Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Varför ska du arbeta på Nabo?


Nabo är Sveriges fjärde största förvaltare av bostadsrättsföreningar. Vår mission är att forma framtidens förvaltning och boendetjänster med syftet att göra det enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende. Bolaget är en sammanslagning av Rådrum, Conzignus Hem och Fastighet, Valvet AB samt Ekonomisk förvaltning i Uppsala.Vi kände att det var på tiden med en förvaltningstjänst som faktiskt är i tiden. Digitala lösningar tillsammans med proffsig och personlig service. Nabo är lite som stödhjul för brf-styrelsen. Men också bästa kompisen, stjärnkonsulten och curlingföräldern. Med vår plattform samlar brf:en allt som har med föreningen och fastigheten att göra på ett ställe vilket sparar tid och ger styrelsemedlemmarna en enklare vardag. På Nabo jobbar ca hundra experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra kunder. Våra värderingar bygger på att vi tillsammans förenklar våra kunders vardag genom att utgå från våra kunders utmaningar. Nabo är på en stor förändringsresa och det krävs mycket mod och mycket personligt ansvar under tider av förändring. Vi har idag sex kontor i Slussen, Sickla, Hägersten, Uppsala, Göteborg och Söderhamn och omsätter ca 120 msek med god tillväxt och lönsamhet. Läs gärna mer om oss på www.nabo.se

Om rollen

I rollen som VVS-tekniker hos oss får du en unik möjlighet att medverka i att utveckla vårt tjänsteerbjudande inom området till kund. Du är vår expert inom VVS och jobbar nära fastighetstekniker och förvaltare. Du har ett gott sinne för affärer och är duktig på att ta egna initiativ. Rollen innebär en stor frihet och möjlighet att påverka sin egen dag samt delta i att utveckla vårt tjänsteerbjudande till kund!

Är det dig vi söker?

I rollen kommer du arbeta mestadels inom VVS-service men mindre projekt kan också förekomma. Vi ser därför att du har god erfarenhet inom serviceyrket och meriterande om du arbetat mot Bostadsrättsföreningar tidigare. I övrigt ser vi att du har följande kunskaper för att lyckas:

·  God kännedom inom VVS, flerårig dokumenterad erfarenhet som VVS-montör, tekniker eller rörmokare.
·  Kan läsa och tyda ritning
·   Svetskunskap är meriterande
·  Erfarenhet av arbeten med värmecentraler är mycket meriterande men inte ett krav
·  Kompetens inom pumpservice
·  Körkort är ett krav
 

Ytterligare information om tjänsten

·   Tillsvidare, heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning
·   Fast månadslön
·  Försäkringar och pension enligt policy
·  Placeringsort Hägersten, Stockholm

Nyfiken på att veta mer?


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jesper Hedefalk, jesper.hedefalk@nabo.se.

För att söka tjänsten, skicka in din ansökan till jobb.vvstekniker@nabo.se. Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! 

Välkommen med din ansökan!