Hem » Success Stories » Brf Sjöpärlan

Brf Sjöpärlan

“Vi får ett helhetspaket med Nabo som vi inte får någon annanstans”

Är du nyfiken på att höra varför våra kunder är nöjda kunder? Vi har pratat med Robert Svensson, styrelseledamot i brf Sjöpärlan om deras upplevelse av att vara kund hos Nabo. Föreningen ligger invid Sickla kanal i Hammarby Sjöstad i Stockholm och består idag av 46 lägenheter. Nabo har skött brf Sjöpärlans ekonomi sedan 2005.

På vilket sätt underlättar Nabo för styrelsen och föreningen?

– Med Nabo får vi en väldigt bra struktur. Vi gillar deras lösningar för dokumenthantering och vi har all vår fastighetsdokumentation där. Vi behöver inte spara dokumentation någon annanstans utan man hittar allt på ett och samma ställe.

“I arbetet med årsbokslutet får vi en väldigt bra struktur för vad styrelsen behöver göra och när vi behöver göra det” säger Robert. 

– Det minskar stressen och ger den struktur vi behöver för att vi ska kunna effektivisera vårt arbete.

När det gäller kundportalens funktioner lyfter Robert fram ärendehanteringen. Han upplever att det är snabb svarsfrekvens och att det underlättar för nya styrelseledamöter att ärendehistoriken sparas och är lättillgänglig. Robert är också nöjd med den digitala brevlådan. Det är en tjänst som innebär att all post hamnar digitalt i kundportalen så att styrelsen slipper vidarebefordra post till Nabo som rör föreningens förvaltning. 

– Det blir mindre stress för oss att hantera posten och vi kan komma åt den närsomhelst.

När det kommer till ekonomin säger Robert att de haft samma ekonom i några år, något som är uppskattat i föreningen. Det har varit lätt att följa ekonomin i realtid från år till år eftersom de själva haft möjlighet att ta ut ekonomirapporter direkt i kundportalen.

Skulle du rekommendera Nabo till andra bostadsrättsföreningar?

– Ja absolut, vi får ett helhetspaket med Nabo som vi inte får någon annanstans. Det är en bra plattform där vi får mer struktur. Det är värdefullt i kombination med den kunskap och service vi får tillgång till.

Slutligen, vad är det bästa med Nabo?

– Den snabba responsen när vi har en fråga och att vi alltid får bra hjälp oavsett vad det gäller.

Vi ställer oss på alla styrelseledamöter i Sveriges sida!

Vi på Nabo har bestämt oss! Med Nabo vid din sida har du med dig över 300 experter på ekonomisk, teknisk och juridisk förvaltning.

Vi arbetar hårt för att du ska lyckas i bostadsrättsföreningen. Vi arbetar nära dig. Vi använder kraften från alla våra experter och över 3100 bostadsrättsföreningar för att underlätta för dig att fatta beslut. Vi vårdar och använder vår data i våra ledande och egenutvecklade plattform för att göra styrelsearbetet smartare, tryggare och enklare. Tillsammans skapar vi kraft att tillsammans bli bättre.

Vi förvaltar över 3100 bostadsrättsföreningar med över 120 000 lägenheter över hela Sverige – och varje år blir vi fler och fler. Vi är odiskutabelt Sveriges modernaste och mest kunniga förvaltare. Vi är på din sida och har bestämt oss för att göra skillnad!

Prata med oss!

Om du vill komma i kontakt med Nabo så hittar du enkelt alla kontaktuppgifter på vår kontaktsida.

Prata med oss!

Om du vill komma i kontakt med Nabo så hittar du enkelt alla kontaktuppgifter på vår kontaktsida.