Nabo är Sveriges fjärde största förvaltare av bostadsrättsföreningar. Vår mission är att forma framtidens förvaltning och boendetjänster med syftet att göra det enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende. Bolaget är en sammanslagning av Rådrum, Conzignus Hem och Fastighet, Valvet AB samt Ekonomisk förvaltning i Uppsala.

Vi kände att det var på tiden med en förvaltningstjänst som faktiskt är i tiden. Digitala lösningar tillsammans med proffsig och personlig service. Nabo är lite som stödhjul för brf-styrelsen. Men också bästa kompisen, stjärnkonsulten och curlingföräldern. Med vår plattform samlar brf:en allt som har med föreningen och fastigheten att göra på ett ställe vilket sparar tid och ger styrelsemedlemmarna en enklare vardag.

På Nabo jobbar ca hundra experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra kunder. Våra värderingar bygger på att vi tillsammans förenklar våra kunders vardag genom att utgå från våra kunders utmaningar. Nabo är på en stor förändringsresa och det krävs mycket mod och mycket personligt ansvar under tider av förändring. Vi har idag sex kontor i Slussen, Sickla, Hägersten, Uppsala, Göteborg och Söderhamn och omsätter ca 120 msek med god tillväxt och lönsamhet.

Nu finns möjlighet för en driftig student att göra praktik på marknads- och affärsutvecklingsavdelningen och vara med och skapa en ny best-in-class marknadsfunktion. Varumärket Nabo lanserades i september och marknadsföringen är under uppbyggnad så det är en spännande fas du kommer in i. Oavsett om du är vass på copy, content, design, analys, digitala flöden, sociala medier eller projektledning är vi intresserade av att ta en dialog med dig för att se vad vi skulle kunna hitta på för spännande och givande projekt tillsammans. Här får du en möjlighet att skapa värde och genomföra projekt som kommer till direkt nytta och användning för såväl befintliga som potentiella kunder.

För att trivas hos oss tror vi att du:

  • Är driftig som tusan och tycker om att prestera
  • Snabbt lär dig nya verktyg och metoder på egen hand
  • Håller ett högt tempo med lagom mycket noggrannhet
  • Är intresserad av att genuint förstå produkten, tjänsten och kunderna du jobbar med för att hela tiden arbeta med det som skapar mest nytta för bolaget

Du kommer rapportera till marknads- och affärsutvecklingschef. Låter det som något för dig? Skicka personligt brev och CV idag till elin.titus@nabo.se