Varför ska du arbeta på Nabo?

Nabo är Sveriges fjärde största förvaltare av bostadsrättsföreningar. Vår mission är att forma framtidens förvaltning och boendetjänster med syftet att göra det enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende. Bolaget är en sammanslagning av Rådrum, Conzignus Hem och Fastighet, Valvet AB samt Ekonomisk förvaltning i Uppsala. Vi kände att det var på tiden med en förvaltningstjänst som faktiskt är i tiden. Digitala lösningar tillsammans med proffsig och personlig service. Nabo är lite som stödhjul för brf-styrelsen. Men också bästa kompisen, stjärnkonsulten och curlingföräldern. Med vår plattform samlar brf:en allt som har med föreningen och fastigheten att göra på ett ställe vilket sparar tid och ger styrelsemedlemmarna en enklare vardag. På Nabo jobbar ca hundra experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra kunder. Våra värderingar bygger på att vi tillsammans förenklar våra kunders vardag genom att utgå från våra kunders utmaningar. Nabo är på en stor förändringsresa och det krävs mycket mod och mycket personligt ansvar under tider av förändring. Vi har idag sex kontor i Slussen, Sickla, Hägersten, Uppsala, Göteborg och Söderhamn och omsätter ca 120 msek med god tillväxt och lönsamhet. Läs gärna mer om oss på www.nabo.se

Om rollen

I rollen som Drifttekniker arbetar du självständigt med planering, uppföljning och service av våra kunders värme och ventilationssystem. Utöver det självständiga arbetet så kommer du även att arbeta i team med förvaltare och fastighetstekniker, där du blir ett viktigt komplement med din tekniska expertis inom området Drift och Underhåll. Rollen innebär även mycket kundkontakt och möjligheten att utveckla samt att identifiera nya spännande affärer inom ditt område. För att lyckas i denna roll är det utöver att du har en god social kompetens och ett sinne för affärer viktigt att du har kompetens inom: 

·  Värmesystem - Drift och underhåll
·  Styr/regler kompetens
·   Pumpservice
·  Läsa och tyda:
·  Drift och skötselinstruktioner
·  Ritningar
·  Ventilation
·  Då vi fjärrövervakar många fastigheter är det viktigt att man har viss datorvana
·  Körkort är ett krav


Är det dig vi söker?

För att trivas hos oss tror vi att du har mångårig erfarenhet från arbete med drift-och underhållningsfrågor, gärna inom fastigheter. Som person har du en positiv inställning, är lösningsorienterad och tar gärna ansvar. Du gillar att hjälpa dina kunder och kollegor, driva projekt tillsammans och samarbeta men du trivs också med att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt. Att bygga och utveckla relationer med kollegor och kunder är något som ger dig energi. Du har förmågan att anpassa din kommunikation efter den du talar med och du trivs med att hjälpa andra. Som ledsagare i det dagliga arbetet har du våra värderingar Kundfokus, Tillsammans, Modiga och Enkelt, som styr ditt handlande. 

Ytterligare information om tjänsten

·   Tillsvidare, heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning
·   Fast månadslön
·  Försäkringar och pension enligt policy
·  Placeringsort Hägersten, Stockholm

 

Nyfiken på att veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jesper Hedefalk, jesper.hedefalk@nabo.se.

För att söka jobbet, skicka in din ansökan till jobb.drifttekniker@nabo.se. Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! 

Välkommen med din ansökan!