Nyfiken på Nabo?

Vill du jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling och vara med på resan mot att bli Sveriges största bostadsrättsförvaltare? Nabo är just nu i en spännande tillväxtfas där otroligt mycket är på gång och vi söker ständigt efter nya kollegor till vårt utvecklingsteam. 

Har du erfarenhet av några av följande områden vill vi gärna höra från dig för att se om vi har en bra match:

  • Webbutveckling
    • PHP/MySQL
    • Angular/UX/UI
  • Linux/DevOps
  • ERP-/affärssystems-/produktutveckling
  • Projekthantering

Vad kan du förvänta dig hos Nabo?

Nabo är unika på marknaden med ett helt egenutvecklat affärssystem och vi finns av en enda anledning: Vi vill förändra fastighetsbranschen – med syftet att göra det enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende. Med vår plattform samlar brf:en allt som har med föreningen och fastigheten att göra på ett ställe vilket sparar tid och ger styrelsemedlemmarna en enklare vardag.

På Nabo får du vara dig själv på jobbet. Du får jobba med kunniga kollegor och delta i intressanta och mångsidiga projekt. Du arbetar nära användarna och vårt team är bortskämda med snabb feedback och fin respons från våra ca 1600 kunder och 40 000 användare. Som systemutvecklare hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv och får stort utrymme att tänka kreativt och komma med egna lösningar. Prestigelöst brukar nämnas och hos oss är det verkligen det. 

Varmt välkommen med din spontanansökan! Om vi tror att du passar in hos oss kommer vi att boka in ett möte med dig så snabbt som möjligt. Maila oss på annie.friden@nabo.se och bifoga ditt CV eller LinkedIn profil.