Bostaden är den viktigaste och dyraste investeringen vi gör som privatpersoner. Bostäder är också världens största tillgångsslag. Nabo gör det enkelt att engagera sig i sitt boende även om man inte själv är ekonom, jurist och fastighetsingenjör. Varje dag förenklar vi för brf-styrelser, fastighetsägare och de boende så att de får mer tid över till annat.

Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar – och det har vi börjat förändra. Vill du vara med på resan?

Nabo är den enda aktören i branschen som utvecklat sin egen plattform för förvaltning av bostäder. Den automatiserar rutinarbete och underlättar vardagen för både kunder och våra egna experter inom förvaltning.

För att forma framtidens förvaltning och boendetjänster behöver vi ligga längst fram. Och vi behöver vara modiga och engagerade. På Nabo har du tydliga mål och driver din egen utveckling med stöd av engagerade ledare.

Utöver den personliga utvecklingen hoppas vi att våra dagar tillsammans består av hög trivsel och många härliga skratt. Vårt mål är att tiden på Nabo ska vara din karriärs höjdpunkt.

Vill du jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling och vara med på resan mot att bli Sveriges största bostadsrättsförvaltare? Nabo är just nu i en spännande tillväxtfas där otroligt mycket är på gång och vi ska nu förstärka vårt team med en Backend utvecklare.

Vad du kommer göra

I rollen som backend-utvecklare kommer du att ingå i ett engagerat team som tillsammans ansvarar för att utveckla vår egenutvecklade plattform, som dagligen används av 350 medarbetare och som förenklar vardagen för cirka 200 000 människor. Du kommer främst att arbeta med nyutveckling, men även förbättringar och underhåll med fokus på backend. Kulturen genomsyras av att man hjälper varandra där du har möjlighet att påverka hela utvecklingskedjan från idé, arkitektur till release. Plattformen är unik och vi har på kort tid etablerat oss som en ledande och innovativ aktör på den svenska förvaltningsmarknaden. Vi är dessutom en stolt systemleverantör, som bidrar till att många fler får uppleva fördelarna med att använda vår plattform.

Utvecklingsteamet består av 20 personer med bred erfarenhet och kunskap inom både front-end och back-end. Vi arbetar i projektform i mindre tvärfunktionella team där det alltid är nära till beslut. Hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv och får stort utrymme att tänka kreativt och komma med egna lösningar. Vi har stora planer framåt och under året kommer vi förstärka vårt utvecklingsteam med ytterligare fem kollegor. 

Vem du är

Vi tror att du är prestigelös och trivs att jobba i en verksamhet som förändras och där det krävs av dig att du tar egna initiativ och genomför egna idéer - samtidigt som du är en lagspelare som gillar att vara en del av teamet! 

Din tidigare erfarenhet

  • Har relevant akademisk utbildning.
  • Har backend-erfarenhet inom PHP och MySQL.
  • Meriterande om du har erfarenhet av flera tekniker från vår teknikstack (Linux, Apache, MySQL, PHP/Slim, Angular), detta är dock inga krav.
  • Meriterande med erfarenhet från produktbolag som utvecklar ERP-/affärssystem

Vi erbjuder dig

  • Att jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling tillsammans med engagerade och erfarna kollegor.
  • Att arbeta i ett öppet klimat med närhet till besluten och möjlighet att påverka.
  • Att få vara med på vår resa mot att bli Sveriges största bostadsrättförvaltare.
  • Bra förmåner med friskvårdsbidrag, pension, etc.

Placeringsort

I sommar flyttar vi in högst upp i det nybyggda och toppmoderna Sthlm 04, bara ett stenkast från Gullmarsplan i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!