Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig. 

Varför ska du arbeta på Nabo? 

Nabo är Sveriges fjärde största förvaltare av bostadsrättsföreningar. Vår mission är att forma 
framtidens förvaltning och boendetjänster med syftet att göra det enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende. Bolaget är en sammanslagning av Rådrum, Conzignus Hem och Fastighet, Valvet AB samt Ekonomisk förvaltning i Uppsala. 

Vi kände att det var på tiden med en förvaltningstjänst som faktiskt är i tiden. Digitala lösningar tillsammans med proffsig och personlig service. Nabo är lite som stödhjul för brf-styrelsen. Men också bästa kompisen, stjärnkonsulten och curlingföräldern. Med vår plattform samlar brf:en allt som har med föreningen och fastigheten att göra på ett ställe vilket sparar tid och ger styrelsemedlemmarna en enklare vardag. 

På Nabo jobbar ca hundra experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra kunder. Våra värderingar bygger på att vi tillsammans förenklar våra kunders vardag genom att utgå från våra kunders utmaningar. Nabo är på en stor förändringsresa och det krävs mycket mod och mycket personligt ansvar under tider av förändring. Vi har idag sex 
kontor i Slussen, Sickla, Hägersten, Uppsala, Göteborg och Söderhamn och omsätter ca 120 msek med god tillväxt och lönsamhet. Läs gärna mer om oss på www.nabo.se 

Om rollen 

I din roll som fastighetstekniker förväntas du bidra med kompetens och personligt engagemang för Kundens och Nabos bästa. I uppdraget ingår totalansvar för de tjänster Nabo ska leverera enligt avtal samt felavhjälpande underhåll. I samtliga uppdrag ingår att det är ordning och reda i de fastigheter vi förvaltar samt att uppdraget utförs i samförstånd med kunden, med god kommunikation och med ett trevligt och korrekt bemötande. Vi ser att du har en hög social kompetens och har vana att arbeta 
både självständigt och i grupp. 

  • Fastighetsskötsel
  • Teknisk installation
  • Kundkontakt

Det är även meriterande om du har kunskap och erfarenhet av VVS, El och Styr/Regler. 

Är det dig vi söker? 

För att trivas hos oss tror vi att du arbetar med fastighetsskötsel med kundkontakt i en liknande roll. Du har teknisk grundkunskap, körkort och datavana. Du har tidigare arbetar med tekniska installationer inom fastighet. Som person har du en positiv inställning, är lösningsorienterad och tar gärna ansvar. Du gillar att hjälpa dina kunder och kollegor, driva projekt tillsammans och samarbeta men du trivs också med att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt. 

Att bygga och utveckla relationer med kollegor och kunder är något som ger dig energi. Du har förmågan att anpassa din kommunikation efter den du talar med och du trivs med att hjälpa andra. Som ledsagare i det dagliga arbetet har du våra värderingar Kundfokus, Tillsammans, Modiga och Enkelt, som styr ditt handlande. 

Ytterligare information om tjänsten 

  • Tillsvidare, heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning
  • Fast månadslön
  • Försäkringar och pension enligt policy
  • Placeringsort Hägersten, Stockholm

Nyfiken på att veta mer? 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jesper Hedefalk, jesper.hedefalk@nabo.se. Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! 

Välkommen med din ansökan!