Logga in

Möt ledningen på Nabo

Ledningen på Nabo består av personer från såväl fastighets- och förvaltningsbranschen som från andra branscher. Det tror vi är viktigt för att kunna forma framtidens förvaltning.

Fredrik Fexe
VD

Fredrik har arbetat hela sin karriär i tjänstesektorn och digitalisering har varit en ledstång i alla verksamheter. Han kommer senast från rollen som Vice VD på Business Sweden som är näringslivets och regeringens internationella managementkonsulter med 450 konsulter på 43 kontor över hela världen.

fredrik.fexe@nabo.se

Carolina Taube Persson
Affärsområdeschef Ekonomisk förvaltning

Carolina har en bakgrund som managementkonsult och en lång ledarerfarenhet från förvaltningsbranschen. Hon kommer närmast från HSB där hon arbetade i tolv år. Först som chef för den tekniska förvaltningen och sedan 2015 som chef för den ekonomiska förvaltningen. Carolina har en civilekonomexamen från Lunds universitet samt genomgått IFL, Executive Program vid Handelshögskolan i Stockholm.

carolina.taube.persson@nabo.se

Robin Olsen
Affärsområdeschef Teknisk förvaltning

Robin har lång erfarenhet från fastighetsförvaltning och kommer senast från rollen som verksamhetschef på Fastighetsägarna. Dessförinnan har han haft flertalet ledande roller på HSB, bl.a. som driftchef med fokus på teknisk fastighetsservice.

robin.olsen@nabo.se

Carl Thorfinn
Affärsområdeschef Juridik

Carl har en jur. kand. från Lunds Universitet där han även var AF Bostäders bostadsombudsman under ett år. Därefter har Carl arbetat på myndighet och på internationella byråer, tagit en executive MBA examen från Handelshögskolan i Stockholm samt arbetat som bolagsjurist i olika svenska börsföretag. Senast kommer Carl från Fastighetsägarna Service där han under drygt fem år har varit chefsjurist och affärsområdeschef med ett trettiotal fastighetsjurister.

carl.thorfinn@nabo.se

Jesper Hedefalk
Försäljningschef

Jesper började sin karriär som elektriker och har arbetat i bygg- och fastighetsbranschen i hela sitt yrkesverksamma liv. Jesper kommer senast från HSB där han hade jobbat som områdeschef inom energi och fastighetsteknik och utvecklat HSBs Drift och Energitjänsteutbud. Han har dessutom erfarenhet av affärsutveckling och försäljning av fastighetsrelaterade tjänster. Jesper började som verksamhetschef för fastighetsservice och felanmälan på Nabo redan 2019 och trädde in i rollen som säljchef januari 2021. 

jesper.hedefalk@nabo.se

Andreas Wissén Berglind
CMO

Andreas har gedigen erfarenhet från att bygga och skala techbolag i Sverige, Tyskland och Storbritannien med fokus på global expansion. Andreas senaste anställning var som marknadschef på den London-baserade inköps- och upphandlingsplattformen DeepStream Technologies, där han var med och utvecklade bolaget till en ledande aktör med globala kunder som Northvolt och Maersk. Dessförinnan jobbade han med marknadsföring på det Berlinbaserade techbolaget Mimi Hearing Technologies där han tog bolaget till internationella marknader.

andreas.berglind@nabo.se

Johanna Edfeldt
HR-chef

Johanna har tidigare erfarenhet från betalningar, telekom och professionella tjänster och jobbade tidigare i rollen som HR-chef på Global Connect och på Bambora. Dessförinnan arbetade Johanna flera år i olika personalroller på EY. Johanna är civilekonom från Mittuniversitetet.

johanna.edfeldt@nabo.se

Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies