Logga in

Lediga tjänster just nu

På Nabo jobbar hundra experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra kunder. Bli vår nästa kollega.

Lediga tjänster

Backend Developer till Nabo

Vill du jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling och vara med på resan mot att bli Sveriges största bostadsrättsförvaltare? Nabo är just nu i en spännande tillväxtfas där otroligt mycket är på gång och vi ska nu förstärka vårt team med en Backend utvecklare.

Läs mer
Student till marknadsavdelning på tillväxtbolag

Är du en driven student som vill få en försprång i karriären? Letar du ett jobb vid sidan av studierna som är mer än bara extrainkomst? Då ska du söka denna roll som marknadsassistent på Nabo.

Läs mer
Fastighetstekniker till Nabo

Nabo söker en fastighetstekniker som kan bidra med kompetens och personligt engagemang för Kundens och Nabos bästa. I uppdraget ingår totalansvar för de tjänster Nabo ska leverera enligt avtal samt felavhjälpande underhåll.

Läs mer
Spontanansökan till vårt utvecklingsteam

Vill du jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling och vara med på resan mot att bli Sveriges största bostadsrättsförvaltare? Nabo är just nu i en spännande tillväxtfas där otroligt mycket är på gång och vi söker ständigt efter nya kollegor till vårt utvecklingsteam. 

Läs mer
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies