Nabos tillväxtresa fortsätter och vi söker nu vår första UX/UI designer. Vi tänker nytt och befinner oss i ständig utveckling och söker dig som vill bygga upp och driva UX/UI-tänket i vår utvecklingsorganisation.

Vad du kommer göra

I den här rollen får du möjlighet att leda UX/UI arbetet av vårt egenutvecklade affärssystem som saknar motsvarighet och som dagligen används av våra drygt 2 000 kunder. Genom nära samarbete och tät kommunikation får vi feedback som hjälper till att göra produkten ännu bättre. Hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv och får stort utrymme att tänka kreativt och komma med egna lösningar. Rollen är bred och täcker in allt från behovsanalys till visualisering, utveckling och uppföljning. Detta är således en roll för dig som tycker om att designa lösningar från koncept till färdig produkt, visuellt som funktionellt. Det kommer finnas stora möjligheter att forma rollen och initiera egna förbättringsprojekt. Du blir en del av vårt växande utvecklingsteam som idag består av 13 drivna medarbetare som vill utvecklas tillsammans med dig. 

Du kommer till exempel ansvara för

  • Ledande i förstudie- och konceptualiseringsfas av projekt.
  • Ledande i att förstå slutanvändaren (medarbetare & styrelsemedlemmar) och dela insikter till resten av teamet.
  • Skapa prototyper/wireframes.
  • Om intresset och kunskapen finns, utveckla återanvändbara komponenter i Angular.

Din tidigare erfarenhet

  • Har minst två års yrkeserfarenhet som UX/UI-designer.
  • Har jobbat med produktutveckling inom system/webb.
  • Har god kunskap om vilken mjukvara och verktyg som behövs för att driva UX/UI arbetet.
  • Meriterande med relevant utbildning samt kunskaper inom HTML/CSS, Javascript (Angular).
  • Meriterande med ekonomikunskaper samt erfarenhet från brf-styrelse.

Vem du är

Avgörande för denna tjänst är att du är driven och har ambition att vilja satsa långsiktigt i ett produktbolag under tillväxt. Du är bekväm i att ta dig an en ledande roll med att utveckla UX/UI-tänket i organisation.

Vi tror att du är prestigelös och trivs att jobba i en verksamhet som förändras och där det krävs av dig att du tar egna initiativ och genomför egna idéer - samtidigt som du är en lagspelare som gillar att vara en del av teamet! 

Vi ser fram emot din ansökan!