BoNea är ett expansivt företag inom ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar. Vår tyngdpunkt ligger på ekonomisk förvaltning. Vi är en del av Nabo och kan även erbjuda tjänster inom underhållsplanering, fastighetsskötsel, byggkonsultation och juridik.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du i kontakt med samtliga område som ingår i ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar enligt uppdragsavtal. En viktig del av tjänsten är daglig kundkontakt men även nära samarbete med kundansvarig bokslutsekonom och hyresekonom. 

Du kommer få stor kännedom om bostadsrättsfrågor i allmänhet och ekonomisk förvaltning i synnerhet. Du kommer att lära dig våra ekonomisystem från grunden och du får samtidigt insyn i bokslut- och budgetprocessen.

Dina ansvarsområden består bl.a. av:

  • Scanning och kontering av leverantörsfakturor
  • Kontoavstämning 
  • Periodisering
  • Förberedelse inför bokslut och budget
  • Ta emot samtal och svara på frågor från medlemmar med hjälp av uppgifter från hyressystemet

Profil:

Till tjänsten som ekonomiassistent ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du engagerad och duktig på att samarbeta med kunder och personal. Du skall ha ett strukturerat arbetssätt och vara intresserad och ha känsla för redovisning. Då tjänsten innebär kundkontakter är det viktigt att du är genuint serviceinriktad och bemöter kunder på ett professionellt och omtänksamt sätt. Det är viktigt att du är självgående och trivs att arbeta i högt tempo. 

Du som passar in på denna beskrivning är välkommen till vårt glada gäng på BoNea.

 

Start: 

Tidsbegränsad anställning, vikariat cirka 15 månader

Start i mitten av april 2021

Uppge när du tidigast kan påbörja eventuell anställning.

 

Omfattning:

Heltid

Sista ansökningsdatum:

2021-02-28

Ansökan

Skicka in din ansökan till magdalena.brandt@bonea.se så snart som möjligt då vi går igenom urvalet löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sven Nilsson på sven.nilsson@bonea.se

Läs mer om vår verksamhet på www.bonea.se