Om oss

Nabo är en av Sveriges ledande förvaltare och erbjuder fastighetsförvaltning åt bostadsrättsföreningar.  Vi levererar Sveriges enda specialanpassade förvaltningssystem till bostadsrättsföreningar där vi ger våra kunder bättre översikt, en hållbar ekonomi och framförallt: tid över. Vi kände att det var på tiden med en förvaltningstjänst som faktiskt är i tiden. Våra hundra medarbetare är experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik. Varje dag jobbar vi för att underlätta vardagen för brf-styrelser i deras uppdrag. Vi brinner för att vara bästa vännen, stjärnkonsulten och curlingföräldern för Sveriges bostadsrättsföreningar. Vi tror på att använda digitala verktyg där det underlättar samtidigt som vi är engagerade och personliga. 

Vi erbjuder dig

  • Att jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling tillsammans med engagerade och erfarna kollegor.
  • Att arbeta i ett öppet klimat med närhet till besluten och möjlighet att påverka.
  • Att få vara med på vår resa mot att bli Sveriges största bostadsrättförvaltare.
  • Bra förmåner med friskvårdsbidrag, pension, etc.

Om tjänsten

I rollen som backend-utvecklare får du arbeta i en egenutvecklad produkt, tillsammans med ett inhouse-team där nyckelorden är nära samarbete och prestigelös kommunikation. Vår produkt används dagligen av över 1600 föreningar och genom tät kommunikation med användarna får du feedback på ditt arbete som hjälper till att göra produkten ännu bättre. 

Vårt växande tech team består idag av CTO, arkitekt, utvecklare (frontend, backend och fullstack med blandad erfarenhet) samt testledare och support. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med samtliga och du blir en viktig del av verksamheten. Det mesta av arbetet sker i projektform där man beroende på kompetens och erfarenhet tar ansvar över olika delar. Det finns möjligheter att utvecklas i olika riktningar inom företaget, exempelvis till en ledande roll, fullstack eller genom att kombinera din roll med CI/CD som devops. Vi sitter i ljusa lokaler centralt i Stockholm och har en social och trevlig arbetsmiljö där man stöttar och hjälper varandra.

Vi söker dig som

  • Har en relevant utbildning inom IT
  • Har goda kunskaper i PHP och MySQL
  • Har erfarenhet av ramverk såsom Slim eller Laravel
  • Pratar och skriver flytande svenska

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av att utveckla ERP-system eller liknande affärssystem
  • Erfarenhet av Linux

Som person

Vi vill att du är ansvarstagande och prestigelös, trivs att jobba i en verksamhet som förändras och där det krävs av dig att du tar egna initiativ och genomför egna idéer samtidigt som du är en lagspelare.

Välkommen med din intresseanmälan! 

Kontaktuppgifter för frågor

Annie Fridén, Rekryterare

annie.friden@nabo.se