Hem » Kunskap » Vad gör en fastighetsförvaltare? 

Vad gör en fastighetsförvaltare? 

Som styrelsemedlem i din BRF är det en utmaning att hålla reda på allt från nödvändigt underhåll till att följa gällande regler och förhindra oväntade problem. Att navigera bland myndighetskrav, skadeärenden samt planering av större underhållsprojekt kan vara överväldigande utan rätt vägledning. 

En fastighetsförvaltare är nyckeln till förenklat styrelsearbete. Med en förvaltare vid rodret kan ni vara säkra på att fastighetens behov hanteras proaktivt och effektivt. Från att uppdatera och följa underhållsplanen till att hålla koll på myndighetskrav och samordna nödvändiga åtgärder förser fastighetsförvaltaren styrelsen med välgrundade underlag när ni behöver fatta beslut, och ser till att fastighetsvärdet skyddas. 

Vi på Nabo erbjuder en helhetslösning för din BRF. Med vår expertis och dedikation får du inte bara tillgång till en fastighetsförvaltare som tar hand om alla tekniska aspekter, utan även en digital portal som ger dig full överblick och förenklar kommunikationen. 

Vi tar hand om allt från planering och upphandling till projektledning och skadehantering. Med en fastighetsförvaltare från Nabo kan din styrelse känna sig trygg i att fastighetens värde skyddas och att inga detaljer faller mellan stolarna. 

Med Nabo får du mer än bara en förvaltare – du får en pålitlig partner som ser till att din fastighet förblir en investering att vara stolt över. 

Med en fastighetsförvaltare från Nabo får du bl.a.: 

  • Kundansvarig för hela teamet från Nabo 
  • Uppföljning och uppdatering av underhållsplanen samt årlig fastighetsyn 
  • Både proaktiva och dagliga råd kopplat till förvaltningen av fastigheten 
  • Koll på gällande myndighetskrav 
  • Tillgång till en digital portal som förenklar och skapar överblickbarhet i det tekniska styrelsearbetet och all kommunikation med fastighetsförvaltaren 
  • Hjälp med att samordna sidoleverantörer leverans 
  • Hjälp med hantering av skadeärenden 

Mohammed Wattar
Expert på teknisk förvaltning

Relaterad media

Prata med oss!

Om du vill komma i kontakt med Nabo så hittar du enkelt alla kontaktuppgifter på vår kontaktsida.