Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Varför ska du arbeta på Nabo?


Nabo är Sveriges fjärde största förvaltare av bostadsrättsföreningar. Vår mission är att forma framtidens förvaltning och boendetjänster med syftet att göra det enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende. Bolaget är en sammanslagning av Rådrum, Conzignus Hem och Fastighet, Valvet AB samt Ekonomisk förvaltning i Uppsala.Vi kände att det var på tiden med en förvaltningstjänst som faktiskt är i tiden. Digitala lösningar tillsammans med proffsig och personlig service. Nabo är lite som stödhjul för brf-styrelsen. Men också bästa kompisen, stjärnkonsulten och curlingföräldern. Med vår plattform samlar brf:en allt som har med föreningen och fastigheten att göra på ett ställe vilket sparar tid och ger styrelsemedlemmarna en enklare vardag. På Nabo jobbar ca hundra experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra kunder. Våra värderingar bygger på att vi tillsammans förenklar våra kunders vardag genom att utgå från våra kunders utmaningar. Nabo är på en stor förändringsresa och det krävs mycket mod och mycket personligt ansvar under tider av förändring. Vi har idag sex kontor i Slussen, Sickla, Hägersten, Uppsala, Göteborg och Söderhamn och omsätter ca 120 msek med god tillväxt och lönsamhet. Läs gärna mer om oss på www.nabo.se

Om rollen

Vi utvecklar vår affärs- och hållbarhetssatsning med ännu en byggprojektledare, just nu söker vi en person med några års erfarenhet som kan driva byggprojekt på egen hand såväl som tillsammans med sina nya kollegor. Vi hanterar alla typer av projekt åt våra kunder och ser därför gärna att du är mångsidig i din roll då du kommer både jobba självständigt och i team med våra förvaltare. 

Arbetsuppgifter:

·  Ansvar för samt initiera bygg-, installations- och VVS-projekt
·  Förstudier och analyser, gärna erfarenhet av energi och hållbarhetsfrågor
·  Ta fram teknisk beskrivning, upphandlingsunderlag samt utvärdera inkomna anbud av totalentreprenader
·  Driva utveckling och förädling av vårt underhållsprogram tillsammans med kollegor

Är det dig vi söker?

För att du ska trivas i rollen som Byggprojektledare ser vi gärna att du har flera års erfarenhet av projektledning samt goda kunskaper inom entreprenadjuridik. Du har en adekvat byggnadsingenjörsutbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Eftersom du kommer jobba nära kollegor ser vi även gärna att du har goda sociala kunskaper och ett positivt förhållningssätt.

Ytterligare information om tjänsten

·  Tillsvidare, heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning
·  Fast månadslön 
·  Försäkringar och pension enligt policy
·  Placeringsort Hägersten, Stockholm

Nyfiken på att veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Robin Olsen, robin.olsen@nabo.se

För att söka tjänsten, skicka in din ansökan till jobb.byggprojektledare@nabo.se. Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! 

Välkommen med din ansökan!