Bostaden är den viktigaste och dyraste investeringen vi gör som privatpersoner. Bostäder är också världens största tillgångsslag. Nabo gör det enkelt att engagera sig i sitt boende även om man inte själv är ekonom, jurist och fastighetsingenjör. Varje dag förenklar vi för brf-styrelser, fastighetsägare och de boende så att de får mer tid över till annat.

Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar – och det har vi börjat förändra. Vill du vara med på resan?

Nabo är den enda aktören i branschen som utvecklat sin egen plattform för förvaltning av bostäder. Den automatiserar rutinarbete och underlättar vardagen för både kunder och våra egna experter inom förvaltning.

För att forma framtidens förvaltning och boendetjänster behöver vi ligga längst fram. Och vi behöver vara modiga och engagerade. På Nabo har du tydliga mål och driver din egen utveckling med stöd av engagerade ledare.

Utöver den personliga utvecklingen hoppas vi att våra dagar tillsammans består av hög trivsel och många härliga skratt. Vårt mål är att tiden på Nabo ska vara din karriärs höjdpunkt.

Vad du kommer göra

Tjänsten som ventilationstekniker innebär att du självständigt planerar, samordnar och utför underhållsservice, felsökning, problemlösning, ombyggnader och nyinstallationer.
Du ansvarar själv för att göra inköp av material och planera ditt arbete. Arbetsinnehållet är brett, allt från enkla uppgifter till mer avancerade.
Du tar fram och presenterar dina egna offerter för våra kunder och sammanställer fakturaunderlag i våra affärssystem.

Vi erbjuder

 • Ett fritt arbete med stora möjligheter att kunna påverka din roll med varierande och intressanta arbetsuppgifter.
 • En arbetsplats i en trevlig och bra miljö med en kultur där vi utbyter erfarenheter med och stöttar varandra i vårt dagliga arbete.
 • Vi har en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.

Vem du är

 • Du har servicekänsla, branschvana och erfarenhet inom ventilation samt stolthet över att göra ett bra jobb ger dig möjlighet att som ventilationstekniker utvecklas hos oss.
 • Vi fäster stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga då kundkontakt är en väsentlig del av jobbet som servicetekniker, du behöver tycka om att arbeta med människor och upplevs som tydlig, positiv och serviceinriktad.
 • För att möta våra kunders behov och ansvara för tekniskt avancerade byggnader måste du vara intresserad av att lära nytt varje dag och gilla att själv lösa praktiska vardagsproblem.
 • Kundkontakt, återkoppling, rapportering och kommunikation är viktigt för oss och kräver en digital mognad.
 • Du behöver ha B-körkort.

Din tidigare erfarenhet

 • Du har en bred kunskap inom ventilationsområdet och en fördjupad kunskap inom styr, regler och övervakning uppskattas.
 • Elbehörighet samt kunskap inom luftinjustering och OVK är meriterande.
 • Bakgrund som drifttekniker eller kompetens och erfarenhet av skötsel av värmesystem är meriterande

Vi ser fram emot din ansökan! Vid frågor kontakta gärna Jonas Berglund, jonas.berglund@nabo.se

Placeringsort

Du kommer sitta i våra trevliga lokaler  i Stockholm.

Om Nabo

Nabo är en av Sveriges ledande fastighetsförvaltare med heltäckande lösningar inom ekonomisk och teknisk förvaltning samt juridik. Vi erbjuder en unik specialanpassad plattform för brf:er och är därtill SaaS-leverantör till några av landets största fastighetsförvaltare. Med över 200 anställda och 8 kontor är vi en av Sveriges mest snabbväxande och utvecklande arbetsplatser.