Är du en driven student som vill få ett försprång i karriären? Letar du ett jobb vid sidan av studierna som är mer än bara extrainkomst? Är du ansvarsfull, strukturerad, initiativtagande samt har god samarbetsförmåga? Då är det dig vi söker. I rollen som HR-assistent får du vara med och driva företaget framåt i en spännande tillväxtfas. 

Om Nabo

Bostaden är den viktigaste och dyraste investeringen vi gör som privatpersoner. Bostäder är också världens största tillgångsslag. Nabo gör det enkelt att engagera sig i sitt boende även om man inte själv är ekonom, jurist och fastigetsingenjör. Varje dag förenklar vi för brf-styrelser, fastighetsägare och de boende så att de får mer tid över till annat.

Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar – och det har vi börjat förändra. Vill du vara med på resan?

Nabo är den enda aktören i branschen som utvecklat sin egen plattform för förvaltning av bostäder. Den automatiserar rutinarbete och underlättar vardagen för både kunder och våra egna experter inom förvaltning. 

För att forma framtidens förvaltning och boendetjänster behöver vi ligga längst fram. Och vi behöver vara modiga och engagerade. På Nabo har du tydliga mål och driver din egen utveckling med stöd av engagerade ledare.

Utöver den personliga utvecklingen hoppas vi att våra dagar tillsammans består av hög trivsel och många härliga skratt.

Vi erbjuder dig

 • Att stötta i uppbyggnaden av en verksamhetsanpassad HR funktion och ett attraktivt arbetsgivarvarumärke
 • Att arbeta i ett öppet klimat med närhet till besluten och möjlighet att påverka
 • Att få vara med på vår resa mot att bli en av Sveriges mest utvecklande och spännande arbetsplatser

Vad du kommer göra

Du kommer arbeta i ett litet HR team vars fokus är att bygga upp en funktion som ger ledare och medarbetare de bästa förutsättningarna för engagemang, hög trivsel och personlig utveckling. Din roll är att stötta i en rad olika arbetsuppgifter, några av dem kan vara:

 • Vara HR chef och TA Partner behjälplig i diverse administrativa uppgifter
 • Stötta i utskick av medarbetarundersökningar och efterföljande workshop
 • Underhålla och utveckla ledarportal och personalhandbok
 • Stötta organisation och ledare i arbetsmiljöarbete

Du förväntas kunna arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter när du väl kommit igång. Självklart får du support och vi har regelbundna avstämningar.

Vi söker dig som

 • Tycker om att prestera och har en can-do-attityd
 • Håller ett högt tempo, är noggrann samt har god struktur i ditt arbete
 • Inte har något emot repetitiva arbetsuppgifter
 • Är idé- och initiativrik och snabbt lär dig om nya ämnen, verktyg och processer
 • Söker ett långsiktigt extraarbete vid sidan av dina studier

Vi söker dig som framför allt är driven och vill ha ett arbete vid sidan av studierna som är mer än bara en extrainkomst. Du vill få foten in i arbetslivet i ett tidigt skede och börja utvecklas. Exakt utbildning eller bakgrund spelar mindre roll men du har ett intresse för HR frågor. Vi söker dig som är i början eller mitten av din utbildning.

Omfattning: 10-15 timmar per vecka och du kommer rapportera till HR chefen

Låter Nabo som nästa steg för dig? Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ort: Stockholm

Tillträde: enligt överenskommelse

Mer om Nabo 

Nabo är en av Sveriges ledande fastighetsförvaltare med heltäckande lösningar inom ekonomisk och teknisk förvaltning samt juridik. Vi erbjuder en unik specialanpassad plattform för brf:er och är därtill SaaS-leverantör till några av landets största fastighetsförvaltare. Med över 200 anställda och 8 kontor är vi en av Sveriges mest snabbväxande och utvecklande arbetsplatser.