Vi växer och söker dig som vill växa med oss! Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Varför ska du arbeta på Nabo?

Nabo är Sveriges fjärde största förvaltare av bostadsrättsföreningar. Vår mission är att forma framtidens förvaltning och boendetjänster med syftet att göra det enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende.

Nabo fungerar som stödhjul för brf-styrelsen som bästa kompisen och stjärnkonsulten. Med vår moderna plattform samlar bostadsrättsföreningar allt som har med föreningen och fastigheten att göra på ett ställe vilket sparar tid och ger styrelsemedlemmarna en enklare vardag. Digitala lösningar tillsammans med proffsig och personlig service är vi en av Sveriges främsta ledande förvaltare och erbjuder fastighetsförvaltning åt bostadsrättsföreningar.

På Nabo jobbar cirka hundra experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra kunder. Våra värderingar bygger på att vi tillsammans förenklar våra kunders vardag genom att utgå från våra kunders utmaningar. Nabo är på en stor förändringsresa och det krävs mycket mod och mycket personligt ansvar under tider av förändring. Vi har idag sex kontor i Slussen, Sickla, Hägersten, Uppsala, Göteborg och Söderhamn och omsätter ca 120 msek med god tillväxt och lönsamhet. Läs gärna mer om oss på nabo.se.

Arbetsuppgifter och ansvar

Vi växer och söker ständigt drivna redovisningsekonomer till vårt affärsområde Ekonomisk Förvaltning. I rollen som redovisningsekonom arbetar du tillsammans med en grupp ekonomiska förvaltare med eget ansvar för ett antal bostadsrättsföreningar.  
 

Du arbetar bland annat med:

  • Ekonomisk rådgivning och stöd till styrelser
  • Redovisning och avstämningar
  • Bokslut och deklarationer
  • Ekonomisk rapportering
  • Låneupphandlingar
  • Ekonomiska analyser
  • Delta under styrelser och stämmor
  • Administrativa uppgifter kopplade till ditt ansvarsområde

Kvalifikationer

Vi tror att du är en rutinerad redovisningsekonom som snabbt sätter dig in i nya sammanhang och arbetssätt. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och det är meriterande om du har erfarenhet av redovisningsarbete från ax till limpa. Du trivs bra i en händelserik och dynamisk miljö samtidigt som du är prestigelös och kan utföra repetitiva uppgifter. Som person är du initiativrik, ansvarstagande och lösningsorienterad. Vi tror också att du är en kommunikativ person som tycker om en relationsskapande och rådgivande roll. 

Kontakt

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placering i Stockholm.

För att söka tjänsten skicka CV och ett personligt brev till jobb@nabo.se och ange "Redovisningsekonom" i ämnesraden. Har du frågor, kontakta gärna HR-chef Ola Hall på ola.hall@nabo.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!