Logga in

Lediga tjänster

Strategic Program Manager

Ditt primära fokus är projektledning av komplexa projekt. Du är den som operativt och strategiskt håller ihop projektet internt på Nabo men även tillsammans med motpart på kundsidan för att säkerställa en bra leverans.

Läs mer
Frontend-utvecklare till stabilt och nytänkande produktbolag!

Nabo är just nu i en spännande tillväxtfas där otroligt mycket är på gång och vi stärker nu upp vårt utvecklingsteam ytterligare. Är du en vass frontend-utvecklare som har fingertoppskänsla för placering och design? 

Läs mer
Erfaren redovisningsekonom

Vill du arbeta med kunden i fokus och vara med att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Läs mer
Backend PHP utvecklare till stabilt och nytänkande produktbolag!

Nabo är just nu i en spännande tillväxtfas där otroligt mycket är på gång och vi stärker nu upp vårt utvecklingsteam ytterligare. Är du en vass och erfaren backend-utvecklare med goda kunskaper i PHP och MySQL? 

Läs mer
Praktik - marknad och affärsutveckling

Vill du göra praktik i en spännande tillväxtfas? Nu finns möjligheten för en driftig student att göra praktik på marknads- och affärsutvecklingsavdelningen.

Läs mer
VVS-tekniker

Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Läs mer
Säljare

Som säljare arbetar man med uppsökande försäljning, med fokus på att skapa nya affärsmöjligheter mot både slutkund och partners. 

Läs mer
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies