Om Nabo

Nabo är en av Sveriges ledande förvaltare och erbjuder fastighetsförvaltning åt bostadsrättsföreningar. Vi levererar Sveriges enda specialanpassade förvaltningsplattform till bostadsrättsföreningar där vi ger våra kunder bättre översikt, en hållbar ekonomi och fastighet och framförallt: tid över. Plattformen är ett komplett affärssystem som dels används av våra kunder och dels utgör det enda stöd som våra 200 experter inom ekonomi, teknik och juridik använder. Plattformen är utvecklad in-house av ett snabbt växande utvecklingsteam som idag är 12 medarbetare. Vi har nyligen skapat ett nytt affärsområde – vi är numer också en SaaS-leverantör då vår plattform licenseras ut till andra stora förvaltare.

Varje dag jobbar vi för att underlätta vardagen för brf-styrelser i deras uppdrag. Vi brinner för att vara bästa vännen, stjärnkonsulten och curlingföräldern för Sveriges bostadsrättsföreningar. Vi tror på att använda digitala verktyg där det underlättar samtidigt som vi är engagerade och personliga – en förvaltningstjänst som är i tiden helt enkelt. Vi har idag åtta kontor i Stockholm, Malmö, Uppsala, Göteborg och Söderhamn och omsätter ca 200 mkr med god tillväxt och lönsamhet.

Om rollen

Är du en fena på Linux och har bra förmåga att problemlösa? Har du arbetat ett par år inom drift och förvaltning som Linux Sysadmin och är redo för nästa steg i din karriär? Nu har du möjligheten att vara med på en spännande resa inom fastighetsbranschen och vi söker dig som vill ta dig an den helt nya rollen som Platform Sysadmin hos oss på Nabo.

Rollen som Sysadmin innebär ett varierat och utvecklande arbete där du kommer ansvara för att bygga upp och underhålla en växande serverpark. Tjänsten innefattar dagliga arbetsuppgifter såsom felsökning, drift/underhåll, installationer, konfigurering samt det fysiska ansvaret för hårdvaran och backuper. Till viss del kommer du även att delta i utvecklingsarbetet och med att driva den senaste inom CI/CD och DevOps.

Du blir del av ett växande utvecklingsteam som i dagsläget består av 12 talangfulla utvecklare med blandad kompetens. Teamkulturen handlar om samarbete och att arbeta tillsammans för att hitta lösningar. Hos oss får möjligheten att vara med och utforma en helt ny roll och det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som brinner för teknik, Linux och open source. 

Vi söker dig som

har gedigen Linux-erfarenhet av drift av webbmiljöer, underhållning av miljöer samt övervakning av hårdvara och tjänster.

Du bör ha erfarenhet och kompetens inom

  • Linux - Ubuntu Server, Shell scripts, Cron
  • Serverhårdvara - Installera och konfigurera
  • Övervakning - DELL OMSA, Zabbix
  • Virtualisering - Virtualbox, Docker

Meriterande med erfarenhet av

  • Brandvägg/nätverk - Meraki
  • MySQL
  • PHP & Angular
  • DevOps
  • Relevant akademisk utbildning

Som person 

Som person är du drivande, noggrann och ansvarstagande. Du är ambitiös och har viljan att satsa långsiktigt i ett produktbolag under tillväxt. Vi tror att du är prestigelös och trivs att jobba i en verksamhet som förändras och där det krävs av dig att du tar egna initiativ och genomför egna idéer - samtidigt som du är en lagspelare som gillar att vara en del av teamet! 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktuppgifter för frågor

Annie Fridén, Rekryterare

annie.friden@nabo.se