Logga in

Möt ledningen på Nabo

Ledningen på Nabo består av personer från såväl fastighets- och förvaltningsbranschen som från andra branscher. Det tror vi är viktigt för att kunna forma framtidens förvaltning.

Fredrik Fexe
VD

Fredrik har arbetat hela sin karriär i tjänstesektorn och digitalisering har varit en ledstång i alla verksamheter. Han kommer senast från rollen som Vice VD på Business Sweden som är näringslivets och regeringens internationella managementkonsulter med 450 konsulter på 43 kontor över hela världen.

fredrik.fexe@nabo.se

Carolina Taube Persson
Affärsområdeschef Ekonomisk förvaltning

Carolina har en bakgrund som managementkonsult och en lång ledarerfarenhet från förvaltningsbranschen. Hon kommer närmast från HSB där hon arbetade i tolv år. Först som chef för den tekniska förvaltningen och sedan 2015 som chef för den ekonomiska förvaltningen. Carolina har en civilekonomexamen från Lunds universitet samt genomgått IFL, Executive Program vid Handelshögskolan i Stockholm.

carolina.taube.persson@nabo.se

Robin Olsen
Affärsområdeschef Teknisk förvaltning

Robin har lång erfarenhet från fastighetsförvaltning och kommer senast från rollen som verksamhetschef på Fastighetsägarna. Dessförinnan har han haft flertalet ledande roller på HSB, bl.a. som driftchef med fokus på teknisk fastighetsservice.

robin.olsen@nabo.se

Johanna Albrektson
tf. Affärsområdeschef Juridik

Johanna var med och startade Husjuristerna AB, ett framgångsrikt företag som erbjuder juridisk och ekonomisk rådgivning i fastighetsbranschen. År 2011 tilldelades hon tillsammans med de andra grundarna en utmärkelse som årets förebilder för yrkesverksamma kvinnor. Tidigare har hon arbetat som fastighetsjurist på SBC i tolv år. I april 2021 blev Husjuristerna AB en del av Nabo och joinade juristteamet med Johanna som tf. Affärsområdeschef för juridik. 

johanna.albrektson@nabo.se

Jesper Hedefalk
Försäljningschef

Jesper började sin karriär som elektriker och har arbetat i bygg- och fastighetsbranschen i hela sitt yrkesverksamma liv. Jesper kommer senast från HSB där han hade jobbat som områdeschef inom energi och fastighetsteknik och utvecklat HSBs Drift och Energitjänsteutbud. Han har dessutom erfarenhet av affärsutveckling och försäljning av fastighetsrelaterade tjänster. Jesper började som verksamhetschef för fastighetsservice och felanmälan på Nabo redan 2019 och trädde in i rollen som säljchef januari 2021. 

jesper.hedefalk@nabo.se

Elin Titus
Marknads- och affärsutvecklingschef

Elin har en bakgrund från Workaround - en utmanare i fastighetsbranschen. Där arbetade hon med bolagets tillväxt och affärsutveckling i rollen som försäljningschef. Dessförinnan jobbade hon som managementkonsult inom IT/telecom på Capgemini Consulting. Elin har en civilekonomexamen i finansiell ekonomi från Stockholms universitet samt en kandidatexamen i nationalekonomi.

elin.titus@nabo.se

Thomas Gullgården
CTO

Thomas har arbetat på Conzignus Hem och Fastighet sedan 2005, numera en del av Nabo. Han har utvecklat grunden till det affärssystem och kundportal för bostadsrättsföreningar som Nabo använder. Dessförinnan har han en bakgrund som systemadministratör, utvecklare och som företagsledare inom konsol- samt dataspelsbranschen.

thomas.gullgarden@nabo.se

Johanna Edfeldt
HR-chef
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies