Logga in

Lediga tjänster just nu

På Nabo jobbar hundra experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra kunder. Bli vår nästa kollega.

Lediga tjänster

Testledare till Nabo

Vill du jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling och vara med på resan mot att bli Sveriges största bostadsrättsförvaltare? Nabo är just nu i en spännande tillväxtfas där otroligt mycket är på gång och vi ska nu förstärka vårt team med en Testledare.

Läs mer
Fastighetsjurist till Nabo

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera frågeställningar som uppstår i ett entreprenadavtals alla faser och avse bl.a. förfrågningsunderlag, anbud och avtalsförhandlingar, samt löpande rådgivning under entreprenadens genomförande och avslut.

Läs mer
Frontend-utvecklare till Nabo

Vill du jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling och vara med på resan mot att bli Sveriges största bostadsrättsförvaltare? Nabo är just nu i en spännande tillväxtfas där otroligt mycket är på gång och vi letar kontinuerligt efter nya medarbetare att förstärka vårat team med.

Läs mer
VVS-tekniker till Nabo

I rollen som VVS-tekniker hos oss får du en unik möjlighet att medverka i att utveckla vårt tjänsteerbjudande inom området till kund. Du är vår expert inom VVS och jobbar nära fastighetstekniker och förvaltare. 

Läs mer
Ventilationstekniker till Nabo

Tjänsten som ventilationstekniker innebär att du självständigt planerar, samordnar och utför underhållsservice, felsökning, problemlösning, ombyggnader och nyinstallationer.

Läs mer
Student till HR-avdelningen på Nabo

Är du en driven student som vill få ett försprång i karriären? Letar du ett jobb vid sidan av studierna som är mer än bara extrainkomst? Är du ansvarsfull, strukturerad, initiativtagande samt har god samarbetsförmåga? Då är det dig vi söker.

Läs mer
Platform Support Developer till Nabo

I rollen som Platform Support Developer kommer du att ingå i ett engagerat team som tillsammans ansvarar för utveckling, drift och support av vår egenutvecklade plattform.

Läs mer
Fullstack-utvecklare till Nabo

I rollen som fullstack-utvecklare kommer du att ingå i ett engagerat team som tillsammans ansvarar för att utveckla vår egenutvecklade plattform, som dagligen används av våra drygt 2 200 kunder.

Läs mer
Talent Acquisition Partner till Nabo

Som Talent Acquisition Partner på Nabo kommer du vara den som utvecklar och driver rekryteringsprocessen från a till b. Du kommer även agera stöd åt rekryterande chefer och tillsammans med dem utveckla pre-boarding och on-boarding processer.

Läs mer
Biträdande jurist till Nabo

Som biträdande jurist på Nabo kommer du att biträda bostadsrättsföreningar och övriga kunder i olika slags fastighetsrättsrelaterade frågor genom rådgivning och som juridiskt ombud.

Läs mer
Spontanansökan till vårt utvecklingsteam

Vill du jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling och vara med på resan mot att bli Sveriges största bostadsrättsförvaltare? Nabo är just nu i en spännande tillväxtfas där otroligt mycket är på gång och vi söker ständigt efter nya kollegor till vårt utvecklingsteam. 

Läs mer
Backend Developer till Nabo

Vill du jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling och vara med på resan mot att bli Sveriges största bostadsrättsförvaltare? Nabo är just nu i en spännande tillväxtfas där otroligt mycket är på gång och vi ska nu förstärka vårt team med en Backend utvecklare.

Läs mer
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies