Om Nabo

Nabo formar framtidens fastighetsförvaltning. Bostäder är idag världens största tillgångsslag, däremot är förvaltningstjänster för bostadsfastigheter en bransch som utvecklas för sakta. Vi är på en resa för att förändra det.   

Nabo underlättar arbetet för brf-styrelser och fastighetsägare. Vår unika plattform och affärssystem i ett, skapar en transparent, effektiv miljö för våra kunder och experter att smidigt sköta förvaltningen.  

Vi gör arbetet som styrelseledamot tidseffektivt och enkelt. Så enkelt, så att fler kan hoppa på uppdraget som ledamot, få mer tid över för det viktiga medans våra experter sköter det nödvändiga.  

Med kunden i fokus erbjuder vi personlig rådgivning och ständig utveckling av plattformen efter brf:er och fastighetsägares behov.  

Som anställd på Nabo är du en del av en snabbt utvecklande arbetsplats. Här finns det inga gränser till vad du och ditt team tillsammans kan uppnå. Vi jobbar ständigt för att skapa en trivsam arbetsmiljö för våra anställda. Med hjälp av våra engagerade ledare får du möjlighet att driva din egna utveckling samt vara med och påverka transformationen av hela fastighetsbranschen.  

Om rollen

I din roll som fastighetstekniker förväntas du bidra med kompetens och personligt engagemang för Kundens och Nabos bästa. I uppdraget ingår totalansvar för de tjänster Nabo ska leverera enligt avtal samt felavhjälpande underhåll. I samtliga uppdrag ingår att det är ordning och reda i de fastigheter vi förvaltar samt att uppdraget utförs i samförstånd med kunden, med god kommunikation och med ett trevligt och korrekt bemötande. Vi ser att du har en hög social kompetens och har vana att arbeta både självständigt och i grupp.

  • Fastighetsskötsel
  • Teknisk installation
  • Kundkontakt

Det är även meriterande om du har kunskap och erfarenhet av VVS, El och Styr/Regler.

Om dig

För att trivas hos oss tror vi att du arbetar med fastighetsskötsel med kundkontakt i en liknande roll. Du har teknisk grundkunskap, körkort och datavana. Du har tidigare arbetar med tekniska installationer inom fastighet.

Som person har du en positiv inställning, är lösningsorienterad och tar gärna ansvar. Du gillar att hjälpa dina kunder och kollegor, driva projekt tillsammans och samarbeta men du trivs också med att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt. Att bygga och utveckla relationer med kollegor och kunder är något som ger dig energi. Du har förmågan att anpassa din kommunikation efter den du talar med och du trivs med att hjälpa andra. Som ledsagare i det dagliga arbetet har du våra värderingar Kundfokus, Tillsammans, Modiga och Enkelt, som styr ditt handlande.

Ytterligare information om tjänsten

  • Tillsvidare, heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning
  • Fast månadslön
  • Försäkringar och pension enligt policy
  • Placeringsort Hägersten, Stockholm

Nyfiken på att veta mer? Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jesper Hedefalk, jesper.hedefalk@nabo.se

Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig!

Välkommen med din ansökan!

Mer om Nabo

Nabo är en av Sveriges ledande fastighetsförvaltare med heltäckande lösningar inom ekonomisk-, teknisk förvaltning och juridik. Vi erbjuder en unik specialanpassad förvaltnings-plattform till brf:er och är SaaS leverantör till några utav landets största fastighetsförvaltare. Med över 200 anställda och 8 kontor är vi ett av Sveriges mest snabbväxande och utvecklande arbetsplatser.