Följ med på Nabos framgångsresa!

Är du nyfiken på en tjänst där du självständigt driver projekt från förstudie till överlämning till kund? Vill du ha en arbetsgivare som tänker nytt och uppskattar kreativa idéer? Nu söker Nabo en projektledare som vill följa med på deras fortsatta framgångsresa och vidareutveckla deras tekniska förvaltning för att vara bäst i branschen!

Ett företag med unika idéer 

Nabo är en av Sveriges ledande förvaltare av bostadsrättsföreningar. Här arbetar man gemensamt med digitala lösningar i kombination med en proffsig och personlig service. På Nabo brinner man för att erbjuda en förvaltningstjänst som ligger i tiden och att ständigt utmana och vidareutveckla branschen genom nya unika idéer. Här utmanas du att tänka utanför ramarna och uppmuntras till att ge uttryck för dina kreativa idéer i ett bolag som är mitt inne i en spännande och snabb tillväxtfas.

Om rollen

Nu är det dags för Nabo att vidareutveckla sin affärs- och hållbarhetssatsning genom att rekrytera ytterligare en byggprojektledare. Då företaget är i en stark expansionsfas är det viktigt att du tilltalas av möjligheten att vara med på deras framgångsresa. I rollen kommer du att arbeta tätt tillsammans med de två andra projektledarna och förvaltare. Kontoret är beläget i Hägersten och du erbjuds ett företag med god stämning där man känner delaktighet.
Nabo hanterar alla typer av projekt åt sina kunder, därmed förväntas du driva byggprojekt på egen hand, såväl som tillsammans med dina kollegor. Utöver det är du mångsidig och flexibel i din roll, samt arbetar lika bra självständigt som tillsammans med förvaltningsteamet. Här gör alla skillnad och allas prestationer märks och erkänns.

Arbetsuppgifter:

Ett urval av dina arbetsuppgifter kommer att innebära, men inte begränsas till:

  • Ansvar för samt initiera bygg- och installationsprojekt.
  • Förstudier och analyser, gärna erfarenhet av energi och hållbarhetsfrågor.
  • Framtagning av teknisk beskrivning och upphandlingsunderlag samt utvärdera inkomna anbud av totalentreprenader.
  • Driva utveckling och förädling av underhållsprogram tillsammans med kollegor.

 

Din bakgrund:
Vi ser att du har följande bakgrund för att trivas och lyckas i rollen som Byggprojektledare på Nabo:

  • Några års erfarenhet av byggprojektledning mot bostadsrättsföreningar.
  • God kunskap inom entreprenadjuridik
  • Erfarenhet av renovering- och tillbyggnationsprojekt

Om du har installationsteknisk erfarenhet eller erfarenhet av energi- och hållbarhetsfrågor är det meriterande.

Är det här du?

För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att bryta ny mark. Du arbetar strukturerat och metodiskt med tidplaner och arbetar hårt för att uppnå mål. Då du kommer jobba nära tillsammans med kollegor och externa kontakter ser vi även att du har goda sociala färdigheter, är duktig på att kommunicera och har ett positivt förhållningssätt. Vi ser även att duktig problemlösare och uppskattar att utmanas i rollen som projektledare.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som projektledare på Nabo passar väl in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast via länken. I denna rekrytering samarbetar Nabo med Fasticon.

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är måndag 2020-08-03. Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl 073-447 52 34

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs gärna mer på www.fasticon.se