Möt ledningen på Nabo

Ledningen på Nabo består av personer från såväl fastighets- och förvaltningsbranschen som från andra branscher. Det tror vi är viktigt för att kunna forma framtidens förvaltning.

Daniel Larsson
VD

Daniel har en bakgrund som Senior Vice President på Nets och VD för DIBS. Han har en omfattande erfarenhet från ledande roller och verksamhetsutveckling inom ett antal olika branscher, bl.a som VD för Tasteline och medgrundare till Minesto. Dessutom har han spelat fotboll på elitnivå i IFK Göteborg. Daniel har en kandidatexamen inom företagsekonomi från Handelshögskolan i Göteborg samt en Master inom Innovation och Entreprenörskap från Chalmers Tekniska Högskola.

daniel.larsson@nabo.se

Jonas Gustavsson
Affärsområdeschef Ekonomisk förvaltning

Jonas har de senaste sex åren arbetat som Affärsområdeschef för den ekonomiska förvaltningen på Conzignus Hem och Fastighet, numera en del av Nabo, med att utveckla både verksamhet och organisation. Tidigare har han en bred erfarenhet som CFO från olika branscher - såsom telecom, spelbolag och IT. Han har även varit controllerchef inom både retail- och HR-branschen. Jonas har en civilekonomutbildning från Örebro Universitet och har även studerat data vid Uppsala Universitet.

jonas.gustavsson@nabo.se

Robin Olsen
Affärsområdeschef Teknisk förvaltning

Robin har lång erfarenhet från fastighetsförvaltning och kommer senast från rollen som verksamhetschef på Fastighetsägarna. Dessförinnan har han haft flertalet ledande roller på HSB, bl.a. som driftchef med fokus på teknisk fastighetsservice.

robin.olsen@nabo.se

Magnus Karlevall
Försäljningschef

Magnus har en lång erfarenhet inom försäljning från såväl fastighets- bank- och försäkringsbranschen. Han kommer senast från SBC där han arbetade som säljare av ekonomisk och teknisk förvaltning mot bolagets storkunder. Magnus är utbildad fastighetsmäklare vid Umeå Universitet. 

magnus.karlevall@nabo.se

Marie-Louise Lindberg
Kontorschef Uppsala

Marie-Louise har en bakgrund som kontorschef för Ekonomisk förvaltning i Uppsala, numera en del av Nabo. Tidigare har hon lång erfarenhet inom bostadsrättsförvaltning med 18 år som kontorschef på Visma och Azets. Dessförinnan har hon jobbat i flertalet branscher inom det ekonomiska området. Marie-Louise har en högskoleutbildning inom ekonomi och marknadsföring. 

marie-louise.lindberg@nabo.se

Niclas Salomonsson
Kontorschef Sickla

Niclas har sedan 2009 innehaft rollen som VD för Rådrum, numera en del av Nabo. Han har 20 års erfarenhet från förvaltningsbranschen och hans bakgrund inom Rådrum innefattar såväl ekonomisk förvaltning som verksamhetsutveckling. Niclas är utbildad fastighetsmäklare vid Malmö Universitet. 

niclas.salomonsson@nabo.se

 

 

Elin Titus
Marknads- och affärsutvecklingschef

Elin har en bakgrund från Workaround - en utmanare i fastighetsbranschen. Där arbetade hon med bolagets tillväxt och affärsutveckling i rollen som försäljningschef. Dessförinnan jobbade hon som managementkonsult inom IT/telecom på Capgemini Consulting. Elin har en civilekonomexamen i finansiell ekonomi från Stockholms universitet samt en kandidatexamen i nationalekonomi.

elin.titus@nabo.se

Oscar Södergren
CFO

Oscar har en bakgrund som managementkonsult på Oliver Wyman där han arbetade inom den finansiella sektorn. 
Oscar har en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi från Kungliga Tekniska Högskolan samt en kandidatexamen i ekonomi från Stockholms Universitet.

oscar.sodergren@nabo.se

Thomas Gullgården
CTO

Thomas har arbetat på Conzignus Hem och Fastighet sedan 2005, numera en del av Nabo. Han har utvecklat grunden till det affärssystem och kundportal för bostadsrättsföreningar som Nabo använder. Dessförinnan har han en bakgrund som systemadministratör, utvecklare och som företagsledare inom konsol- samt dataspelsbranschen.

thomas.gullgarden@nabo.se

Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies