Logga in

Möt ledningen på Nabo

Ledningen på Nabo består av personer från såväl fastighets- och förvaltningsbranschen som från andra branscher. Det tror vi är viktigt för att kunna forma framtidens förvaltning.

Daniel Larsson
VD

Daniel har en bakgrund som Senior Vice President på Nets och VD för DIBS. Han har en omfattande erfarenhet från ledande roller och verksamhetsutveckling inom ett antal olika branscher, bl.a som VD för Tasteline och medgrundare till Minesto. Dessutom har han spelat fotboll på elitnivå i IFK Göteborg. Daniel har en kandidatexamen inom företagsekonomi från Handelshögskolan i Göteborg samt en Master inom Innovation och Entreprenörskap från Chalmers Tekniska Högskola.

daniel.larsson@nabo.se

Carolina Taube Persson
Affärsområdeschef Ekonomisk förvaltning

Carolina har en bakgrund som managementkonsult och en lång ledarerfarenhet från förvaltningsbranschen. Hon kommer närmast från HSB där hon arbetade i tolv år. Först som chef för den tekniska förvaltningen och sedan 2015 som chef för den ekonomiska förvaltningen. Carolina har en civilekonomexamen från Lunds universitet samt genomgått IFL, Executive Program vid Handelshögskolan i Stockholm.

carolina.taube.persson@nabo.se

Robin Olsen
Affärsområdeschef Teknisk förvaltning

Robin har lång erfarenhet från fastighetsförvaltning och kommer senast från rollen som verksamhetschef på Fastighetsägarna. Dessförinnan har han haft flertalet ledande roller på HSB, bl.a. som driftchef med fokus på teknisk fastighetsservice.

robin.olsen@nabo.se

Anne von Perner
Affärsområdeschef Juridik

Anne har lång och omfattande erfarenhet av fastighets- och entreprenadrätt innan hon kom till Nabo. Hon kommer närmast från Nyköpings kommun där hon arbetade med strategiska utvecklingsfrågor i rollen som Kommunjurist. Tidigare har Anne varit med och byggt upp Attendo, och ingick som bolagsjurist i affärsutvecklingsgruppen. Anne har en juristexamen från Stockholms universitet.

anne.von.perner@nabo.se

Magnus Karlevall
Försäljningschef

Magnus har en lång erfarenhet inom försäljning från såväl fastighets- bank- och försäkringsbranschen. Han kommer senast från SBC där han arbetade som säljare av ekonomisk och teknisk förvaltning mot bolagets storkunder. Magnus är utbildad fastighetsmäklare vid Umeå Universitet. 

magnus.karlevall@nabo.se

Elin Titus
Marknads- och affärsutvecklingschef

Elin har en bakgrund från Workaround - en utmanare i fastighetsbranschen. Där arbetade hon med bolagets tillväxt och affärsutveckling i rollen som försäljningschef. Dessförinnan jobbade hon som managementkonsult inom IT/telecom på Capgemini Consulting. Elin har en civilekonomexamen i finansiell ekonomi från Stockholms universitet samt en kandidatexamen i nationalekonomi.

elin.titus@nabo.se

Oscar Södergren
CFO

Oscar har en bakgrund som managementkonsult på Oliver Wyman där han arbetade inom den finansiella sektorn. 
Oscar har en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi från Kungliga Tekniska Högskolan samt en kandidatexamen i ekonomi från Stockholms Universitet.

oscar.sodergren@nabo.se

Thomas Gullgården
CTO

Thomas har arbetat på Conzignus Hem och Fastighet sedan 2005, numera en del av Nabo. Han har utvecklat grunden till det affärssystem och kundportal för bostadsrättsföreningar som Nabo använder. Dessförinnan har han en bakgrund som systemadministratör, utvecklare och som företagsledare inom konsol- samt dataspelsbranschen.

thomas.gullgarden@nabo.se

Ola Hall
HR-chef

Ola har en lång erfarenhet av HR från flertalet olika branscher. Han kommer senast från Wise Consulting där han arbetade som HR- och Projektkonsult. Ola har en kandidatexamen från Personal- och arbetsvetenskapligt program vid Högskolan i Kristianstad samt har studerat projektledning vid Malmö Universitet.  

ola.hall@nabo.se

Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies