Logga in

För dig som är kund hos Nabo

Utvalda leverantörer för arbeten i fastigheten

Oavsett åtgärd i fastigheten hittar du en trygg leverantör i vårt breda nätverk av samarbetspartners.

Ekonomisk förvaltning Teknisk fövaltning Fastighetsservice Juridik

Det ska vara enkelt att hitta en trygg leverantör när du behöver få ett jobb utfört i fastigheten. Därför har vi samlat både våra egna experter och de bästa leverantörerna på marknaden. Samtliga är väl utvalda och kvalitetssäkrade så att du garanteras rätt villkor och ett marknadsmässigt pris.

Tänk på att en del entreprenader kan vara bra att göra genom en upphandling. På Nabo kan våra projektledare hjälpa er att ta fram de underlag som krävs samt ta en aktiv roll i att leda och följa upp entreprenören. Kontakta oss så hjälper vi er.

Jag behöver en projektledare
Din förening har tillgång till över 50 väl utvalda leverantörer
Reparation och ombyggnad

Behöver du och din förening bygga om eller renovera? Här finner du expertishjälp för alla typer av projekt i fastigheten.
 

Bygg och renovering
Activebygg

Active Bygg i Stockholm.

Ekenbyggjpgxxl1

Ekenbygg utför allt från mindre bygg-service till stora entreprenader, tillsammans med noggrant utvalda underentreprenörer inom flera yrkesgrupper till konkurrenskraftiga priser. Hos Ekenbygg finner du:

 • Gedigen kompetens och yrkesskicklighet
 • Tydliga offerter
 • Dedikerade medarbetare
 • Nära samarbete med Er och regelbunden återkoppling under hela entreprenaden
 • Möjlighet till avstämning direkt med projektledare på plats
 • Projektering för att hitta kostnadseffektiva lösningar
Ekerobygg transparent

Ekerö bygg.

Molf

Molöf Bygg AB startades 2014. Vi utför uppdrag åt större fastighetsägare och verksamheter. Företaget består av 22 anställda fördelade på 7 tjänstemän och 15 yrkesarbetare. Vi har en väl upparbetad grund och kontaktnät med underentreprenörer som vi arbetat länge i förtroende med.

1radorangeblackrgb3

KvalitetsBygg. 58 anställda som utför entreprenader inom ROT och nybyggnation. Vår affärsidé är att tillfredsställa dina behov av kostnadseffektiva lösningar och högkvalitativa byggnadsarbeten genom att erbjuda hög kompetens, miljövänliga och kvalitativa produkter, samt tjänster till rätt pris, i rätt tid och med rätt service. Våra kunder är såväl privatpersoner som företag. Tanken med vår bolagsstruktur är att vi ska kunna ge dig bättre service och låta stordriftsfördelarna komma dig till gagn. Kort och gott att kunna erbjuda alla tjänster under ett tak. Vi lägger fortfarande stor fokus på pålitlighet, proffsighet, trygghet, prisvärdhet och kvalitet. 

Elektriker
Logo2

Bollmora El-Tjänst AB specialiserar sig på installation av belysning, värme, om- och tillbyggnader, rot-arbeten, stambyten samt löpande servicearbeten. För närvarande är vi 4 st elektriker som alla har ett brett kunnande inom elinstallationer.

Canovael

Canova Elinstallationer.

Kvalitetsel logosvart

KvalitetsEl.

Hagalundselservicebla

Hagalunds Elservice AB har varit verksam sedan 1917 och arbetar med ROT (Renovering Ombyggnad Tillbyggnad), service samt underhåll av elinstallationer och åtar även entreprenader. De som jobbar på Hagalunds Elservice AB är ca 15 personer med lång erfarenhet inom yrket och är självklart registrerade på elsäkerhetsverket som elinstallationsföretag enligt ELSÄK-FS 2017:3.

Hagalunds Elservice ABs tjänster riktas till företag, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner.

Logo

Installationskompaniets affärsidé är att höja prestandan i fastigheter genom att vara en långsiktig samarbetspartner med hög teknisk kompetens, snabb problemlösning och flexibel kundservice. I de hittar du en långsiktig samarbetspartner för hållbara el- och it-installationer. Installationskompaniet utvecklar tekniska lösningar som optimerar prestandan och lönsamheten i dina fastigheter, samtidigt som de gör miljön en tjänst. 

Så kan Installationskompaniet hjälpa dig: El och elsäkerhet · Tele, data och fibernät · Energioptimering 

Installationskompaniet jobbar inom hela stor-Stockholmsregionen med el och data/tele/fiberarbeten.

Kontakt:

08 545 539 39

info@instkomp.se

www.instkomp.se

Fönsterrenovering
Logotypfogenrgb

Vi på Fog & Fönster ser oss inte bara som fönsterrenoverare. Vi jobbar med hållbarhet på riktigt. Våra lösningar kanske inte alltid är billigast för stunden, men på sikt bäst både för er ekonomi och fastighet. Vi har även egen tillverkning av träfönster i premiumkvalitet. Välkommen och läs gärna mer på på hemsida. 

Tumbaglaslogga 22

Tumba Glas är ett ledande företag i Stockholmsregionen med hög kunskap och kapacitet som levererar arbeten med rätt kvalitet till rätt pris. Våra arbetsområden är:

 • Nya Fönster - trä, trä-aluminium och helaluminium.
 • Fönsterrenovering
 • Aluminiumpartier i system Schüco. Dörrar, fönster och fasader mm.
 • Renovering och montage av nya entré portar i trä.

Vi är noga med att våra medarbetare följer kvalitetsmanualen och uppfyller utsatta mål. Vi erbjuder en säker och trivsam arbetsplats och du ska alltid känna en trygghet när du anlitar oss. 

Måleri
Bruskemalerilogotypraster mini1

Bruske måleri startades redan 1936 och är en av Stockholms äldsta och största målerifirmor. Idag har företaget ca 55 anställda målare, självklart har alla kollektivavtal. Vi vill, förutom att vara det självklara valet vid alla typer av måleriarbeten även vara en trygg arbetsgivare. Att vi är ISO-certifierade inom Kvalité. Miljö och framförallt Arbetsmiljö är ett kvitto på detta.

Maleriexpress

Måleriexpress.

Maleri logosvart

Kvalitetsmåleri.

Relining av rörledning
Svenskrranalys

Svensk Röranalys. Våra tjänster är stamspolning, TV-inspektion och relining. Vi lär känna hela fastigheten och ger optimala råd för underhåll och lagning av rören. Vår reliningsmetod Step by Step är unik och kostnadseffektiv. En teknik i takt med tiden – bevara, renovera och ta hand om det befintliga.  Vi ger dig service och trygghet. Vi är ISO-certifierade. 

Rörmokare
Holmansrfklar11

Holmans Rörjour. 

Nabologogreenpng2

Nabo.

Ihrevikens VVS.  

Vikavvs

Vika VVS drivs av Anders Öfverman och Robin Öfverman. Vi har varit aktiva sedan 2004. Vårt mål är att service, hög kvalitet och tillgänglighet skapa trygghet för dig som kund. Vårt arbetsområde är i storstockholm med omnejd. Tjänster:

 • Byten och installationer av pumpar
 • Byten av varmvattenberedare
 • Installation/service av vattenburen golvvärme
 • Nybyggnationer inom VVS
 • Om- och tillbyggnationer inom vvs
 • Byten av injusteringsventiler, värme/tappvattenventiler och radiatorventiler
 • Felsökning av värme och varmvattenproblem
 • Reparation eller byte av t ex. WC-stolar, tvättställ, blandare radiatorer mm
Kvalitetsbyggrvvs

Vi på Kvalitetsbygg R VVS & ENERGI AB kan hjälpa dig med följande:

 • Rörbesiktningar och syner på era rörsystem, undercentraler, fläktrum etc.
 • Projektledning & samordning av projekt.
 • Framtagning av handlingsunderlag som Förfrågning, rambeskrivningar  etc.
 • Felsökningar på värmesystem, tappvatten samt spillvatten
 • Installationer av värme, tappvatten samt spill & dagvattensystem.
Rsrorservice

RS Rörservice. Vi utför alla typer av arbeten inom VVS, service, underhåll och nyinstallationer

Takservice och plåtslageri
Cclogoblmindre1

CC Plåt & Tak AB är ett familjeföretag med över 40 år i takbranschen. Företaget utför de flesta typer av takarbeten exempelvis följande:

 • Takomläggning pannor
 • Takomläggning tätskikt
 • Takomläggning plåt
 • Takmålning
 • Servicearbete
 • Takstädning
 • Läcksökning och takkontroller
 • Röktest av tätskikt

CC Plåt & Tak AB är medlem i Plåt & Ventföretagen samt TIB Takentreprenörerna och har genomgått dessa branschorganisationers auktorisering. Företaget har också AAA, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem.

