Hem » Success Stories » En entré återfår sin forna glans med Nabo

En entré återfår sin forna glans med Nabo

Att renovera entréer är en konst i sig! Fastighetsägaren Guvernören L&M önskade återställa sina entréer och takmålningar. Hur blev slutresultatet? Med hjälp av sin personliga fastighetsförvaltare på Nabo, och målare med stadiga händer, fick fastighetsägaren en trivsammare miljö och gav de gamla takmålningarna nytt liv. I samarbete med Schööns Måleri och Art & Decor Rocky AB.

En personlig fastighetsförvaltare på Nabo arbetar proaktivt och systematiskt med fastighetens underhållsbehov och förbättringspotential. Det vill säga, den personliga fastighetsförvaltaren är din högra hand vid hantering av allt inom den tekniska förvaltningen. Allt för att förenkla för dig som fastighetsägare och samtidigt skapa en trygg och trivsam miljö för de boende.

I det här fallet handlade underhållsbehovet om att renovera entréerna i en fastighet i Malmö och väcka liv i takmålningarna från 30-talet, som ursprungligen skapades av den lokala konstnären Erik Appelgren. Efter fler decennier var det tid för entréerna att återfå sin forna glans genom renovering och ommålning, då taken hade genomgående sprickor, färgsläpp och stuckaturen runt målningarna var skadad. Agit, fastighetsförvaltare på Nabo, hanterade renoveringen från start till slut, för att säkerställa kvalitet och hitta rätt specialister för jobbet – Schööns Måleri och Art & Decor Rocky AB.

“Vi är väldigt nöjda med hur Agit på Nabo har hjälpt oss med vårt projekt att återställa takmålningarna i entréerna till deras forna glans. Han hittade såväl rätt specialister som hjälpte oss bevaka under renoveringens gång, så att det höll den kvalitet som vi eftersträvade.”
– Michael, Guvernören L&M

Prata med oss!

Om du vill komma i kontakt med Nabo så hittar du enkelt alla kontaktuppgifter på vår kontaktsida.