Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Varför ska du arbeta på Nabo?

Nabo är Sveriges fjärde största förvaltare av bostadsrättsföreningar. Vår mission är att forma framtidens förvaltning och boendetjänster med syftet att göra det enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende. Bolaget är en sammanslagning av Rådrum, Conzignus Hem och Fastighet, Valvet AB samt Ekonomisk förvaltning i Uppsala. 

Vi kände att det var på tiden med en förvaltningstjänst som faktiskt är i tiden. Digitala lösningar tillsammans med proffsig och personlig service. Nabo är lite som stödhjul för brf-styrelsen. Men också bästa kompisen, stjärnkonsulten och curlingföräldern. Med vår plattform samlar brf:en allt som har med föreningen och fastigheten att göra på ett ställe vilket sparar tid och ger styrelsemedlemmarna en enklare vardag. 

På Nabo jobbar ca hundra experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra kunder. Våra värderingar bygger på att vi tillsammans förenklar våra kunders vardag genom att utgå från våra kunders utmaningar. Nabo är på en stor förändringsresa och det krävs mycket mod och mycket personligt ansvar under tider av förändring. Vi har idag sex kontor i Slussen, Sickla, Hägersten, Uppsala, Göteborg och Söderhamn och omsätter ca 120 msek med god tillväxt och lönsamhet. Läs gärna mer om oss här på www.nabo.se

Affärsområdeschef Ekonomisk Förvaltning 

Vi söker en erfaren ledare som brinner för att skapa engagemang och som självständigt vill driva och ansvara för att bygga upp och utveckla vår Ekonomiska förvaltningsorganisation. 

Vi erbjuder dig en intressant tjänst där du rapporterar direkt till VD, blir en del av ledningsgruppen och har stor möjlighet att påverka företaget och din roll. Som Affärsområdeschef för den ekonomiska förvaltningen är ditt uppdrag lika enkelt som svårt, att utveckla en effektiv organisation där både nöjda kunder och medarbetare blir ambassadörer för Nabo. För att lyckas med detta krävs det ett stort engagemang, strategisk höjd, goda ledaregenskaper men också en doer-mentalitet där man inte är rädd att dyka ner i processer och rutiner när det krävs för att i slutändan förenkla ännu mer för våra kunder. 

Arbetsuppgifter och Ansvar 

Som chef för ekonomisk förvaltning på Nabo deltar du aktivt i implementering, vidareutveckling och utarbetning av strategier för verksamheten. Du säkerställer att verksamheten uppnår sitt syfte på ett strukturerat och effektivt sätt. Du planerar, leder och följer upp verksamheten i en god dialog gentemot dina medarbetare. Du ser över att det finns tydliga riktlinjer och rutiner för såväl enskilda medarbetare som för avdelningen i stort. Du utvecklar organisation och medarbetare i syfte att skapa en kultur där utveckling och innovation främjas. 

Som medlem i ledningsgruppen tar du också ansvar för hela företagets utveckling i syfte att skapa mervärden och ökad måluppfyllelse. Du rapporterar till VD och har i dagsläget själv sex direktrapporterande chefer med ansvar för Avgift/Hyra, Ekonomisk förvaltning och Levreskontra/lön.

I rollen ingår bl.a. att leda och utveckla affärsområdet Ekonomisk Förvaltning, budget, resultat-och personalansvar samt ansvar för planerings-, uppföljnings- och utvecklingsarbete enligt företagets vision,  affärsplan och mål. Du verkar för att maximera både kund- och affärsnytta. Har god kännedom om företagets hela tjänsteerbjudande och verkar för ett bra samarbete mellan olika affärsområden. Du förväntas också delta i kundmöten, mässor m.m. när det krävs.

Vidare vill vi att du skapar en för ändamålet effektiv organisation med rutiner och processer och ansvarar för att dessa följs i verksamheten. Organisationen består för närvarande av ca 50 personer.

Vi söker en trygg, prestigelös, driven och kommunikativ ledare som känner sig lika bekväm i strategidiskussioner som i samtalet med våra kunder.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har tidigare ledarerfarenhet med bevisat mycket goda resultat. Tidigare erfarenhet som ledare över chefer samt erfarenhet från ekonomisk förvaltning inom fastighetssektorn- och/eller Facility Management är meriterande. Du har god vana av ledningsgruppsarbete. Du har en analytisk förmåga, affärsmässighet och en god organisatorisk förmåga, och trivs i att få utveckla och sätta tydliga rutiner och processer.

Som person vill vi att du har ett strukturerat arbetssätt, är utvecklingsorienterad och har en möjliggörande attityd. Som chef och ledare är du kommunikativ och tydlig, involverande och lösningsorienterad och får människor runt omkring dig att trivas och växa. Du har fallenhet för att verka såväl operativt som mer strategiskt och trivs som bäst att arbeta med båda delarna. Trivs du i en entreprenöriell atmosfär, har hög kapacitet och kraft i ditt arbete, då kan du vara vår nästa chef för ekonomisk förvaltning!  

Placeringsort

Tjänsten är placerad i Stockholm
 

Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar Nabo med People360. För mer information är du välkommen att kontakta, Judith Kovacs på tel. 0705-111 466 alt. epost: judith.kovacs@people360.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din meritförteckning tillsammans med ett personligt brev märkt ” Affärsområdeschef Ekonomisk förvaltning” till http://career.people360.se/jobs så snart som möjligt dock senast 22 november.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att ses!