Jwplogotextcolor

JW Plåt

Logo sodertornsplat

Södertörnsplåt AB.

Fastighetsomvårdnad

Det finns mycket i fastigheten som kan behövas rås om. Här hittar du våra partners när det kommer till omvårdnad av ytor och komponenter.

Avloppsspolning
Grlogga mindre

GR Avlopp utför högtrycksspolningar och rörinspektioner i fastigheter akut dygnet runt, likväl som inplanerade underhållsspolningar åt bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. GR Avloppsrensning har varit verksamma sedan 1992 och är idag 13 anställda därav 5 är auktoriserade rörinspektörer. Företaget är ISO 9001/14001 Certifierade.

Logo till hemsidan 300x731

GG Högtryckstjänst grundades 1984 och är idag verksamma i hela Storstockholm. Med 15 anställda, 7st spolbilar, 1st slambil, 1st filmbuss och ett relining steam så hjälper vi er med det mesta. Vi gör allt från stamspolning, högtrycksspolningar, rörinspektioner, slamsugning och relining. Du når oss dygnet runt.

Interspol loggaren1

Interspol är företaget med handplockad expertis inom VA-tjänster. Samtlig personal är kända specialister inom sina områden, där vi tidigare arbetat tillsammans i olika kända väletablerade företag. Vi erbjuder expertis inom bl.a. stamspolning, rörinfodring , avloppsfilmning, fettavskiljare, matavfallskvarnar och matavfallssystem.

Solnahogtryck logo1

Solna Högtrycksspolning AB har varit i branschen i över 35 år och vill vara det främsta valet då det kommer till underhåll, reparation samt kontroll av rörsystem. Våra tjänster:

 • Högtrycksspolning av olika stopp i kök och badrum och stammar.
 • Slamsugning av dagvattenbrunnar och oljeavskiljare enligt aktuella krav från myndigheterna.
 • Rörinspektion av stammar och ledningar för att lokalisera driftstörningar i avloppssystemet eller besiktningar av avloppstammar.
 • Stamspolning av fastighet där vi lämnar upp till 4 år garanti vid en totalt underhållsspolning av fastighetens stammar.

Vi har jour dygnet runt i Stockholms län. ISO certifierade inom kvalitet och miljö. Högsta kreditvärdighet sedan 2011.

Svenskrranalys

Svensk Röranalys. Våra tjänster är stamspolning, TV-inspektion och relining. Vi lär känna hela fastigheten och ger optimala råd för underhåll och lagning av rören. Vår reliningsmetod Step by Step är unik och kostnadseffektiv. En teknik i takt med tiden – bevara, renovera och ta hand om det befintliga. Vi ger kunden service och trygghet. Vi är ISO-certifierade.

Dörr och port
Sakerbostadlogotypliggandepos1

Säker Bostad AB levererar trapphusrenoveringar och säkerhetsdörrar i allt ifrån standardutförande till specialanpassade lösningar enligt kundens önskemål. Vi är ett ledande företag i branschen och verksamma i hela Sverige. Med vår långa erfarenhet renoverar vi och återskapar Sveriges kulturarv. Vi utför de arbeten som andra inte klarar av.

Glasmästare
Tumbaglaslogga 22

Tumba Glas är ett ledande företag i Stockholmsregionen med hög kunskap och kapacitet som levererar arbeten med rätt kvalitet till rätt pris. Våra arbetsområden är:

 • Nya Fönster - trä, trä-aluminium och helaluminium.
 • Fönsterrenovering
 • Aluminiumpartier i system Schüco. Dörrar, fönster och fasader mm.
 • Renovering och montage av nya entré portar i trä.

Vi ska ha tydliga krav på att våra medarbetare följer kvalitetsmanualen i vår verksamhet och uppfyller utsatta mål. Tumba Glas erbjuder en säker och trivsam arbetsplats och våra kunder ska alltid känna en trygghet när de anlitar oss.

Bandhagensglaslogga

Bandhagens Glasmästeri.

Rydsglasloggamindre

Ryds Glas hjälper till med allt från att byta fönster till att glasa in balkonger och installera glasväggar på kontor och i hemmamiljöer. Vi har 46 verkstäder och är Sveriges största glasmästerikedja. Alla våra glasmästerier är kvalitets, -och miljö och arbetsmiljöcertifierade. Det betyder att du alltid är i trygga händer.

Larm och lås
Kungsls

Kungslås AB är ett auktoriserat låssmedsföretag som funnits på marknaden sedan 1961. Vi utför projektering, service, installation och försäljning av lås, låssystem säkerhetsprodukter till företag, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner. Kompletta installationer av säkerhetslås, nödutrymning, dörrstyrning, kodlås, porttelefon passersystem samt tillverkning av nycklar och försäljning av det mesta förekommande säkerhetsprodukterna i vår säkerhetsbutik som finns på Kungsholmen Fleminggatan 23.

Vstbergals2

Västberga Lås rekommenderar och installerar godkända och certifierade säkerhetsprodukter. Vi är anslutna till SLR och har funnits sen 1983. Vi projekterar och levererar: 

 • passageanläggningar
 • utrymning
 • dörrautomatiker
 • lås mm.

Vi samarbetar med ett flertal stora leverantörer. Kraven är kvalitet, funktionalitet och prisvärdhet. Kontakta oss för mer information om funktion och installation.

Städservice
Nabologogreenpng2

Nabo kan hjälpa din förening med städservice.

Garage och p-hus
Corecleanab

Coreclean är specialister på att ta hand om garage och p-hus och vi kan hjälpa Dig med allt från renovering och underhåll av ytskikt till linjemålning, skyltning och uppdatering av belysning. Vi hjälper Dig att hålla garaget rent och fräscht genom såväl torrsopning som spolning och skurning - vi kombinerar de åtgärder som behövs för att lösa uppgiften utifrån Dina förutsättningar och behov. Med hjälp av moderna, miljövänliga maskiner och proffsiga medarbetare tar vi hand om våra kunder och deras fastigheter på bästa sätt. Vi har skötselavtal med allt från några av Sveriges största fastighetsbolag till ett stort antal tekniska förvaltare och bostadsrättsföreningar - nöjda kunder är vår passion!

Teknik och energi

Vill du se över värme eller ventilation? Med de tekniska systemen kan din förening optimera föreningens drift och energiåtgång och dra fördelar både miljö- och kostnadsmässigt.

Ventilation
Procellalogocmykhigh1

Procella Ventilation. Blev det nedslag i OVK-protokollet? Vi tar hand om åtgärderna. Nya dragningar, nya fläktar, ombyggnation – vi har helhetslösningen ändå fram till godkänd OVK. Vi injusterar och rengör ventilationssystemet och kommer goda råd. Procella Ventilation ger bostadsrättsföreningen, förvaltaren och privatkunden service och trygghet. Vi är ISO-certifierade.

Hv logo rund2

Henriksbergs Verkstäder är ventilationsföretag som genom tre generationer verkat i mer än 70 år i branschen. I dag omfattar verksamheten Service, Entreprenad, Relining av kanaler samt egen verkstad för tillverkning och reparation av värme och kylbatterier och är därmet ett av de bredaste företagen i branschen.

Logowebb

Ventassistans är ett komplett ventilationsföretag som kan åta sig uppdrag, från enstaka servicejobb till kompletta totalentreprenader oavsett storlek. Vi består av 9 anställda av vilka de allra flesta jobbar ute på fältet dagligen. Platt organisation med snabb kundrespons har genom åren gett oss mycket god kundnöjdhet. Våran hemmabas finns i Södertälje vilket ger god åtkomst med korta reaktionstider till kunder. Vi åtar oss uppdrag I hela Storstockholms och Mälardalsregionerna.

Värmesystem
Nabologogreenpng2

Nabo kan hjälpa din förening med driftoptimering av fjärrvärme. 

Styr och regler
Erabloggopositiv

Erab erbjuder egna produkter för styr- regler och övervakning av fastigheter. Vi arbetar med uppkopplade system för effektiv energianvändning i fastigheter.

Erab och vårt moderföretag Armatec knyter ihop lösningen från källare till moln, från undercentral till mätning och debitering. Vår kombination av teknisk förståelse för helheten och hög personlig service ger dig trygghet hela vägen. Vi hjälper dig styra och reglera resurs- och energiåtgång. Rätt produkter och rätt teknik för styrning, analys och optimering är grunden. Erab är certifierade med kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och 14001, utfärdat av Kiwa.

Solceller och laddstolpar
Image001

Vi på Solkompaniet jobbar med hela kedjan av solel, från utredningar till installation och serviceavtal. Vi erbjuder också laddplatser och batterilager. Med lång erfarenhet och stor kunskap levererar vi kvalitetssäkrade lösningar och produkter med er som kund i fokus. Tack vare vår samarbetspartner IBC SOLAR, Tysklands största solcellsleverantör, kan vi garantera ett stort urval av de bästa produkterna på marknaden. Vi bygger det hållbara samhället - På riktigt.

Myndighetskrav

Har du koll på de myndighetskrav som finns? Nabo har både egna besiktningsmän och betrodda partners för de besiktningar som behöver göras. 

Brandsäkerhet
Taglinelogotypecupolacolor2

Cupola säkerställer och utvecklar brandsäkerhet. Med vår djupa kunskap och erfarenhet arbetar vi fram kompletta brand- och säkerhetslösningar som är skräddarsydda för just er förening. Vi hjälper till med brandskyddsdokumentation, installation och montage av brand- och utrymningssäkerhetsinstallationer, nätbaserade SBA-verktyg för egenkontroller av ditt brandskydd. Vi tar självklart också hand om löpande service och underhåll av din skyddsutrustning och utbildning inom allt från första hjälpen till krishantering. 

Bst logo

BST.

Nabologogreenpng2

Nabo. 

Energideklaration
Nabologogreenpng2

Nabo. Jan jobbar som energikonsult på Nabo och uppför bl.a. energideklarationer och mer omfattande energiutredningar åt bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Läs mer här.

OVK
Nabologogreenpng2

Ta hjälp av vår energikonsult Jan för  den obligatoriska ventilationskontrollen.

Gårds- och utemiljö

Är du och din förening i behov av trädgårdshjälp, kontroll och underhåll av träd eller annan markservice? Här hittar du alla våra partners för utomhusmiljön.

Balkongarbeten
Berninloggatagline1

Bernin Bygg är en av branschens mest rutinerade och erfarna entreprenörer för balkongrenovering. En nyrenoverad balkong höjer livskvaliteten och skänker glädje och en välskött balkong bidrar dessutom till ett ökat värde på fastigheten. Folk älskar sina balkonger och vi på Bernin Bygg ser till att alla tryggt kan njuta av dem. Med modern teknik, yrkesskickliga medarbetare och beprövade metoder kan hjälper vi till att ge nytt liv till fastighetens gamla slitna balkonger, terrasser och uteplatser.

Markarbeten
Mtb

MTB Mark & Trädgårdsbyggarna AB. Verksamma sedan 40 år i anläggningsbranschen. Arbetar runt hela Mälardalen med bostadsrättsföreningar som största kunder. Våra viktigaste ledord är trygghet, kompetens och kvalité. Vi utför bland annat:

 • Anläggning av innegårdar
 • Renovering och anläggning av lekplatser
 • Dräneringar
 • Vatten och avlopp
 • Planteringar
 • Asfalteringar
 • Sten och plattläggning
Kvalitetsmark logosvart

Kvalitetsmark.

Staffan Martinsson Entreprenad AB

Trädvård och trädfällning
58df038a2

Wells Trädvård utför trädrelaterade tjänster för att säkerställa och utveckla allt från stadsmiljöer till naturreservat. Samtliga anställda är utbildade arborister. Verksamheten inkluderar rådgivning, okulär besiktning, besiktning med mätinstrument, riskbedömning, trädvärdering, trädvårdsplaner, utbildning, projektledning, trädbeskärning, sektionsfällning, naturvård, stubbfräsning och bortforsling av trädavfall. Säkerhet, miljöhänsyn och hållbarhet är kärnvärden som genomsyrar all verksamhet i bolaget. Vi har vårt säte i Sundbyberg.

Höghöjdsarbete

Arbetsklättring Norden. Höghöjdsarbete och fasadrenovering i Stockholm.

Fukt- och skadesanering

Drabbats av vattenskada eller misstänker du mögel? Kanske behöver du och din förening få bort klotter? Oavsett vilken skada du behöver hjälp med finns hjälp bland våra partners.

Fukt- och skadesanering
Logo41

Humidus. Ett samtal – Sedan har du ditt på det torra. Vi hjälper er med:

 • Fuktskaderapporter
 • Avfuktningsuppdrag
 • Fuktmätningar
 • Fuktutredningar
 • Läcksökning
 • Fuktskadesamordning
 • Dagjour
Relitalogo2

Relita löser dina problem inom industriservice, skadeservice, riv & håltagning, fastighetsservice, fastighetsjour, sanering m.m. Vi har kontinuerligt utvecklat vår maskin- och fordonspark till att idag vara en av de mest omfattande i vår bransch. Vår erfarna personal ger dig som kund tillgång till företagets omfattande resurser snabbt tillgängliga i Uppsala, Stockholm, Norrtälje, Västerås, Enköping, Östhammar, Tierp, Sala, Gävle, Kungsbacka, Göteborg, Lindesberg, Örebro och Borlänge. När du behöver snabb hjälp kontakta Relita! Dygnet runt!

Sanecobygglogo

Saneco Bygg. 

Bred erfarenhet  av samarbete med förvaltnings- och försäkringsbolag och hanterar alla typer av olycksskador, såsom fukt, brand, inbrott och väder. Vi har ett samarbete med Nabo som innebär att du som Nabo-kund får hjälp genom hela Skadehanteringen vid vattenskada. Läs mer här.

Ocab logo

Hos Ocab får du hjälp med alla typer av skador i och på din fastighet:

Fukt/vattenskador, läcksökningar, saneringar av alla dina behov som t e x brand, Asbest, PCB, Radon, dåliga lukter, mögel, läckande balkonger, ytskikt med mera.

Företaget kan rengöra er ventilation, utföra rivningar, miljöinventeringar och mycket mera som ni kan se på deras hemsida nedan.

Ocab finns på 50 orter i Sverige så var du än bor är de nära dig!

Du får även Jourservice som är givetvis tillgänglig dygnet runt för er på: 020-62 00 40

Spol/sugbilar hjälper såklart gärna er dygnet runt på samma journummer.

Ocab satsar stort på hållbarhet och miljö och för er och framtida generationer använder vi självklart de mest miljövänliga produkterna som finns.

Klottersanering
Fasadmetoder1

Fasadmetoder. Att rengöra, skydda och bevara fastigheter är vår huvuduppgift. Vi vill gärna tillgodose Era behov av en ren och attraktiv fasad, fri från smuts och vanprydande klotter utan att skada varken fasaden eller miljön. Våra mobila saneringsenheter som var och en är helt självförsörjande avseende vatten och värme står till Ert förfogande.

Kflogo1

Klottrets Fiende No 1 är ett av landets äldsta och marknadsledande företag inom fastighetsnära tjänster. Sedan starten 1986 har de ständigt utvecklat vår produktportfölj och kan idag erbjuda tjänster såsom:

 • Sopkärlstvätt
 • Garagestädning
 • Fasad- och taktvätt
 • Rensning av hängrännor
 • Och klottersanering såklart!

Klottrets Fiende No 1 miljöcertifierades 1999 enligt miljöledningssystemet ISO 14001.

Colorofflogo

Color Off.

Relitalogo1

Relita löser dina problem inom industriservice, skadeservice, riv & håltagning, fastighetsservice, fastighetsjour, sanering m.m. Vi har kontinuerligt utvecklat vår maskin- och fordonspark till att idag vara en av de mest omfattande i vår bransch. Vår erfarna personal ger dig som kund tillgång till företagets omfattande resurser snabbt tillgängliga i Uppsala, Stockholm, Norrtälje, Västerås, Enköping, Östhammar, Tierp, Sala, Gävle, Kungsbacka, Göteborg, Lindesberg, Örebro och Borlänge. När du behöver snabb hjälp kontakta Relita! Dygnet runt!

Råkat ut för vattenskada och saknar en fastighetsförvaltare att kontakta för hjälp?

Få komplett hjälp i skadehanteringen*

*Tillgängligt för kunder i Stockholm med ekonomisk förvaltning. Uppsala-kunder, se under "Fukt- och skadesanering"
Läs mer
Vi erbjuder dedikerade projektledare anpassade efter din förenings behov. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies