Logga in

Vi formar framtidens förvaltning och boendetjänster

På Nabo jobbar hundra experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra kunder.

Vår mission är att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi vill skapa en värld där det är enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende, därför är vi alltid på jakt efter talanger som vill vara med på vår resa. Är du den vi söker? Om du inte hittar någon ledig tjänst, tveka inte att kontakta oss med din spontanansökan ändå.

Vår värdegrund
Vi förenklar boendet

Att förenkla är ett ledord i allt vi gör. Vi digitaliserar förvaltningen genom att kombinera smarta funktioner med att automatisera det som tar tid för både våra kunder och oss själva. Vi utvecklar också tjänster som förenklar vardagen för de boende.

Vi utgår från kunden

Vi brinner för att hjälpa kunder och göra det på ett personligt sätt. Vi gör det som är bäst när vi utgår från kunden, utnyttjar vår kompetens och ger snabba svar.

Vi vågar utmana och tänka nytt

Vi är utmanaren som ska förändra en hel bransch och forma framtidens förvaltning. För att lyckas med det krävs det att vi tar egna initiativ, förändra befintliga beteenden hos oss själva samt vågar göra saker ingen annan tidigare har gjort.

Vi är ett team

Vi tror att samarbete och att sätta laget framför jaget är nyckeln till framgång. Vi bidrar alla till ett bättre resultat och till att ha kul på jobbet genom att vara prestigelösa, konstruktiva och visa varandra respekt. 

Lediga jobb

Backend Developer till Nabo

Vill du jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling och vara med på resan mot att bli Sveriges största bostadsrättsförvaltare? Nabo är just nu i en spännande tillväxtfas där otroligt mycket är på gång och vi ska nu förstärka vårt team med en Backend utvecklare.

Läs mer
UX/UI Designer till Nabo

Nabos tillväxtresa fortsätter och vi söker nu vår första UX/UI designer. Vi tänker nytt och befinner oss i ständig utveckling och söker dig som vill bygga upp och driva UX/UI-tänket i vår utvecklingsorganisation.

Läs mer
Spontanansökan till vårt utvecklingsteam

Vill du jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling och vara med på resan mot att bli Sveriges största bostadsrättsförvaltare? Nabo är just nu i en spännande tillväxtfas där otroligt mycket är på gång och vi söker ständigt efter nya kollegor till vårt utvecklingsteam. 

Läs mer
Se alla lediga tjänster
Möt några av våra medarbetare
Daniel, VD på Nabo
Kristin, Ekonomisk förvaltare och säljare på Nabo
Joel, Teknisk förvaltare på Nabo
Erica, Uppstart & utbildning på Nabo
Markus och Maj-Britt, ekonomiska förvaltare på Nabo
Katarina, Mathias och Janne, fastighetsteam
Jim och Martin, utvecklingsteamet
Medarbetare att dela glädje med!
Medium web rdrumevent 8761 Medium web rdrumevent 8767 Medium rdrumevent 8643 Medium rdrum 1712 Medium web rdrumevent 8802 Medium web rdrum 1210 Medium web rdrum 1102 Medium web rdrumevent 8904
Förvaltning som ligger i tiden

Vi kände att det var på tiden med en förvaltningstjänst som faktiskt är i tiden. Digital effektivitet tillsammans med proffsig och personlig service.

Nabo är tänkt att vara lite som stödhjul för den som sitter i en brf-styrelse. Men också bästa kompisen, stjärnkonsulten och curlingföräldern. Med vår plattform samlar man allt som har med brf:en att göra på ett ställe. Våra lösningar sparar tid och ger både styrelsemedlemmar och de boende en enklare vardag. 

Här är vi idag. Och när tiden ger oss ännu bättre verktyg, så ser vi till att dra nytta av dem. Välkomna.

Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies