Nabo är en av Sveriges ledande förvaltare och erbjuder fastighetsförvaltning åt bostadsrättsföreningar. 

Vi kände att det var på tiden med en förvaltningstjänst som faktiskt är i tiden. Våra hundra medarbetare är experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik. Varje dag jobbar vi för att underlätta vardagen för brf-styrelser i deras uppdrag. Vi brinner för att vara bästa vännen, stjärnkonsulten och curlingföräldern för Sveriges bostadsrättsföreningar. Vi tror på att använda digitala verktyg där det underlättar samtidigt som vi är engagerade och personliga.

Vill du arbeta och utvecklas i ett unikt företag? Vill du arbeta i ett bra team med god gemenskap? Då kan rollen som vitvarutekniker på Nabo vara rätt tjänst för dig!

En modern arbetsgivare med stora och långsiktiga mål 

Nabo arbetar internt utifrån ett modernt medarbetarperspektiv där de är måna om att du och dina kollegor ska trivas långsiktigt. 

Här delar man med sig av sina kunskaper, är rak och tydlig i dialogen, försöker att ses ofta och ingen ska tveka att fråga efter hjälp när det behövs.

Ett fritt arbete där du får möjlighet att påverka

Att arbeta som vitvarutekniker på Nabo innebär att du kommer att arbeta tillsammans med ett sammansvetsat specialistteam bestående av tekniker. I rollen kommer du att få möjlighet till fritt arbete och kommer att kunna påverka och utveckla Nabos arbete inom vitvaror, framförallt tvättstugor. 

Tjänsten är placerad på Nabos kontor i södra Stockholm men i rollen som vitvarutekniker utgår du från ditt hem.

I rollen rapporter du till verksamhetschef.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär, men är inte begränsade till:

  • Service av tvättstugemaskinparker.
  • Försäljning av maskiner.
  • Administrativt arbete.
  • Dialog med underleverantörer
  • Felavhjälpande underhåll

Din bakgrund

Vi ser att du har följande bakgrund för att trivas och lyckas i rollen som vitvarutekniker på Nabo.

  • Flera års erfarenhet som vitvarutekniker eller liknande inom tvättmaskiner och tvättstugeservice
  • Erfarenhet av service och försäljning
  • Teknisk utbildning är meriterande men inget krav

Känner du igen dig i de här personliga egenskaperna?

Nöjda kunder och medarbetarna är en av nycklarna till framgång och på Nabo får du möjlighet till många trevliga kontakter externt såväl som internt. Därmed är du trygg i dialog med kunder och får energi av att göra kunder nöjda. Som person är du duktig på att kommunicera, skapa relationer och har en god känsla för service.

Då Nabos ledning tänker stort och långsiktigt kommer din initiativrika sida tas emot med glädje! Vi söker dig som vill arbeta självständigt, har god problemlösningsförmåga och trivs med att ha mycket kundkontakt. Du är tydlig i din kunddialog och tycker det är roligt att arbeta för att aktivt gynna lönsamheten inom företaget. Nya utmaningar sporrar dig och du ser fram emot att tillsammans med ditt team arbeta för att Nabo ska nå nästa nivå. 

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som vitvarutekniker på Nabo passar väl in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Nabo med Fasticon. 

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är söndag 2020-06-21. Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl 073-447 52 34

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs gärna mer på www.fasticon.se  och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se