Logga in

Information till dig som boende i en förening förvaltad av Nabo

Logga in på medlemssidan för värdefull info

Logga in

Vi på Nabo har förmånen att  vara din bostadsrättsförenings förvaltare. Det innebär att vi hjälper din förening med medlems- och lägenhetsadministrationen. Det är alltså från oss du får din avgifts/hyresavi.  

Du vet väl att du som boende i en förening som förvaltas av Nabo enkelt kan logga in med BankID på nabo.se för att ändra till elektronisk avisering. På medlemssidan kan du också se information om din bostad och din styrelse kan dela nyheter och lägga upp dokument som t.ex. trivselregler eller policy för andrahandsuthyrning och parkeringsplatser. 

Upptäck funktionerna på medlemssidan

Thumb phoneiphone 24px
Se avier och ändra din aviseringsmetod

Logga in med BankID på nabo.se och se alla dina avier. Du kan också ändra aviseringsmetod till autogiro eller e-faktura för smidigast betalning.

Thumb icon 6
Se information om din bostad

Se t.ex. innehavare, andelstal, indirekt kapitaltillskott och panthavare. Du som har parkering eller förråd kan även se information om det.

Thumb hnder
Ställ frågor till Nabo

För snabbast svar på frågor om din avi eller lägenhetsinformation kan du ställa din fråga i ett ärende direkt till Nabo så återkopplar din förenings avgifts- och hyresförvaltare. Du hittar fliken “Ärende” vid inloggning.

Frågor eller funderingar?

Under vanliga frågor hittar du vanliga frågor och svar om avisering, kontaktuppgifter och flytt och lägenhetsregister. Där hittar du även blanketter för t.ex. andrahandsuthyrning.

Vanliga frågor

Psst!

Hittar du inte svaret på din fråga? Du kan på medlemssidan dygnet runt enkelt lägga ett  ärende med din fråga eller begäran för snabbast återkoppling.

Ställ en fråga
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies