Vad du kommer göra

I rollen som frontend-utvecklare kommer du att ingå i ett engagerat team som tillsammans ansvarar för att utveckla vår egenutvecklade plattform, som dagligen används av våra drygt 2 200 kunder. Du kommer främst att arbeta med nyutveckling, men även förbättringar och underhåll med fokus på frontend. Kulturen genomsyras av att man hjälper varandra där du har möjlighet att påverka hela utvecklingskedjan från idé, arkitektur till release. Plattformen är unik och vi har på kort tid etablerat oss som en ledande och innovativ aktör på den svenska förvaltningsmarknaden. Vi är dessutom en stolt systemleverantör, som bidrar till att många fler får uppleva fördelarna med att använda vår plattform.

Utvecklingsteamet består av 15 personer med bred erfarenhet och kunskap inom både front-end och back-end. Vi arbetar i projektform i mindre tvärfunktionella team där det alltid är nära till beslut. Hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv och får stort utrymme att tänka kreativt och komma med egna lösningar. Vi har stora planer framåt och under året kommer vi förstärka vårt utvecklingsteam med ytterligare fem kollegor. 

Vem du är

Vi tror att du är prestigelös och trivs att jobba i en verksamhet som förändras och där det krävs av dig att du tar egna initiativ och genomför egna idéer - samtidigt som du är en lagspelare som gillar att vara en del av teamet!
 

Din tidigare erfarenhet

  • Har relevant akademisk utbildning.
  • Har erfarenhet av ett eller flera Javascript-ramverk (ex. Angular, React, Vue).
  • Har ett par år av relevent arbetslivserfarenhet.
  • Pratar och skriver flytande svenska.
  • Meriterande om du har erfarenhet av flera tekniker från vår teknikstack (Linux, Apache, MySQL, PHP/Slim, Angular), detta är dock inget krav.

Välkommen med din ansökan!