Är du en driven student som vill få en försprång i karriären? Letar du ett jobb vid sidan av studierna som är mer än bara extrainkomst? Då ska du söka denna roll som marknadsassistent på tillväxtbolaget Nabo. 

Nu söker vi en student/marknadsassistent till marknadsavdelningen på Nabo, vars fokus är skapa tillväxt. Det ger dig som student möjlighet till en lärorik erfarenhet från ett bolag och marknadsavdelning i framkant.

Om Nabo

Bostaden är den viktigaste och dyraste investeringen vi gör som privatpersoner. Bostäder är också världens största tillgångsslag. Nabo gör det enkelt att engagera sig i sitt boende även om man inte själv är ekonom, jurist och fastigetsingenjör. Varje dag förenklar vi för brf-styrelser, fastighetsägare och de boende så att de får mer tid över till annat.

Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar – och det har vi börjat förändra. Vill du vara med på resan?

Nabo är den enda aktören i branschen som utvecklat sin egen plattform för förvaltning av bostäder. Den automatiserar rutinarbete och underlättar vardagen för både kunder och våra egna experter inom förvaltning. 

För att forma framtidens förvaltning och boendetjänster behöver vi ligga längst fram. Och vi behöver vara modiga och engagerade. På Nabo har du tydliga mål och driver din egen utveckling med stöd av engagerade ledare.

Utöver den personliga utvecklingen hoppas vi att våra dagar tillsammans består av hög trivsel och många härliga skratt.

Vi erbjuder dig

 • Att arbeta hands-on med att skapa tillväxt – nära affären, produkt, affärsutveckling och sälj
 • Att stötta i uppbyggnaden av en best-in-class marknadsfunktion och ett attraktivt varumärke
 • Att arbeta i ett öppet klimat med närhet till besluten och möjlighet att påverka
 • Att få vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa bostadsrättsförvaltare

Vad du kommer göra

Du kommer arbeta i ett litet marknadsteam vars fokus är att skapa tillväxt och bygga ett digitalt marknadsföringsmaskineri. Din roll är att stötta i en rad olika arbetsuppgifter, några av dem kan vara: 

 • Stötta i diverse leadsgenererande aktiviteter (growth hacking)
 • Koordinera, genomföra och administrera webinar
 • Publicera artiklar och uppdatera innehåll på nabo.se
 • Stötta i framtagning och utskick av emailkampanjer
 • Publicera content i t.ex. sociala kanaler

Om du har en fallenhet för att skriva texter och formulera vassa, koncisa budskap är det meriterande men inte ett krav.

Du förväntas kunna arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter när du väl kommit igång. Självklart får du support och vi har regelbundna avstämningar. 

Vi söker dig som

 • Tycker om att prestera och har en can-do-attityd
 • Håller ett högt tempo, är noggrann samt har god struktur i ditt arbete
 • Inte har något emot repetitiva arbetsuppgifter
 • Har ett kommersiellt fokus och drivs av att skapa tillväxt
 • Är idé- och initiativrik och snabbt lär dig om nya ämnen, verktyg och metoder
 • Är intresserad av att genuint förstå produkten, tjänsten och kunderna du jobbar med för att hela tiden arbeta med det som skapar mest nytta för bolaget
 • Söker ett långsiktigt extraarbete vid sidan av dina studier

Vi söker dig som framför allt är driven och vill ha ett arbete vid sidan av studierna som är mer än bara en extrainkomst. Du vill få foten in i arbetslivet i ett tidigt skede och börja utvecklas. Exakt utbildning eller bakgrund spelar mindre roll men vi söker dig som är i början eller mitten av din utbildning.

Omfattning: 15-20 timmar per vecka

Du kommer rapportera till marknads- och affärsutvecklingschef. Låter Nabo som nästa steg för dig? Skicka personligt brev och CV idag. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Mer om Nabo 

Nabo är en av Sveriges ledande fastighetsförvaltare med heltäckande lösningar inom ekonomisk och teknisk förvaltning samt juridik. Vi erbjuder en unik specialanpassad plattform för brf:er och är därtill SaaS-leverantör till några av landets största fastighetsförvaltare. Med över 200 anställda och 8 kontor är vi en av Sveriges mest snabbväxande och utvecklande arbetsplatser.