljögruppen (lukt, fukt, mögel, skadeorsaksutredningar, termograferingar & besiktningar). 

Rörgruppen (främst avancerad läcksökning av alla typer av rörsystem).

Inläckagegruppen (när det läcker in i byggnadskonstruktioner genom tak, fasad, innergårdar, terrasser, garage, tätskikt)

 

Gårds- och utemiljö Göteborg

Är du och din förening i behov av trädgårdshjälp, kontroll och underhåll av träd eller annan markservice? Här hittar du alla våra partners för utomhusmiljön.

Trädvård och trädfällning
Companylogo203175

Välkommen att kontakta Trädnu AB när du söker arborist i Göteborg med omnejd, t ex Torslanda, Härryda och Partille. Som arborist erbjuder vi professionella tjänster inom trädvård och har behörighet att arbeta vid elledningar. Vårt säte är strax utanför Göteborg, och vårt arbetslag arbetar dagligen med trädvård så som trädfällning, skogsavverkning, trädbeskärning och röjning av tomtmark. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som offentlig verksamhet och företag. Trädnu AB arbetar mestadels i och runt Göteborg, men även i andra delar av västra Sverige. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri konsultation.

Myndighetskrav och besiktningar Göteborg

Har du koll på de myndighetskrav som finns? Nabo har både egna besiktningsmän och betrodda partners för de besiktningar som behöver göras. 

Skyddsrum
Logga

Skyddsrumsspecialisten kan allt inom skyddsrum och är marknadsledande. Vill du ha trygghet välkommen till Skyddsrumsspecialisten.

 

Roslov logga

ROSLÖV är den erfarne specialisten på dörrar och dörrpartier. Vi tar ett helhetsgrepp kring dörrens hela värdekedja, från måttning och projektering till montage, service och underhåll. Vi är också en välrenomerad leverantör av material och utrustning för skyddsrum.

Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies