Logga in

Bostadsrättsföreningens bästa vän

Vad våra kunder säger om oss

Redan idag har vi 1600 nöjda bostadsrättsföreningar där 8 av 10 rekommenderar oss till andra.

Begär offert

Vad några av våra kunder säger om oss

Fältspaten, Uppsala
#Lgh: 24 st - Byggår 1959
Karl-Gunnar, Pensionär
"Kundplattformen är riktigt bra och genom den får vi en bra överblick på allt som berör vår brf och informationen är lättåtkomlig. Vi har en mycket bra kontaktperson – serviceinriktad och kunnig vilket inger förtroende. Vi får mycket för pengarna och jag kan varmt rekommendera Nabo till andra bostadsrättsföreningar."
BRF Fabrikshuset
#lgh: 230 st. - Byggår: 2017
Mia Gustafsson, Redovisningsansvarig
"Det bästa med Nabo är bemötandet och all hjälp man får. Styrelserollen var ny för mig och jag fick ett jättebra stöd både administrativt och juridiskt. Jag rekommenderar Nabo för deras tjänster och förmåga att lösa allt internt. Det känns tryggt att allt finns under samma tak och dessutom är kundportalen bra för att få information kring vad som är aktuellt."
Alphyddans ros, Stockholm
#Lgh: 126 st - Byggår 1965
Marianne, Pensionär
"Vi hade stort behov av stöd vid ombildningen vilket vi fick av Nabo. Våra kontaktpersoner har alltid varit väl insatta i vår situation – kunniga, tillmötesgående och tillgängliga. Nabo har också visat att de har koll på när regler och lagar ändras. Jag kan varmt rekommendera Nabo till andra bostadsrättsföreningar."
Åldermannen 100, Stockholm
#Lgh: 14 st - Byggår 2014
Thomas, Advokat
"Nabo har skapat en produkt som är effektiv och användarvänlig. Adminverktyget bidrar till den kultur vi har i föreningen där alla hjälper till. Samtidigt har jag alltid haft god kontakt med vår förvaltare och känner att det finns en personlig relation. Jag kan definitivt rekommendera Nabo för deras effektiva verktyg och värdefulla kursutbud."
Hemmet 14, Stockholm
#Lgh: 59 st - Byggår 1961
Jan, Bygglärare
"Sen vi gick över till Nabo har förvaltningen av vår förening hela tiden gått framåt i positiv anda. Vi är väldigt nöjda med vår kontaktperson och tjänsterna som de erbjuder. Jag skulle rekommendera Nabo till föreningar som vill ha kompetens och bred kunskap från en och samma förvaltare."
Näktergalen 27, Sthlm
#Lgh: 22 st - Byggår 1923
Kenneth, pensionär
"Nabo är enkla och pragmatiska att ha att göra med och vi har förlängt avtalet eftersom vi är nöjda med utvecklingen. Som kunder får vi tillgång till både bra system och brett tjänsteinnehåll. Medarbetarna har alltid varit mycket tillmötesgående och serviceinriktade. Jag rekommenderar Nabo till andra bostadsrättsföreningar med liknande behov."
Fajansen 8, Stockholm
#lgh: 58 st. - Byggår: 1926
Björn Nilsson, pensionär
"Vår förening har varit kund hos Nabo sen 90-talet och under alla dessa år har vi aldrig haft anledning att byta. Baserat på mina erfarenheter kan jag definitivt rekommendera Nabo. Jag tycker de samarbetar väl för att alltid ge snabba besked och det finns en kunskap och erfarenhet som gör att det fungerar väldigt smärtfritt för oss som förening."
Smeden 2, Stockholm
#lgh: 30 st. - Byggår: 1930
Dick Kjellberg
"Vi har i 15 år varit otroligt nöjda med Nabo och den kompetens medarbetarna besitter. Kundportalen är ett oerhört bra system som alltid har fungerat. Jag rekommenderar Nabo till andra flera gånger om året - på grund av den personliga servicen och ett mycket bra system."
Hasselholmen, Stockholm
#Lgh: 144 st - Byggår 1970
Mats, VD
"Vi är mycket nöjda med Nabo som förvaltare på grund av den höga kompetensen inom både ekonomi och teknik. Vi har en utmärkt och snabb konversation med förvaltare och fastighetsskötare och rekommenderar gärna Nabo till andra tack vare deras goda expertis och snabba service."
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies