Logga in

Lediga tjänster just nu

På Nabo jobbar hundra experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra kunder. Bli vår nästa kollega.

Lediga tjänster

Fastighetsjurist till Nabo

Vi växer och vi söker nu en fastighetsjurist med stort intresse för entreprenadrättsjuridik. I rollen som fastighetsjurist kommer du att stötta våra kunder i olika juridiska frågor och det är viktigt att du har erfarenhet av att självständigt hantera en större mängd uppdrag/ärenden. Vi ser det som meriterande om du har jobbat på advokat/juristbyråer eller annan medlemsorganisation med entreprenadrättsjuridiska frågor.

Läs mer
Platform Sysadmin till Nabo

Är du en fena på Linux och har bra förmåga att problemlösa? Har du arbetat ett par år inom drift och förvaltning som Linux Sysadmin och är redo för nästa steg i din karriär? Nu har du möjligheten att vara med på en spännande resa inom fastighetsbranschen och vi söker dig som vill ta dig an den helt nya rollen som Platform Sysadmin hos oss på Nabo.

Läs mer
Backend Manager till Nabo

Vill du jobba in-house med långsiktig produktutveckling i en roll där du fortsätter programmera samtidigt som du utvecklar ditt ledarskap? Nabo är just nu i en spännande tillväxtfas där otroligt mycket är på gång och vi söker nu en Backend Manager som vill utvecklas tillsammans med oss.

Läs mer
Spontanansökan till vårt utvecklingsteam

Vill du jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling och vara med på resan mot att bli Sveriges största bostadsrättsförvaltare? Nabo är just nu i en spännande tillväxtfas där otroligt mycket är på gång och vi söker ständigt efter nya kollegor till vårt utvecklingsteam. 

Läs mer
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies